Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Моля , потвърдете ми ,че Пънар Дениз и Къдравия 9 не му знам името ) са се разделили !

Ето още едно потвърждение

Televizyon Dünyası
@TvDunyasii
Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı sessiz sedasız ayrıldılar. İkili, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi de bıraktı.

Пънар Дениз и Йигит Киразджи се разделиха тихо. Дуото също спря да се следи в социалните мрежи.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 16:22 от sani1212

# 361
  • София
Фили, ето още едно потвърждение за Пънар.

Скрит текст:
Цитат
Пънар Дениз, която от известно време има проблеми в отношенията си с Игит Киразджъ, реши да прекрати напълно отношенията си с него. Решението за раздяла не е ново, изминаха няколко дни. Всичко свърши поради разногласия ... и те не се следват взаимно.
[/size]

До скоро всички таблоиди излизаха с категоричните заглавия, че Ханде и Керем са се разделили. След като тази новина се повтаряше непрекъснато близо две седмици, в един момент настъпи тишина. От няколко дни отделни сайтове започнаха да публикуват новина, че двамата са се разбрали и сдобрили. Но са решили да не го афишират. Днес първи го публикува Саран, преди малко и Билял Озджан. Между другото Билял вече на няколко пъти в последната седмица, между другите новини подхвърли, че двамата са се сдобрили. Ето какво е качил днес за тях.
Цитат
Твърдеше се, че Ханде Ерчел и Керем Бюрсин са се разделили. Продължих да проследявам събитието. Ханде Ерчел, вчера беше видяна на един и същи баскетболен мач с бившият си приятел Мурат Далкълъч. Научих, че Ханде Ерчел е ходила на този мач с шофьора на Керем Бюрсин, разбира се не само с него!
Детайлът на ризата на последната снимка на Ханде Ерчел не убягна от вниманието ми. Ханде носеше ризата на Керем. Ханде Ерчел преди това носеше дрехите на Керем Бюрсин. Изглежда, че не е първата и няма да е последната. Според получената информация: Ханде Ерчел и Керем Бюрсин предпочитат тайно да изживеят любовта си. .

Знаем колко могат да бъдат потайни двамата. Цяла година ни правиха на детективи, но така й никой не можа да ги хване. Не можахме да докажем, че не са само приятели, а много повече. Затова се моля сега да не ни карат още една година да се чудим заедно ли са или не. Аз за мен си го знам, но поне другите да се успокоят.  
Един фен в Туитър е качил тези снимки и твърди, че са от почивката на семейство Йълдъръм преди седмица в планината. На нея в далечината е засечен Керем. Шапката, с която е бил е същата, с която Ханде е снимана с кучето.

Ето го и официалното му потвърждение, че Ханде и Керем са се помирили.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 18:05 от БлагаВест

# 362
Бамбини, сряда вечер е, време за парти Wine Glass

Ето линк с бг.суб. на еп. 22
https://ok.ru/video/2149590698679
И по традиция - стартираме в 20:00 часа

# 363
  • София
Жалко за Пънар и Йигит, аз ги харесвах като двойка. Каан още си има приятелка, Фили. Дори се беше ядосал на фенове, които го шипват с Пънар. Каза, че това е неуважение към връзката му и парнтьорката му, което нямало да толерира. Говореше за границите на някои неща и да се поставили на мястото на приятелката му как се чувствала. Ами разбирам го и го подкрепям. Ако бяха необвързани, разбирам да ги гаджосват, както навремето беше с Ханде и Керем, както стана с Айча и Алп и други подобни двойки. Но при положение че са обвързани и двамата (вече само единият) си е един вид неуважение. Wink

И за да не е спам:

(Малко да ви разгорещя вечерта. Grinning)

# 364
Аз пък да сложа малко гифки от 22 еп. Злати се губи, но в случай, че се появи ще им се зарадва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 365
  • Кърджали
БРО, за Каан се говори че още преди септември се е разделил с приятелката си. Говори се само, щото той личният живот не коментира. Вече ако хванеш нещо от държанието и жестовете му.
А от септември насам има много промяна в отношението му към Пънар ( от сакън да не я докосна септември месец до ръката ми нещо все към теб се лепи.  )
Иначе с Каан биха били подхождаща си двойка. Седят добре един до друг. Ама предвид това колко обичат и двамата да афишират личния си живот може и да не се разбере даже....

Обл, много сте напреднали в сериите. Може да погледам с вас тази вечер и без това временно май ми местят любимото Шоу на Ибрахим Селим в друг ден и срядата ми остана свободна

# 366
Започваме Popcorn

Gift Heart

и нещо забавно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 367
  • София
Привет! Heart Eyes Момичета, разчитам отново на подкрепата ви! Grinning

22 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 12.12.2020
Хаштаг #Nazlısevgili - Глезена (капризна) любима.

Любовта се уморява от прекалено много капризи.

Еда: Наясно ли си какво правиш? Сигурно си забравил договора.
Серкан: Исках поне за миг да забравиш, че сме в асансьора. За да се избавиш от страха.
Еда: За да се избавя от страха? Тоест, няма друга причина? Никога няма да забравя, какво направи Серкан Болат?
Серкан: И аз няма да забравя, Еда Йълдъз.
Еда: Моля те, промени изражението на лицето си.
Серкан: Кое изражение?
Еда: Говоря за хитрата ти усмивка. Махни я, моля те. 

Серкан: Не мога да се преборя със себе си.
Еда: Да, в това ти е проблемът. Не можеш да пребориш себе си. А аз наивно се надявам, че ще промениш. Дори обикновен договор не спазваш.
Серкан: Обикновен договор ли? Нали знаеш колко точки има този договор?
Еда: Добре, а ти разбираш ли, че си нарушил най-важната клауза от този прост договор? Каква е тази самоувереност?
Серкан: Еда. Да ти разкажа ли за неписания договор между мъжа и жената?
Еда: И какво по-точно?
Серкан: Любовта се уморява от прекалено много капризи.

Моят коментар - Любовта се уморява от прекалено много капризи. Sunglasses

Дори картофът може да се промени.

Серкан: За какво мислиш?
Еда: За картофи.
Серкан: За картофи?
Еда: Как може такъв студен, жилав, безвкусен зеленчук да се превърне в такава вкусотия.
Серкан: Това е майстърлъкът на шеф готвач Александър.
Еда: Не говоря за това.
Серкан: А за какво говориш?
Еда: Дори картофът може да се промени.
Серкан: Сравняваш ме с един картоф ли? Струва ми се, че може да се измисли нещо по-добро. Например за нас, или за нашите отношения.

Еда: Ние нямаме никакви отношения. Има я твоята наглост.
Серкан: Аха! Моята?
Еда: Яж си храната.
Серкан: Ям я. В такъв случай, засега нямаме отношения.
Еда: Виждам, че си много уверен.
Серкан: Да, ако става въпрос за теб, съм сигурен в себе си. Да. Както и да е. Картофите ще изстинат. Иначе отново ще се превърнат в безвкусни.
Еда: Свикнала съм да ги ям и студени.

Цвят ли? Струва ми се, че повече прилича на дъга.

Серкан: Още не мога да повярвам, че изпратихме на световноизвестен готвач да пробва патладжани. Това е една от най-лудите постъпки, които с теб сме правили до ден днешен. Влиза в първата десятка.
Еда: Значи се съгласяваш, че съм внесла цвят в скучния ти живот?
Серкан: Цвят ли? Струва ми се, че повече прилича на дъга. Харесва ли ти?
Еда: Да.

