“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 873
  • 809
  •   1
Отговори
# 345
  • Разпиляна във въображението
Повечето диалози се получават доста естествено. Харесах играта на актрисата, която играе майката на Ева. Тъжно ми стана, когато заговори за старостта, за самотата...

# 346
Не ми беше интересен на мен днешния епизод. Скучно ми беше да слушам рецитирането на Иван и Ирина. Но поне са си сбъднали мечтата да участват във фиУм, пък макар и техен. Simple Smile

# 347
Стоя и се чудя дали не сме гледали различни епизоди и в един момент загрявам, че говорите за Ирина Тенчева и Иван Христов, а не за Ирина Митева и Иван Юруков. Joy

# 348
Охх, що нашите продуценти имат напън да участват в продукциите си, като актьори.Не всеки е Стан Лий Grinning

Епизода ми бе доста равен, нямаше момент, в който да се засмея, както при предните.

# 349
  • Велико Търново
Нелепи ми бяха Иван и Ирина. Особено тя. Кой ли от двамата е натиснал да се изявяват? Не мисля, че е било чак толкова необходимо.

# 350
  • Sofia
Той все пак е актьор.

# 351
  • София

Мен не ме мислете - епизод 5

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:05 от Mari_Mar

# 352
  • Велико Търново
Той все пак е актьор.
Това не съм го оспорвала. Но все си мисля, че не е била негова идеята. Но дори и да е била, явно доста е надценил жена си.

# 353
Той все пак е актьор.
Не му личи.

# 354
  • София
Моята оценка, че и двамата не се справиха, докато Иван има потенциал, ако реши да се развива, то Ирина определено не е артистична. Задачата да плачеш естествено не е лесна, аз също не бих се справила.

# 355
  • Велико Търново
Актьор е по образование, да. Реално обаче не се е занимавал с това. А на всички е пределно ясно, че само образование без опит нищо не значи. Поне има някаква надежда, че може и да му се получи, ако му се наложи да се храни от това.

# 356
  • София
Ирина беше писала, че той я е накарал, пък дали е така...

# 357
Не ми беше интересен на мен днешния епизод. Скучно ми беше да слушам рецитирането на Иван и Ирина. Но поне са си сбъднали мечтата да участват във фиУм, пък макар и техен. Simple Smile
Това беше мъка, мъка … отделно Ирина не изглеждаше хич добре Sad

# 358
  • На зелено
Направо ми беше жал да гледам Ирина Тенчева като актриса. Въобще не трябваше с Иван да участват, а какво остава той да я убеждава. Подчертаха й само негативите - лош грим (много ботокс, бръчки), лош стайлинг (панталона го беше опънала) и доста слаба игра. Съпоставяйки я сега със снимките в ИГ, ами там пада бая обработка. На тази жена и давам 50+.

# 359
  • София
Ха, много сериозно ги взимате😂. Епизодична странична линия 😉. Аз даже не разбрах ще се развеждат ли в края на краищата или ще им се размине. 😂
Люба Башева и актрисата, която играе майката пак са тандем, както в ОЖ. 😂

Когато пуснаха пералнята с бяло, бях сигурна, че ще излезе шарено 😜

Общи условия

Активация на акаунт