Отговори
# 60
  • welcome to the Jungle
  bouquet Ритка, честит рожден ден!!! Хубава годишнина правиш   bouquet, бъди жива и здрава и дъъълги години щастлива с любимите ти хора!  Blush

Бубка, ама като гледам Гогата и искам да ти кажа, че в муцунката си е като гоооолямоо момче ! И с тоя готин поглед, смятам бая проблеми на мадамите ще създавате  Whistling .

Краси, откашлящ ефект има и Пропан-капки и също не са никак лоши. А какъв е тоя смотан вирус, начиии, и мен ме е гепнал, ама съм на кантар - нямам темп, гълото леко ме дразни, но няма болки, хрема - също нямам, леко неразположение. А на Ого му текат цифки, без други оплаквания  Tired (всъщност  newsm78 може и да го боли нещо, ама не си казва, скромен е  Mr. Green).

Асенцеее, стискам палци нещата да тръгнат по вода и да постигнеш мечтите си   bouquet. Мисля си за готино заглавие, ама по телефона ми е по-лесно да го разискаме  Sunglasses

# 61
Ритка, ЧРД! Бъди много щастлива и обичана!  bouquet
Аси, браво бе! Възхитена съм от идеята и куража ви с Ивонката!  Heart Eyes
Бубка, ами стискам биберона на шишето с вода в основата му и той впръсква доста силна струя в устата й с която я обливам цялостно-небцето горе и долу и венците.Тя си знае процедурата о след като си е изчеткала зъбките, аз доизчетквам и поливам с вода, при което тя си държи устата отворена.
За бибата- ние заспивме с нея.Ползва я само като легне в леглото да спи. Казва "нани" когато я обличам и пъхам в чувала, след което почва да повтаря на доста висок глас "биба,биба" докато я дам. Аз се шегувам че скандира за бибата си Simple Smile То така си звучи-както някой като тропа с  вилицата и ножа на масата и иска храна Simple Smile Та незнам как ще я отучвам, но няма да е скоро, не ми се иска да я лишавам от това удоволствие за нея. С бибата тя си заспива тихо и кротко самичка, мен ми е добре а и не ми пре4и 4е е голяма за биба, тъй като тя я ползва само за сън, никога не съм я давала ей така.Та тя си я асоциира със спане-"нани" и "биба" са свързани неща Simple Smile

# 62
Мерси, Сиска Hug

Кажете някоя програмка за умаляване на снимки плийз Praynig Не ще с Уиндоуз Вюър (хихи как изглежда на БГ) да ми ги ресайзне  Sad А преди така ги правех ама сега не ще  #Cussing out

Пловдивските мамита - срещате ли се и къде си уговаряте срещите?

# 63
Ритка, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие и късмет!

Бубка, отдавна не сме се срещали. Ама към 20-и ще правим прощапулник на Вики и ви каним най-официално да присъствате. Надявам се и Марги и Габи да дойдат.  Hug Ако искаш, пиши ми на кю да се уговорим.

# 64
  • Варна.
Ритка, честит рожден ден! Много любов и усмивки!
Бубка, разгледах снимките, има една - само едни сини очи, много сладък този Гога бе!            мислехме да идваме за Коледа в Асеновград да празнуваме с моите роднини, но май ще се отложи, по причини за които ще пиша по-нататък.
Кажете ми моля, като се събуждат децата нощем давате ли нещо, като панадол например, мазила не ни помагат, а ми показва тази вечер, че има уф и си държи бузките. притеснява ме честото  даване на панадол, случва ми се в последните две седмици кажи-речи през вечер, а пък спи след него, аз тоже.
Тони- вие хващате ли тази програма ТВ7? при нас май я няма, ние сме на Ариел.
amei и при нас постояно нещо има по главата, или синина или драскотина (те повече от ноктите стават, уж ги режа редовно). вече не подскачам много, ми да се научи да се пази сама. един ден два пъти се удари на едно и също място на главата на различни места в къщата Rolling Eyesно не плака много, слагах мокри картончета без резултат.

# 65
И ние редовно ходихме с рани, особено синините по колената нямаха минаване Whistling Ето доказателствен материал http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1396519  Blush
Сега, да чукна на дърво, сме без много белези, но това може да се дължи и на по-дебелите дрешки, които носим Peace

Много мерси за хубавите думи относно Гогата Hug , а за мамата нещо няма ли  Laughing

Дики, звънкай като решиш, знаеш, че съм на разположение за вас  bouquet

# 66
Microsoft office picture manager - при мен е в пакета Microsoft office, оттам в Microsoft Office Tools. Това е от Strart менюто ми и съм на Win2000 XP Prof.

# 67
Виктор все още е нямал сериозни удари и синини, но на няколко пъти му се цепва устничката и чак му тече кръв. Да в исе похваля с най-новата дума от речника -  потапче (чорапче). Умирам си от смях като го чуя.
Дики, аз не давам панадол като се събуди през нощта, честно казано, не ми е и хрумвало. Успокоявам го както мога (най-доре действа да усети,че е рпи нас на леглото  Laughing) и така.

# 68
  • Бургас / Славейков
 Здравейте отдавна не съм писала в отчетната темичка.  Кръстихме Мария на Бачковския Манастир доста рева от попа но пък вече си имаме християнче .Кръстниците и са от Асенов град и както си бяхме планували я кръстихме вманастира.Новото при нас е че не смучем вече бибата сега се гушка впрасчо и заспива за радост на мама.вече имаме почти 16 зъба и ни остават само кътниците да извадим.Иначе прави бели колкото си иска  Joy И на нак също ни тече кръв от устата защото Мария падна от фотьойла и за малко да си счупи предните 2 зъба. Sad  Думички говори много дори казва и 2 изречения  .Е надявам се да съм по редовна от преди.Честит рожден ден наРитка много здраве и пожелаваме сМими. . Лек ден на всички.                                                   

# 69
Здравейте момичета  Hug

Много благодаря за пожеланията   bouquet

Отдавна не съм се включвала, но ние сме новодомци, пък и в работата е някаква лудница  Hug Проблеми с новодомието всякакви, от това че първите дни мръзнахме като кучета, че водата ни е на маркуч и няма никакво налягане, че сме си пуснали сами кабел за тока, а в сградата по принцип ток и вода няма  ooooh! Обаче си е наше  Hug

Мая е добре, расте, лудее Simple Smile Вече говори много, опитва се да връзва изречения Simple Smile Лошото е че откакто сме в новия квартал, дете по улиците не сме видели и общува единствено с кокошките, кравите, козите и овцете които са навсякъде около нас  Crazy Да, ама те не могат да заместят децата, и в неделя ходихме в парка на стария квартал, да види хора детето  newsm78

Много ви целувам всичките и да сте здрави  Heart Eyes

P.S. Асенце, честито за предаването миличка  Hug

# 70
  • София
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, но си чета отвреме навреме. Тези дни се случва нещо с дечко, което доста ме плаши. Той по принцип се буди през нощта и се успокояваме и приспиваме отново, но вчера през нощта нямаше успокояване никакво. Да беше само това! Събуди се много агресивен, започна да ни напада и хапе, тресеше се от яд и нерви и погледа му стана страшен - все едно не беше нашето детенце. Нищо не го накара да се успокои - удряше ни силно и гневно и беше страшно агресивен - много ни уплаши! Сега на обяд при обедното спане пак така се събуди, аз му сложих капки за нос и сцената от снощи се повтори... Сега дори ме скубеше с цяла сила. Това не беше моето детенце. Иначе е кротък и добричък, изобщо не е агресивен. Не зная какво да мисля... Моля ви кажете дали при вас е имало нещо такова и какво да правя... Cry Cry Cry

# 71
Оле, Лоренце, много неприятно това с малчо  Confused Идея си нямам за какво може да става въпрос, но на твое място бих потърсила помощ от разбирачи, дано не е нещо сериозно  Praynig Hug

# 72
  • welcome to the Jungle
Лори, посъветвай се педиатърката ви, а ако ти се стори незаинтересувана, можеш и детски невролог да потърсиш просто за лека консултация. Пробвай да пишеш на лични и на д-р Бърди - от форума ни ( той със сигурност ще ти сподели своето виждане)   bouquet

Мами, да ви попитам, дребосъците съвсем стабилно ли щапуркат (БЕЗ НИКАКВО ПАДАНЕ) или  понякога падат newsm78? Питам, защото моята майка постоянно ме шашка, че Огито падал честичко и как залитал отвреме навреме. В началото не й се връзвах, ама в един момент май започнах... При вас как е положението?

# 73
Лори, това поведение след като си му слагала капки за нос ли се проявява? Казвам ти от опит, че може да е реакция от капките. Виктор като беше бебе му слагах едно Мукосептонекс Е и направо полудяваше. 2 дни се мъчихме докато прочетем внимателно упътването и видяхме, че има хиляди противопоказания - нервност, агресивност, безсъние и т.н.! Като ги спряхме и  веднага се успокои. Той тогава беше малък и можеше само да плаче, но твоя юнак е вече голям и напълно вероятно да му влияят така. Проучи и този вариант и дано се оправи детенцето Hug
Гале, Виктор си пада прилично на 10-ина крачки  Laughing Laughing Laughing Ама не съм се сетила да се притеснявам  Crazy Като направим прощъпулника много ще бягаме и ходи вече стабилно  ooooh!

# 74
Лори, идеята на Тонина за капките е добра, надявам се да е това  Hug Освен това винаги трябва да се имат впредвид зъбите (нашите кътници са един кошмар просто) и факта че точно в тази възраст нашите деца ще се променят непрекъснато, ще преминават през различни периоди. Да кажеш как сте ей  Heart Eyes

Гале и ние ходим така, споко Simple Smile Пада си като слънце и вика "Опааа"  Laughing

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 17:03 от ritka

Общи условия

Активация на акаунт