Отговори
# 30
  • welcome to the Jungle
 А моят момък от няколко дни ползва четка на ТРИЗА. Купих му и детска паста МАйълдфреш с вкус на плодове  Heart Eyes. Ама Огън си джвака с удоволствие четката, смята я за идеалното чесало на непоникналите зъбки  Blush. Та миенето е условно, засега е само забавление  Wink

# 31
Ние ползваме комплекта на Бебе Комфорт. Средната четка, която е със силиконови "косми". Сияна всяка сутрин старателно я тъпче в устата си, а после аз работя вътре само с водичка. Паста смятам да купя като стане поне на 2, ако не и на 3 години.

# 32
Ние още не ползваме четка за зъби. Имаме си само 6 броя и затова се ослушвам Laughing

# 33
  • временно във Пицеландия
здравейте!
пък Герито засега четката за зъби я слага навсякъде другате,но не и в устата.пробвах,обяснявах,показвам с моята четка,показва и тати,ама не.четката ни е една от играчките в банята,неред с другите гумени мечета,човечета и друга менажерия.а да и веднъж даже я пъхна в гърнето си,както седя на него  Mr. Green иначе си я слага и вади от калъфчето,но до там.пастата за зъби също не я взима на сериозно,затова засега не съм даже и пробвала да мия с нея.
 Бубка,здравей и от нас  wavey и аз не бях писала много време но компанията си е все същата тук  Hug така че продължавай да са сред нас,няма да ти е скучно  thumbsup
наистина пълнолунието може да е една причина за безсъние,на мен определено ми влияе,така и че на малчовците може също да им пречи

# 34
Аз мия зъбите на Габи , т.е. тя си ги мие сама и си знае процедурата-след ядене казвам:айде да си миеш зъбките , връчвам и четката и тя по4ва старателно търкане на зъбки, не я яде, ползва я по предназначение както аз съм и показала.Мие си кътниците, предните зъбки, после аз я изплаквам с водичка и така.Това след обедното  и след последното хранене-т.е. преди 2-та й съня.Това го правим откакто сме с 3-4 зъба, а досега са 12.
Габи пък се научи сама да се мери на кантара вкъщи и сега само се тегли и глед цифричките. Тежи 12,500 с анцунга.Понеже досега откакто навърши годинка не е теглена та се сетих аз да я изтегля.А то й стана кеф и го обърна на игра.

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 20:03 от siska

# 35
Аз също още не съм му взела четказа зъби, защото до скоро бяха съвсем дребни зъбките, но вече порастнаха, а и са 9 та и аз се замислих сега покрай вас, че трябва да взема четка и да започваме да градиме навици.

# 36
Виктор е с 6 зъба, 2 от които се забелязват само при желание Wink, но все пак ги мием всяка сутрин.

# 37
  • Варна.
Бубка, здрасти ! Целувки на Гогата!
За зъбките, ние имаме комплект от 3 бебешки четки и вече се мием с най-голямата, т.е.истинска четка с косми, лошото е обаче, че си мие зъбите само когато я къпя в коритото, там здраво се занимава. използвам детската паста вадемекум. но напоследък по-често се къпе с баща си под душа - за по бързо и забравяме за четката. аз продължавам да я къпя всяка вечер, после мажа с тоалетно мляко и муша в чувала.
вчера бяхме на рожден ден на едно детенце на наши приятели, двамата много си играха, но явно се превъзбуди, а и непознати хора за нея имаше, тази нощ беше много тежка, до 2часа се буди с пищене на три-четири пъти, сякаш не можеше да се събуди от съня си, палихме лампи, разхождах я из стаята да види, че си е в къщи...много зор видях, заспива и пак наново, последния път дадох малко панадол да се унесе. така и аз спах 5 часа. следобеда наваксвахме и двете. никак не ми се ще да давам така панадол, но просто вече не издържах.
и както при Сиска с носенето, но при нас след 6 часа започва да върви след мен да ме държи за краката и да иска да я взема, ако не - започва да плаче. точно когато имам най-много работа, вечеря, маса, приготвянето за спане, дори баща й не може да я примами с нищо.
имам проблем с един зъб, ще ми правят операция на венеца може би др.седмица, уговарям си съседката да води Калина сутрин на разходка, че май няма да мога да се показвам 3-4 дни навън, така че за две седмици съм със сутрешна детегледачка, даже може да ми остане време да си лакирам ноктите Blush
приятна нова седмица!

# 38
Ние къпеме Емчо вече 2 пъти седмично. Всеки ден го мия на мивката - дупе, ръчички, крака лица, т.е. само без главата. И го къпя още в коритото,но и аз смятам вече прав под душа да го къпеме за по-лесно и бързо,че като започна да местя коритото да го мия преди и след къпане,да пълня коритото с целия ритуал продължава 30 мин.

Вчера решихме да го оставиме Емчо на 1-ия етаж при баба му и там да спят на спалнята двамата. Ние излизахме и се прибрахме в 2,30ч. и тъкмо си легнахме и чух че се тропа от долу, и първо мислех да се направя на ударена, че не съм чула,но ме загризе съвестта и отидох,а нашия човек с чувала и като се хили,и баба му и дядо му се циркосват и си играят, а като ме видя, и като започна да ми се смее - та от 12ч. до 2,30ч. са си играли. И аз го успах и пак й го оставих, и си се качих и си легнах,та откарахме до 11,30ч. Отдавна не ми се беше случвало да спя почти до обяд,въпреки че си легнах късно,но пак си се усети спокойната нощ без да ставам по 20 пъти през нощта.
Хайде лека нощ дано и тази нощ да бъде спокойна.

# 39
Сиска, смени си тикера, душа Wink Това заедно с МНОГО СЕ РАДВАМЕ, ЧЕ ТИ И БУБКА СТЕ ПАК В ОТБОРА Hug  bouquet
Момичета, погледнете тази тема. Да не взема пак да ви пропусна с информацията, че наистина ще съм за бой ако тук не се похваля Blush Всъщност зад всичко това стои Ивончето, така че за мен тя никак не е в неизвестност. Онзи ден ми бяха на гости с Йоаната и си нямате на идея каква е сладурана Heart Eyes Приказва много, много повече от Сияна, повтаря думички, гушка и целува наред и е страхотен бонбон Grinning Дано скоро Ивончето има време сама да се включи със снимки и инфо Grinning

# 40
Здравейте, благодаря ви на всички за милите пожелания /хм, това за отбора на чакащите е паузирано засега/   bouquet Макар и със закъснение искам да ви почерпя:

http://www.tnt-supermarket.com/cm/productimage/1083191761b.pjpeg

Да не забравя да поздравя и празнувалите имен ден Викита и Бубка с добре завърнала се Hug

Ние бяхме на сватба в Габрово този уикенд - номинирам се сама за сватбарка на годината Mr. Green Вече чакаме поканите за следващата година...

# 41
 Laughing Хаха, Гале, ти ме смая направо  Hug Ако знаех, че ще ви липсвам толкова щях да се отчитам чат-пат  Rolling Eyes Сърдечно БЛАГОДАРЯ на всички, които ме приветствате, много сте мили Hug Hug Hug

Колкото до миенето на зъбките - ние си ги мием откакто са ни 3-4, мия му ги 2 пъти на ден - сутрин и вечер, щото искам да му създам добри хигиенни навици, а и държа на здравето, та може да изглежда малко прекалено, но... мама така е решила Whistling Та, първо му ги миех с кря-кря или Па-па, на кой как му утърва, но онзи ден взех на промоция 2 пасти Вадемекум с четка и ще се мием с тях следващите няколко месеца. Четка първо бях взела обикновена, после - Колгейт, а сега ще пробваме новата от комплекта. Иначе сме с 12 зъба и сега вади някакви, мисля, че кучешките следват след първата четворка кътници, не знам Thinking
Сиска, как точно й плакнеш устичката на Габи?

За пълнолунието - идея си нямам, не съм наблюдавала за подобни неща newsm78

Привет, Дики, не можахме да се видим с теб миналия път Hug Какво ти е на зъбчето, да ти минава бързо  Heart Eyes

Ами айде ся да разкажа малко за нас - големки сме вече, тежим 13кг и сме към 80см, като мерките са малко условни, щото господина не ще да седи мирно  Crazy Иначе е много палав и само шета на ляво надясно и няма спиране, луда работа направо. Има собствено мнение относно подредбата на шкафовете и изобщо нормалнио неща... На прощъпулника се нахвърли върху питата и изобщо не погледна наредените предмети  Crazy Луд е на тема храна, много обича да яде, добре, че яде всичко, та му давам много плодове и зеленчуци и се прочистваме редовно на гърнето, иначе щеше вече да е 100 кила, поне  #Crazy Казваме разни думички, от скоро използваме и ДА и то по предназначение, от 2 дни се опитва да казва ябълка като излиза нещо като "аблъ", но е ясно като вземе да сочи към кухнята  Laughing Купем се всяка вечер, освен ако няма ннещо възпрепятстващо процеса и много си обичаме банята. Проблем ни е бибата, много я обичаме и не мойм да спим без нея, чудя се как да я махна, но май повече се чудя кога да я махна, щото ми е много удобна Blush Ползваме я само за приспиване, но все пак знам, че вече трябва да я няма.... Ем това се сещам за сега в последствие ще разправям и други работки  bouquet

# 42
  • Пловдив
Момичета, погледнете тази тема. Да не взема пак да ви пропусна с информацията, че наистина ще съм за бой ако тук не се похваля Blush

Браво Асинка, желая ти успех. Добре, че се похвали тук, защото никога нямаше да разбера. Лошото е, че тази телевизия май не я хващаме и пак няма да мога да гледам. Виж  да уредиш да ги качват предаванията по торентите и да теглим и гледаме  Wink

# 43
Мале, Асе, чак сега прочетох, ами честито миличка, много ще се радвам да зяпам и да се хваля, че те познавам  Laughing Да кажеш кога да гледаме  Peace

Абе, мамита, как се правеха тези снимки малки, че съвсем съм забравила как го правех преди  ooooh!

# 44
Честито ти предаване, Асе, и от мен Heart Eyes
Сигурна съм, че ще е много полезно на майчетата, съответно и на бебките Wink

Общи условия

Активация на акаунт