Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 170
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас/Пз
Casual, загледах този на Лаура, точно нещо такова си представям, въпреки че кожата ми не е чак толкова перфектна.
Благодаря и за напомнянето за видеото на Агент Simple Smile

Аз послушах прекрасната Ния и се възползвах от намалението в Скарлет бюти, та отстрелях един Том Форд Солей. Искрено се надявам цвета да ми пасне, че нямаше почти никакъв избор. Но пък цената беше прелестна и не се стърпях

# 256
Агент, това Sulwhasoo Perfecting Cushion ex Spf50  ли е?
Не, това е Sulwhasoo Perfecting Cushion INTENSE SPF50+/PA+++
https://www.sulwhasoo.com/int/en/misc/cover/perfecting-cushion-i … hion-intense.html

# 257
  • София
Здравейте!Не знам дали пиша в правилната тема и ако не така извинявайте!Интересува ме дали някоя от вас е използвала този крем и какви са ви впечатленията?  LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO+ UNIFIANT LIGHT Коригиращ оцветен крем за проблемна кожа светъл нюанс 40 мл. ?

# 258
  • в белята
Здравейте,
издирвам много лек фон дьо тен ,тип втора кожа.Кожата ми е с лека червенина от розацея и два спукани капиляра на носа,имам прилично разширени пори,смесена с ужасно сухи бузи и мазна т зона.До тук DW ( ъф корс),Dior Forever ,BB Chanel ,Armani power fabric  - все нещо не е ок.Като се почне от лющене по бузите ,още по големи пори след 2рия час,та до липсващ фон дьо тен на носа(все едно е изяден  при DW ).Пробвала съм различни бази ,винаги взимам тази на същата марка ,на която е фон дьо тена ,различни кремове и серуми ( най-покъртително беше със серум niaciamide  и snail mucin).И сега се чудя между DW Sheer и Лореал True Match Nude Plumping Tinted Serum ,някакви другипредложения?

# 259
Да- urban decay stay naked , сега е и намален защото марката напуска България. А каква пудра ползвате на нослето? Не взимайте база на марката…

# 260
Благодаря момичета!

# 261
Агент, честит, надявам се да ти хареса, на мен ми е любим. Даже го измазах (единият пълнител, другият е у Петрова). Догодина живи и здрави мисля пак да си свия един от същото летище 😁. Видях че имаш нова есенция в темата за похождения, даже 2. Завид. Моля пиши отзиви като имаш база, желая я.
Ния, Петрова - кой цвят имате вие Simple Smile

Аз го отворих кушона днес, въпреки че уж си го бях нарекла за РД и съм много приятно изненадана от цвета (моят е 21 Medium Pink) - очаквах много светъл и много розов, а е съвсем, буквално половин тон по-светъл, отколкото ми трябва в момента и далеч не е розов. Минимум жълтеещ бронзър по периферията на лицето ми ще оправи положението - имам един много светъл и много жълт, ще е идеален, добре, че още не съм го подарила, че е ползван има-няма 3 пъти! Финишът също е красива работа - много деликатно озаряващ и фин. Сега се погледнах пак - не ползвах пудра, както обикновено правя, за да видя как ще се държи натюр - даже няма нужда сериозна от корекция на цвета, a се бях приготвила да го променям с капки!

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 18:31 от Agent Provocateur

# 262
  • Бургас/Пз
Получих си Том Форд Солей. Абсолютно насляпо поръчан цвят 4.5 ivory, но мисля, че ще ми пасне префектно.
Ния, хиляди благодарности за съветите.
Сега дайте ми идея с какво да го нанеса като за първи път - с пръсти или с бютиблендър??

# 263
С пръсти, измислихме го с теб Simple Smile

# 264
  • Бургас/Пз
С пръсти, измислихме го с теб Simple Smile
Благодаря 🤩😘, утре ще покажа Simple Smile

Ето го Том Форд, нанесен с пръсти върху серум и слънцезащита. Нищо друго няма отгоре. Снимах преди ружа и червилото. Няма почти никаква разлика с врата, което за мен е цяло чудо. Стои много естествено и свежо и се надявам и трайността му да е добра. Спф 30 също мисля, че е добър показател

Махнала съм всички филтри на телефона и снимах на дневна светлина

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 12:18 от ani_d

# 265
Бързам да споделя еднодневно впечатление от новия ми любимец коректор - муфе велвет мат нещо си. Тъй като скорострелно трябваше да се откажа от иначе прекрасния Шейп Тейп, заради непоносимост към нещо от състава му, се насочих някак към разпродажбата на тази любима моя марка (изчезва от БГ, нали? Sad ). Та, мисля, че покритието му е дори по-голямо от Тарт, почти не се крийсва като него и въобще абсолютен dupe, но по-добър. Препоръчвам за феновете на Тарт.

# 266
Получих си Том Форд Солей. Абсолютно насляпо поръчан цвят 4.5 ivory, но мисля, че ще ми пасне префектно.
Ния, хиляди благодарности за съветите.
Сега дайте ми идея с какво да го нанеса като за първи път - с пръсти или с бютиблендър??
Оо, прекрасно ти стои! Как да си избера аз цвят? Гледам го отдавна, но не смея. 2N съм при Диор и Шанел.
Как избрахте с Nia?

# 267
Гледахме какво има налично и в общи линии по метода на изключване. Покритието леко, естествен е. Честно казано не е най-любимият ми на света, има по-добри със сигурност, но като Ани писа за нещо естествено, до 50тина лева според мен не си заслужаваше да не пробва това, а да вземе Лореал за 30 примерно. Ани, стои ти чудесно и миглите ти са връх! Кожата ти също е страхотна! Densi , мисля че 4 Fawn ще ти е идеален, погледни дали е останал. Кой си при ДУ?

# 268
  • Бургас/Пз
Денси, то нямаше голям избор на цветове. Точно както Ния е написала по метода на изключването. Утре на дневна светлина ще го суочна с наличните на ЕЛ, ако можеш да се ориентираш. За съжаление в момента нямам Диора, но моят също беше 2N и мисля, че са много близки като цветове.

Ния, още веднъж хиляди благодарности. И миглите са благодарение на теб такива.  И нощната маска за устни също е прекрасна Simple Smile

# 269
Удоволствието е мое- това е като да пазарувам и пробвам пак, ама на друго лице. Голям кеф!

Общи условия

Активация на акаунт