Отговори
# 390
Имам подобна, но със шоколад..Wink

# 391
Минавам само да се оплача 😅. Поръчах няколко дреболии от разпродажби. Панталонът и пуловера си заминават обратно.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 23:49 от G&B

# 392
G&B, не знам какъв е проблема с покупките ти. На снимка и трите неща изглеждат практични и лесно съчетаеми в ежедневието.

Горчицата не е цвят, който би ме привлякъл през пролетта, есенен ми е някак. Не е и от ласкаещите ме, но на тъмнооки брюнетки стои чудесно.

Поло със и без ръкав носех много до едно време. Зимата - под сака и жилетки. Имах и разни пролетно-летни варианти, които носех и в по-топло време. Раменете и ръцете ми все още го позволяват, но всичко плътно около врата започна да ме дразни от известно време. Точно, както пръстените по ръцете.
Пуловери с широки яки и шалове нося много, особено шалове. Тях спирам само през лятото. Но, усещането при тях е друго.

Кремове и слънцезащита ползвам целогодишно. И на шията не ми пречат и не лепнат. В моята кожа почти всичко попива мигновено.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 23:52 от Light Beam

# 393
Light, панталонът ми е голям, което ме изненада доста. Приятелка си взе няколко неща на Karen Millen, и всичките й бяха една идея по-тесни от желаното. Аз поръчах 10-ка, защото хич не съм от слабичките, но ми е голям и доста дълбок и не ми допада как стои. Пуловерът има метални копчета на ръкавите, които въобще не бях забелязала, обаче го взе за £6 и не знам дали си заслужава хамалогията да го опаковам и връщам. На живо цветовете са по-хубави Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 00:40 от G&B

# 394
G&D, ако искаш чино панталон който да не е дълбок виж в Бенетон.
https://gb.benetton.com/red-slim-fit-cotton-chinos-red-4GD7558S3_615.html

# 395
Дами, идея за рокля от мек деним?
Лятна, не вталена, нещо по-свободно, но без колан?
И за да съм малко в темата-обожавам цвят горчица! Имам пуловер, рокля, даже Деко възглавниците вкъщи имам две в такъв цвят.

# 396
G&D, ако искаш чино панталон който да не е дълбок виж в Бенетон.
https://gb.benetton.com/red-slim-fit-cotton-chinos-red-4GD7558S3_615.html
Благодаря! Поръчах един на Esprit снощи. Надявам се да е ОК. Тия дни съм на някаква мерино вълнА. Поръчах два пуловера на Linea и един на Uniqlo.

https://www.uniqlo.com/uk/en/product/women-100pct-extra-fine-mer … umper-439149.html

Ще съм много скучна лелка Simple Smile

# 397
Дано си си нацелила номера. ESPRIT са уголемени, като за немкини. Харесвам доста техни неща и пазарувам от тях, но панталоните им не ми стават за съжаление, само дънките. Панталоните им са дълги и широки. Тази зима се влюбих в един и го взех. Скъсих го с няколко сантиметра и си го нося възширок.
За чино панталоните съм съгласна със Савова. И аз най-лесно се справям в Бенетон.

# 398
  • София
Много са хубави пуловерите. Носят на шалове и бижута.

# 399
ESPRIT, създават измамното, но и приятно усещане че си се вталил неочаквано Simple Smile. Иначе на мен кройките им ми пасват много добре и за панталони и за дънки. Нямам нищо против това, че си вземам едни номер по - малки дрехи.
Топличкото  време предизвиква желание за рокли и поли у мен.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:25 от pep_si

# 400
  • София
Аз имам рокля горчица, много си я обичам, мисля съм я показвала.
Скрит текст:

# 401
Горчицата не е цвят, който би ме привлякъл през пролетта, есенен ми е някак. Не е и от ласкаещите ме, но на тъмнооки брюнетки стои чудесно.
Аз съм тъмоока брюнетка, харесвам горчица, но на други  хора, на себе си - не. Може би защото съм със светла кожа. Уж съм неутрална, но с някои цветове (като горчица) кожата ми почва да жълтее много и изглеждам болнава.
Горчица харесвам в леко тъмен вариант на хора в тъмна, матова кожа. А по-светлата ми харесва на светли жени със светли очи.
П.П. За мен също е есенен цвят.

П.П. 2 Имам две пола без ръкав и 2 с къс ръкав. Не знам защо съм ги купувала, единични пъти са слагани. За мен също са непрактични дрехи - ако ми е студено и искам яка, искам и ръкав. Ако ми е топло, яката ме души.

# 402
  • Sofia
Кlemy, много хубаво ти стои.

# 403
  • София
Ама пък вие много практични се извадихте 🤣. И аз седя по пижама по цял ден, но има дрехи, които не се обличат за удобство. На времето се викаше от студ умри, гъзар бъди.

# 404
Ама пък вие много практични се извадихте 🤣. И аз седя по пижама по цял ден, но има дрехи, които не се обличат за удобство. На времето се викаше от студ умри, гъзар бъди.
Аз съм зиморничава, тази максима никога не е  била моя. Възхищавам се на жени с мини полички зимата, но аз не мога да бъда от тях - опаковам се целокупно Joy

Общи условия

Активация на акаунт