Отговори
# 75
Лори, моята майка учи за хомеопат и твърди, че ако в капките има опиат 100% ще предизвикват такава реакция. ПРочети внимателно упътването, както ти е казала Тонинчето, а ако не ти представлява трудност сподели съставките с нас. Колко време след взимането на капки се получава реакцията и колко време трае? И как се казват капките?

# 76
Ами за падането и Емчо пада като круша. Но това е добре, че поне не плаче като падне, а става и продължава. Иначе като го погледнеш си ходи стабилно, но като засили крачката все едно ще хвръкне, въобще не гледа къде ходи, и съответно се спъва от всичките му играчки, които са по земята и така........, но аз също не се притеснявам от това. Все пак няма още достатъчно опора, и се надявам, че с времето ще стане по-стабилен и няма да пада толкова.

Diki аз също носледните 1-2 седмици, откакто Емчо спи неспокойно и се буди по 20 пъти най-малко на нощ, и будува по 2-3 часа, започнах да му давам Нурофен или Панадол, и точно това установих, че щом му го дам той се успокоява и заспива. И точно това си мислех, да не би да прекалявам вече и споделих с педиатърката а с нашето педи (което ни е близък роднина), та ме успокоиха по принцип, че не е възможно да спре да му действа, когато наистина има нужда от него (от което аз се притеснявах), или пък да се пристрасти по някакъв начин към това лекарство. При положение че го давам само по 1 път в денонощието, а понякога през ден, или  през 2 дни, няма страшно. Незнам, но друго при нас не действа. Първите дни когато започна да се буди така, стояхме по 2,3 дори и по 4 часа и си играеме , говориме, и се чудя как да го приспя. Той се унася, и почти заспива и в един момент се сепва и започва да мрънкоти и да се върти, и пак се събужда. И след няколко такива поредни нощи се сетих, че мога да пробвам с Нурофен (Панадол - редувам ги), и след като заспа почти веднага, продължих така и следващите дни, и така ............... незнам до кога.
Нощес почти не сме спали, Емчо кашля, хъркат му гърдичките, носа му беше запушен, и въобще беше ад - заспа чак към 6 часа сутринта та до 9ч. сме спали. Иначе си е весел днес и неяма никакви други неразположения, само от време на време се прокашля, и това е.

# 77
за ходенето-Габи ходи доста стабилно и паданията са рядкост. На няколко дни веднъж да падне /да чукна на дърво/ и то ако се е забляла нанякъде и не гледа къде върви и залитва. Оба4е при нея е това, че тя ве4е ходи пове4е от 5 месеца сама, а това е доста време да усъвършенства ходенето, а ве4е и тичането Simple Smile така 4е споко, имате време да се стабилизира напълно Оги Simple Smile

# 78
Да ви се похваля - днес сложих Емчо на гърне след като се събуди от следобедния сън (от лятото когато майка ми го беше слагала, докато ние бяхме на морето и известно време беше пошкал в него аз след това не съм го слагала) и след около 5 мин. имаше резултат и пишкане и ако. Много се зарадвах. След това го занесохме в тоалетната и го пуснахме вътре и пуснахме и водата, Емчо каза чао на акото и му беше кеф. Утре пак ще го слагам, и ще се пробвам да го приучавам. Днес толкова бързо стана, че ми се видя че много лесно ще се научи, нооооо ще видим. може би просто съм уцелила момента.

Лека нощ.

# 79
Гогистия също пада по няколко пъти дневно, а понякога бая залита за известно време, но не ме притеснява грам Whistling
Вече ходим доста много, днес дори на два пъти отидохме от нас до горния край на центъра, което на мен по принцип би ми отнело 20-25 мин, е, с малкия го взимаме за над час, но.... важно е че не се изморяваме Peace

# 80
Аз влизам набързо и отивам да спя,че съм гроги.
Асе,няма ли да поканиш Юлският отбор на гости в бъдещото предаване? Laughing

# 81
  • Пловдив
Ние също сме болни от гадния вирус. Първо беше с лека хрема и зачервено гърло. После 2-3 добре и пак отново този път с ужасна кашлица. Давеше се като дърт тютюнджия. Даже се принудих да го водя в неделя на дежурен лекар, че много се притесних тази кашлица да не слиза надолу. Сега е по-добре, но изкарахме две безсънни нощи.
Бубка за оразмеряване на снимки може и с Фотошоп.
Ние също заспиваме само с биба и аз още не съм правила опити за отказване. Още като легне и вика "Нана", което означава биба.

