Разделихме се и ми трябва съвет...

• 4 102
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Питането ми е, за тази история ако има нещо интересно да си споделите мнението за такива жени
Събери се с приятели мъже, ще е най-продуктивно. За другото, просто трябва да осъзнаеш някакси, че тази жена с която си живял не е последната останала на света, има и други, и не са всичките клонинги че да се опасяваш да не се повтори същата история. Отиваш, търсиш, хващаш нещо различно, както правят всички. Нормално е да не уцелиш десятката от първия път.

# 31
Янтра, те вече са се разделили. Прясно му е на човека, затова така я соли и търси вина. Сигурен съм, че гледната точка на жената ще е друга.
Той пита как да излезе от дупката и да си продължи живота.

# 32
  • Пловдив
Янтра, те вече са се разделили. Прясно му е на човека, затова така я соли и търси вина. Сигурен съм, че гледната точка на жената ще е друга.
Той пита как да излезе от дупката и да си продължи живота.
Как да излезе от дупката ли пита? Ми ок. Тя е затворена страница. Не се занимава повече с нея. Не и гледа социалните медии, блокира я във ФБ, инстаграм, тик-ток, всички. Изтрива и телефона от неговия. Не разпитва общи приятели и познати за нея. Просто приключва цирка. След една година ще е забравил за нея.

# 33
Тук имаше подобна тема, но от женската половина. Накрая каза, че е поставила условия, да се играе играта любовна по тях...

Да не си ти тоя, нейния?

# 34
Алтер егото е това.

# 35
Изобщо не мисля, че авторът е виновен. Просто като двойка сте били напълно несъвместими. На нея и трябва някой “чехльо”, който да я отглежда, а авторът има други представи за близкото бъдеще.
Тя е точно толкова виновна, че си е “губила времето” с някой, който не иска деца. Когато има фундаментални различия обикновено хората се разделят.

# 36
Значи много ме издразни това натъртване от автора как тя не можела да чисти и готви.. какво означава, че не може, то дане е ядрена физика, голямото сложно да сготвиш една манджа и да обереш праха.. какви точно умения се искат.. да ти кажа, никакви, иска се желание да го направиш, някой, който си заслужава да го направиш. Не може ти да очакваш тя да домакинства, ей така щото била жена.. айде у лево, как ми натискат копчето такива патриархални муньовци. Той бил работел три работи, ами наеми си чистачка и кетъринг като толкова работиш, сигурно ги ринеш с лопатата кинтите, пък и жената нали била некачествена в това отношение.. ужас. Направо си те представям как дуднеш и опяваш, ама къде ми е манджата, ама тука защо има петно.. И капака на всичко, че си я мотал 4 години за дете, след като си бил наясно, пе не искаш деца. Ама да си казал "не искам деца, не знам даши ще поискам някога и кога", ама неее, той не бил готов, за три години не станал готов, ами и за триста няма да си готов или не е била тя жената, ама е трябвало като мъж да си го кажеш, не да отлагаш и заблуждаваш. Изобщо много много токсичен ми изглеждаш. Особено това, че си се надявал да се промени.. кое да промени, себе си по твой тертип.. wtf хората не влизат във връзка, зада променят другия, а защото го обичат и приемат такъв, какъвто е. Ето ти урок за следващата.
Добре, че се е оттървала жената.

# 37
Щом не може да чисти, готви, домакинства и щом иска да живеете при майка й - сигурен знак, че не става за семейство. А щом и с друг си я хванал да си пише - ясно каква е.
Поне някакви предимства има ли? Нещо за което да се хванеш.. Например много красиви гърди или два метра крака?

# 38
  • Пловдив
Ето, на жената и е писнало, решила е, че няма какво да получи повече от връзката и се разделят. Съвсем правилно.

# 39
  • Terra incognita
И двамата сте...хвани единия и го удари в другия.
Тя- обсебващ нарцис с фиксация за бебе.
Ти- емоционално нестабилен и хаотичен.
Честно да ти кажа, не мисля, пе някой тук ти вярва, че работиш на 3 места и готвиш, переш и чистиш едновременно с това.  Преувеличаваш лекинко.
Много добре сте направили, че сте се разделили, няма защо да съжаляваш, нищо специално не си изтървал.
Но съветът ми е преди да влезеш в следваща връзка да обърнеш внимание на душевното си здраве и комфорт.

# 40
А, мноо моля. Преди фиксацията за бебе е имало концерти. И тогава не е било проблем, че не готви, не чисти, не пере.

От цялата работа не разбрах кой извежда кучето. За него най ми е жал.

# 41
  • Terra incognita
Сигурно е вързано на двора и самò се гледа.

# 42
Оооо, ако е двор, то имаме къща в картинката. И аз не бих се навила да готвя и най-вече чистя къща, пък мъжо да ми се прибере вечер и да ми охка и пъшка как се е преработил, къде е вечерята.

# 43
Е все в една от трите обедни почивки на трите работи, се прибира да разходи кучето

# 44
  • Terra incognita
Аз така и не разбрах какво е това прословуто хоби?

Общи условия

Активация на акаунт