Еда: Лейля звъни. Или ти пак...
Серкан: Както и преди, не исках никой да ме безпокои, когато съм с теб.
Еда: Но аз ще отговоря. Слушам, Лейля. Да, до мен е. Добре, разбрах. Сега ще предам. Селин пита за теб, във фирмата отново е станало нещо.
Серкан: Хм. Странно. Писаха ми Джерен и Фрит. Искат да говорят с мен.
Еда: Какво може да е  станало според теб?
Серкан: Както винаги, фирмена криза.
Еда: Тогава да идем и да видим.
Серкан: Да, нека да видим.

# 368
Dilemi, благодаря ти за труда, който полагаш Kissing Heart

# 369
  • София
mi_si, Heart Exl момичета! Heart Exl

Всичко свърши. Свърши за 30 секунди.

Алптекин: Здравейте.
Айдан: Сейфи, ти също ли чу някакав глас от миналото?
Алптекин: Айдан, достатъчно се обидихме един друг. Не си струва повече. Взех решение, и искам да го споделя с теб.
Айдан:  Аз искам да се разведем.
Алптекин: Прекрасно. И аз това щях да кажа.

Айдан: Нищо не можеш да ми кажеш, Алптекин. За мен те няма вече.
Алптекин: Всичко ще остане за вас, освен личното ми имущество. На теб и на Серкан.
Айдан: Добре ще е .
Алптекин: Да, така за всички ще е най-добре.
Айдан: Какво имаш пред вид „за всички“? Ти и жената от хотела ли?
Алптекин: Нямам какво повече да кажа.

Айдан: Тридесет-годишен брак. Завърши за 30 секунди ли, Алптекин?
Алптекин: Последните 10 години само за раздяла  сме говорили, Айдан. Едва сега го забелязвам. Адвокатът ми ще се свърже с теб.
Сейфи: Г-жо Айдан. Добре ли сте?
Айдан: Всичко свърши. Свърши за 30 секунди.

Когато веднъж скриеш нещо...
Селин разказва хронологията на скандала с договора за годежа, но разбира се, омаловажавайки своето участие и  поделяйки вината и отговорността еднакво между всички.

Серкан: Добре, има ли нещо друго? Тайни, шантаж или знам ли, каквото и да е, което ти хрумне?
Дежерен: Според мен няма. Селин, нали?
Селин: Всъщност има. Искам да напусна фирмата като PR менажер. И в същото време да ти продам своите 5% акции.
Серкан: Добре, ако така искаш, тогава така да бъде.
Серкан: И така. Партньорът ми и тази жена...Двама души, на които трябва да се доверявам. Ако не мога да им се доверя, значи на никого в тази фирма не мога да се доверя. Не е ли така?

Ферит: Да, беше много голяма и глупава грешка, но сега нямам какво друго да кажа. Съжалявам.
Джерен: Когато веднъж скриеш нещо, всичко останало става като лавина и те помита. Никак не можеш да го поправиш.
Ферит: Много исках да кажа. Но когато и да се опитвах, ставаше нещо друго. Направо ти казвам, изплаших се, Серкан. Изплаших се да не загубя доверието ти, да те огорча.
Серкан: Прав си, Ферит. Затова ти се е сторило по-правилно да излъжеш, за да спечелиш довирието ми ли?
Ферит: Прав си. Но понякога се случва така. Знаеш. Лъжеш веднъж. После не можеш да се измъкнеш, налага се да продължиш.

Серкан: Вярно, разбирам. Понякога става така. И затова ще забравим всичко това. Става ли? Повече няма да се повтори.
Джерен: Повече никога няма да се повтори такова нещо.
Серкан: Прекрасно. Никакви тайни, шантажи и подобни не искам да виждам в тази фирма.

Вечно оцеляващата Селин! С ум, хитрост, гъвкавост, коварство!
Ако Джерен не се беше досетила, че има връзка между сегашната случка с припадъка на Еда и скандалът с договора за годеж... и че връзката са Селин и Фатма....Ако Ефе не беше чул и не принуди, плащайки, Фатма да говори....
Но Селин вече е притисната и променя случилото се и своето участие, за да има по-малко вина. Готова да предаде всеки, когато се чувства застрашена.

Мисля, че трябва да отговораш за грешките си.

Серкан: Еда. С теб ще поговорим насаме. И така. Излъга ме.
Еда: Нямам вина, нали си наясно?
Серкан: Но все пак скри нещо от мен.
Еда: Да, но...
Серкан: Но какво? Какво? Можеше да ми кажеш, нали така?
Еда: Какво искаш? Да ти се извинявам ли?
Серкан: Според мен за нещо подобно едно извинение няма да е достатъчно.
Еда: Ааа. Опитваш се да използваш това положение в своя полза? Или така ми се струва?

Серкан: Мисля, че трябва да отговораш за грешките си. Трябва малко за помисля за това, но...Може да е жестоко наказание.
Еда: Наказание?
Серкан: Да
Еда: Какво да направя? Да стоя тук на един крак ли?
Серкан: Не, не е така просто.

Серкан: Слушам, Сейфи. Сега ли? Какво? Добре, разбрах. Идвам, добре.
Еда: Какво каза г-н Сейфи? Нещо лошо ли е?
Серкан: Във връзка с мама. Нищо, трябва да се прибера в къщи. Станало й лошо. Искаш ли да дойдеш?
Еда: Разбира се, да вървим.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 20:14 от Dilemi

# 370
# 371
  • София
Танцувам валс.

Айдан: А! Серкан, Еда! Откъде се взехте?
Серкан: Мамо? Притеснявахме се за теб, решихме да те видим.
Айдан: Няма нищо за притеснение. Танцувам валс. Скъпа Еда, как си?
Еда: Добре съм. А вие добре ли сте?
Айдан: Много съм добре. Танцувам валс. Преди тридесет години бяхме в клуб., пак така танцувахме валс. Дойде симпатичен мъж, харизматичен, синеок...Алптекин. Реши да ме покани на танц, хвана ме за ръка.  Ето така ме завъртя, после ме притегли към себе си...Серкан...Много ми е зле.

Серкан: Мамо, дай да направим почивка. Да пием чай или нещо.
Айдан: Еда, ела и ти. Сейфи, не идвай ти, иди да сипеш чай.
Еда: Г-жа Айдан. Стига ли?
Айдан: Не.

Реших. Ще се възродя от пепелта.

Айдан: Когато свършва една връзка, човек започва да си спомня как е започнала. И аз се отправих 30 години назад. Тогава той ми завъртя главата. А сега ме приземи.
Серкан: Мамо, може ли да се замислим за бъдещето, вместо за миналото? Може така да се справим.

Айдан: Изглежда, че изпадам в депресия. Нищо не искам да правя. Преживявам. Какво да направя? Да си взема ли котки в къщи?
Сейфи: Какви котки, г-жо Айдан. Не ми създавайте работа. В къщи има коне, заемете се с тях.
Айдан: Котки и коне едно и също ли са? Пред хората ли да гушкам конете?

Еда: Мисля, че не трябва да се предавате. Сигурна съм, че можете да си намерите занимание, за да се развличате.
Сейфи: Да, например танци. Танго, чача, валс.
Айдан: Не ми говори за валс.
Еда: Нали искахте да ставате председател на фондацията. Какво стана с това?
Айдан: Не, сега нищо не ми се иска.
Серкан: Мамо, помисли над това. Много си успешна в такива  работи.
Айдан: Така ли?

Еда: Така е, разбира се. Спомнете си последното дефиле. Беше незабравимо.
Айдан: Беше, нали?
Еда-: Да.
Айдан: Всъщност е възможно.
Еда: При това ще помогнете на нуждаещите се. Ще ви се отрази добре да помогнето на други.
Айдан: Възможно е.
Айдан: Хм,. Може и ти да бъдеш до мен.
Еда: Ако синът ви няма да е там, ще бъда.

Айдан: Както и да е. Това ще видим как ще стане. Добре, реших. Ще се възродя от пепелта. Ще стана председател. Благодаря ви. Хайде, вършете си работите. Сейфи, да направим круиз по телефона. Вие се наслаждавайте.

Правото на три желания.

Еда: Мисля, че е добре за майка ти, че се кандидатира за председател на фондацията.
Серкан: Благодарение на теб успяхме да я убедим.
Еда: Направихме го заедно. Отборна работа.
Серкан: Хм. Отборна работа? Между другото, измислих как да те накажа.
Еда: Не оставихме ли тази тема?
Серкан: Не сме я оставили. Казах, че ще си помисля и помислих.

Еда: Добре. Добре, г-н съдия. Какво е наказанието?
Серкан: Да не го наричаме наказание. Давам ти шанс да поправиш грешката си.
Еда: Шанс ми даваш?
Серкан: Всъщност, не можем да наречем това наказание. Това е възможност за загладиш вината си. Давам ти шанс да се поправиш. Ще отправя три желания към теб. А ти без условия и други такива, ще изпълниш моите желания.

Еда: Чакай малко, какви са тези желания?
Серкан: Не се притеснявай, няма да направя нищо, което противоречи на договора. Опитвам да се променя за теб. Мисля, че правя голими стъпки към това. Ще продължа да ги правя. Затова ти също може да изпълниш три невинни желания заради мен.
Еда: Не обещавам. Първо трябва да чуя желанията ти. Сега трябва да се прибирам.
Серкан: Добре. Желанията са в процес на мислене. Скоро ще разбереш.

# 372
# 373
  • София
Братле, защо връзката е толкова сложно нещо?

Енгин: Братле, докато сме сами, е добре. Приятели, любов и такива, на когато стане въпрос за брак, за семейство...Жената се променя незабавно.
Серкан: Ами...Какво да кажа? Пъръл е влюбена в работата си. Да не се страхува, че кариерата й ще пострада?
Енгин: Не, не мисля така. Няма общо с работата и кариерата. Има нещо друго тук. Но не мога да разбера какво е.
Серкан: Може би е, че сте в една и съща къща...Може би се страхува, че любовта ще свърши?
Енгин: Тогава нека го каже.Боже,Боже! Защо не го казва?

Серкан: Защо не казва? Енгин? Моля те не се преструвай, че не познаваш Пъръл. Жените като Пъръл...За да ги разбереш, трябва да видиш какво премълчават, а не какво казват.
Енгин: Да. Братле, защо връзката е толкова сложно нещо? Не разбирам!
Серкан:  Много си прав за това.
Енгин: Вие какво направихте? Продължаваш ли да се променяш?

Серкан: Опитвам се, но от сега нататък и Еда трябва да опита.
Енгин: Защо?
Серкан: Ами все пак скри нещо от мен. Затова наказанието й е правото на три желания.
Енгин: Три желания?
Серкан: Да.
Енгин: Какво каза тя?

Еда: Какво казах? Казах, че първо трябва да чуя желанията и тогава ще видим.
Фифи: За какъв се мисли?
Джерен: Мисля, че този път Серкан е бил много умен. Ще взема пример от него.
Фифи: Извинявай, но какво му е умното?
Джерен: Момиче, първо, чудя се какво ще поиска. Разбра ли? Много вълнуващо, много романтично. Това е много важно във връзката.

Мело: Ще ви кажа нещо. Мисля, че го заслужаваш. Наистина, няма да лъжа, ти го заслужаваш. Прекалено много продължи с договора. Серкан сам е разбрал... Затова...
Фифи: Тоест, казваш, че ще я принуди да прави това, което иска?
Мело: Не.
Еда: Не! Не бъди глупава, момиче. Каквото иска? Невъзможно е. Няма да го направя.
Мело: Всичко си има граница.

# 374
Ново: Ханде - Elle
https://twitter.com/i/status/1491478469057916929
Wink

В момента това се върти в Туитър,  отбелязани са Ханде и Керем, някой сеща ли се от кога е? (ако изобщо са те)

Общи условия

Активация на акаунт