# 82
Мерси ви за предложенията относно програмките за снимки, вече се преборих с този проблем, но все пак мерси  Hug

Току що си бърниках в профила и забелязах, че след 10 дни ще направя 2 години откакто съм писала за първи път  Rolling Eyes

# 83
Лори, при всички положения е добре да се направи консултация със специалист. Някой младежи са мнооого чуствителни. Нашия батко прави такива изпълнения и после не помни нищо, даже е убеден че е спал непробудно. Напоследък сяда в кревата си и реве с цяло гърло  Rolling Eyes, а Яво се буди и стряска и само ми сочи към батко си и не ще да си ляга  ooooh! Мечтая си за къща дето всички да си имат собствени самостоятелни стай  Crazy ....включително и аз  Wink

С вируса един знак внимание !!!! Че нашето гадже го обърна в пневмония след неправилното лекуване с АБ от педката му  #2gunfire

За падането, да видите какви екстремисти отглеждам в апартамент  Crazy - горките ни съседи - не им е леко,но за разлика от батко си Явор за сега не се е контузвал (пу-пу), че Иван на тия години  Mr. Green имаше вече зад гърба си 2 лепения на челото в Пирогов ooooh! Относно терзанията Лео, ми що не споделиш с педито за съвет, въпреки че съм сигурна положението си е повече от нормално - от бързане не може човека и равновесието винаги да взима предвид  Hug  Heart Eyes

Асеее, и аз искам на откриването  Hug Embarassed Hug

# 84
  • Разпиляна във въображението
Вики също ходи стабилно и паданията са рядкост. Понякога залита но бързо влиза в крак и се задържа.
Мами да ви питам с какъв режим са децата ви. Интересуваме имате ли вечеря. Доскоро си правех углужки и прескачах това хранене и след следобедната закуска минавахме на вечерното мляко. Вече се опитвам да въведа вечерята и след къпането малко мляко. Вие как правите?

# 85
Ние си хапваме горе-долу на 4 часа - сутрин към 8:30, после 12:30, след зак. - 16:30, а вечеря му давам към 19:30, като след час го къпя и тогава ляга. Часовете са ориентировъчни, разбира се.

# 86
  • София
Краси, не се обнадеждавай твърде много. Дано Емчо да се научи бързо на гърне, но при нас засега е само, ако аз го сложа в подхидящо време. Много рядко си казва и тогава вече е свършил работата Simple Smile. Но още на третия ден ни донесе гърнето и се изпушка в него, аз се зарадвах прекалено и после вече нямаше подобни изпълнения. Май още са малки да стискат и да си казват, но поне свикват че на гърне се правят ртези дейности. Вчера например нямаме нито едно напикаване в гащите, но само защото го слагам редовно на гърне. А след сън си е направо задължително да се изпишкат. Успех!

# 87
  • Разпиляна във въображението
Краси, не се обнадеждавай твърде много. Дано Емчо да се научи бързо на гърне, но при нас засега е само, ако аз го сложа в подхидящо време. Много рядко си казва и тогава вече е свършил работата Simple Smile. Но още на третия ден ни донесе гърнето и се изпушка в него, аз се зарадвах прекалено и после вече нямаше подобни изпълнения. Май още са малки да стискат и да си казват, но поне свикват че на гърне се правят ртези дейности. Вчера например нямаме нито едно напикаване в гащите, но само защото го слагам редовно на гърне. А след сън си е направо задължително да се изпишкат. Успех!

На колко време слагате малчуганите на гърнето. Аз се опитвам от три дни. Понякога успявам - след ядене и след сън, но през останалото време е чист късмет. Вчера се скъсах от пране. Или се изпуска на 30 ч. или държи около 1-1,30. Колкото и често да я слагам все още не забелязвам "схема" Grinning

# 88
  • В средата на времето
На Кристиян от 1 месец му въведох вечеря, която обикновено се състои от месна или зеленчукова супа. Вечеря в 19 часа, а го кърмя и го слагам да спи в 20.30
И Криско пада, обикновено на дупе и особено сега, когато е навлечен и му е трудна бързо да балансира  Grinning
От яслата ми казаха, че го слагат на гърне. В началото не искал да седи, но след това му станало интересно покрай другите деца и сега си седял спокойно. В къщи се пробвах да го слагам - никакъв успех.. Whistling..неще и 2 мин. да поседи..

# 89
Нашите хранения са следните : 8.30 - попара, 12.30 - ядене /готвено или пюре/, като 2 дни в седмицата яде постно., после към 16.30-17.00 след сън хапва нещо от сорта на каша с плод или овесени ядки пак с плод или грис.След това към 18.00-19.00 хапва на крак нещо - я кашкавал, я маслинки, я нещо друго, понякога яде филийка намазана с нещо, и след това чак съм 21.00 яде мляко и заспива.Общо 4 хранения без ве4еря. Но ще запо4вам и аз да давам ве4еря, вместо тези кашкавалчета и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт