Отговори
# 195
  • Русе
Много хубави модели сте показали.
Аз пък взех тези на Rieker и ми се струва,че ще е много удобно обуването с ципчета.

https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/obuvki-bez-peta/rieker-n4322-80-1

# 196
Дойдоха ми обувките. Разкошни са. Благодаря за линка.

# 197
  • Sofia
Оля, комплектът, който си избрала е най-хубав от четирите! Heart Eyes

# 198
Момичета, има ли сред вас високи? Носите ли панталони с по-къси крачоли?
Висока съм 175 и  мерих тези дънки. Light Beam ги носи, но тя не е от високите 😀

Но ми се струват много къси. Моделката не пише колко е висока. Не се сетих да снимам и не съм сигурна дали на мен не идват идея по-къси.
Подобен модел ми стои така
Скрит текст:
Не гледайте черните чорапи😀. Обух дънките, за да се опитам да сравня дали са идея по-дълги от исканите.

# 199
  • София
Аз съм 170. Почти всички панталони и дънки са ми над кокалчетата.

# 200
sladko, такава дължина само напролет или с боти. Така с обувка не бих обула. На теб ми харесва, но като обърна внимание на чорапите- ако не е с такъв чорап, то с какъв е ок с дънки или панталон и черни обувки, както си ти в случая? Питам си сериозно, защото виждам такъв аутфит и ми се струва ок, но като те прочетох се чудя. Аз съм 1.70.
MarietaYo, твоите белички много ми харесват 🙂 Аз купих няколко чифта бели еко кожа, да видим колко ще изкарат.
Мери-Джейн много ми харесват (от линка на Пинк ), ама ще почакам да видя дали няма да ги намалят- не са ми като истинските скарпини, каквито имам, обичам народните танци ❤️

# 201
  • София
Аз ги нося с кубинки или боти в момента. И шарени чорапи за акцент - черешки, чушки, кученца и т.н.

# 202
Над кокалчето да, но са доста над.
Единия крак ми е обут в бота 😂, но ще ги нося на пролет със спортни обувки.
Иначе слагам тънки телесни чорапи, невидими /имитират бос крак/, както им казвам аз. Ако обувките са спортни може и с тези късите, които не се виждат.

Аз съм си консерва и на моята височина винаги ми се е струвало, че съм като рибар.
Тези, с които съм обута са ми първите такива.

# 203
За мен си ОК. Виждам такъв крачол и ми харесва на високи слаби дами. За чорапи ти си прецени според стила. С черни не ми е грозно но може и телесни или цветни за акцент.

# 204
sladko , аз съм с такъв ръст. Нося подобни панталони/дънки. През студените сезони или под ботуш, при което дължината няма значение или с боти с височина малко над дължината на панталона. През топлите сезони с терлички и ниски обувки / кецове.  С тънки чорапи не ми харесва. Но ако носиш високи обувки  вероятно не е недопустимо и с такива.

# 205
Добре, благодаря.
Утре ще ходя пак да меря, защото искам цвета, който съм показала, но нямаха номер, и ще решавам на място. Мерих светлосини.

# 206
Sladko, разкошен ръст И разкошни, дълги и стройни крака имаш! Искрено ти завидях!

170 см съм  и нося дънки с такава дължина. Ако случайно са ми под кокалчетата си ги навивам Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 23:08 от Agent Provocateur

# 207
Благодаря, Агент.
Ще се купуват значи.
 Това на снимката ми е два номера по-голямо към момента и им търся заместител.

# 208
  • Mediterraneo
Аз съм още над 170, повече от половината ми панталони са с такава дължина. Нося ги целогодишно, с маратонки, платненки, че и с боти.

# 209
Благодаря, Агент.
Ще се купуват значи.
Аз лично мисля, че видим глезен прави малко по-женствени и най-небрежните дънки и най-грубите обувки. Битува и обратното мнение, но аз така го виждам. И понеже имам по-мускулести и набити бедра нося най-често или показаните по- горе бойфренд модел дънки (с голи глезени!) или много по дълги флеърс дънки (на ток/платформа) - тяхното разширяване надолу пак ми уравновесява бедрата.
Скрит текст:
Показвам (не ми се смейте колко съм рошава!)

...

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 14:32 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт