Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Права си, Мики, права си! 😀
Ако ми оставаше повече време щях да се включвам по-активно, ама и някак си ме боли за нашичките.. незнайно защо мисля повече за Керем,обаче.. как ли се чувства, какво ли му е..

# 346
  • София
Мики, права си и не си права, ще кажа и аз. Grinning Не пречи да обсъждаме каквото и да било. Всеки пише относно това, което го интересува. Някои са тук заради Керем, други - заради Ханде, трети - заради Ханкер и връзката им, четвърти - заради сериала, пети - заради съвсем друго и така нататък. В този ред на мисли аз споменах моята гледна точка. Магия има право за себе си да не пише активно, щом няма какво да каже. И тук въобще не става дума всички да се качваме на балкона или да се поздравяваме с пост за “добър ден”, колкото да отбием номера. Аз говоря само от свое име - на мен ми писна от темата “заедно ли са, не са ли” и лично аз не смятам повече да обсъждам тази тема, докато не стане ясно в какви отношения са. На мен ми се обсъждат по-съществени неща като нов проект, например. Връзката им толкова сме я циклили - преди беше “заедно ли са”, после беше “по-често да се появяват заедно”, сега отново се питаме “заедно ли са”. Следим под лупа всичко - лайкват ли се, коментират ли си снимките, какво коментират и т.н. Ами омръзна ми, честно. И от седмица вече съм спряла да чета и гледам Инстаграма. Разчитам на новини от вас по тази тема. Simple Smile

# 347
Магия, и на мен така, Керем ми легна на сърце Joy въпреки, че Ханденцето си я следя от 2016г. Няма как да забравя опитите си да приспя бебето в 20ч, че да мога да гледам новата серия на "Любовта не разбира от думи" на живо. Joy И тогава абсолютно нищо не схващах от турския, гледах си картинки, имахме тема в бг мама , но пишехме мн малко хора там и никой не е превеждал така на живо, както Алекс, Али и др. момичета тук. Имаше епизод точно на Бъдни вечер на 24.12.2016г , а ние щяхме да ходим на гости на свекървата, обаче малката се разболя, събуди се с температура сутринта и аз предложих на мъжа ми да отиде да ги види за малко, аз да си остана вкъщи с детето. Естествено с идеята да мога да си гледам сериала на спокойствие, той пък взе, че се съгласи. Joy И така незабравима Бъдни вечер беше. Joy
Заради Хандемий започнах да гледам СЧК, но не съжалявам изобщо, нови хоризонти ми се откриха. Stuck Out Tongue Winking Eye Въпреки, че и Керем го бях гледала преди в 2 сериала , не ми беше направил особено впечатление, определено не беше любов от пръв поглед.

Бърборанка, аз също не обсъждам много въпросната тема, но не ми пречи другите да го правят. Драмата беше първите дни. Вече се  опитваме максимално да обърнем нещата на майтап. Поне аз. Blush

# 348
Преди малко щях да получа инфаркт Stuck Out Tongue Winking Eye
Гледам актуалната информация на арабите и изведнъж ми излиза "Любимците на Турция официално се разделиха" и аз "шах с пешката" Joy
Обаче споко ..... не са нашите Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
За Бамби пишат - "защо е отишла да гледа мача, като не се е откъснала от телефона. Било неуважение към отбора и ако я питали даже нямало да знае какъв бил резултата". Wink

# 349
Здравейте, момичета!
Аз също съм на мнение, че това си е техен личен живот, но предвид това, че са популярни личности е нормално да има такова внимание към тях.Може би, ако се бяха разделили, щеше да има някака информация, поне да спрат да им се бъркат. Но на снимките им/новите/не ми изглеждат много щастливи, както на предишните.Иска ми се всичко да е наред, но в крайна сметка животът не е сериал и това са нормални неща.
От ФБ - Ханде уж е била с риза на Керем на тази снимка 😃

# 350
Azisiq, няма за какво да се извиняваш. Simple Smile Не коментирах, за да те засегна. Просто днес теориите ми дойдоха в повече.

Истина Sparkling Heart като преспим тази вечер, ще ни се възвърне и оптимизмът утре, до някаква степен. През деня някак си виждам светлина, нощно време блокирвам.

Лека нощ! Nature Sparkler

Не се притеснявай не съм се засегнала. Няма проблем.
Ново от стори на Ханде

# 351
  • София
Известният Саран, издателят на популярното издание "Саран Магазин", отговаря на въпроса, дали ХанКер са разделени.
За тези, които се интересуват.

Скрит текст:
Цитат
Тези, които всъщност вярват, че копнежът е останал, са като шега на която не мога да се смея, днес не съм в настроение!
Ayrılık Yok
Няма раздяла!

# 352
Преди малко щях да получа инфаркт Stuck Out Tongue Winking Eye
Гледам актуалната информация на арабите и изведнъж ми излиза "Любимците на Турция официално се разделиха" и аз "шах с пешката" Joy

Миси, тук трябваше да ти светне. Satisfied Ние не сме им любимците. Направо си представям как ти е подскочило сърцето. И на мен ми се случи един-два пъти.

Линде, видях и аз, че са писали. Единствената страница са, която досега отрича раздялата. Другите не пишат нищо.

# 353
  • София
Здравейте, момичета!
Аз също съм на мнение, че това си е техен личен живот, но предвид това, че са популярни личности е нормално да има такова внимание към тях.Може би, ако се бяха разделили, щеше да има някака информация, поне да спрат да им се бъркат. Но на снимките им/новите/не ми изглеждат много щастливи, както на предишните.Иска ми се всичко да е наред, но в крайна сметка животът не е сериал и това са нормални неща.
От ФБ - Ханде уж е била с риза на Керем на тази снимка 😃

Това е прословутата снимка, за която писахме, че на вратата на джипа се е отразил един образ на мъж, приличащ на Керем.

# 354
Моля , потвърдете ми ,че Пънар Дениз и Къдравия ( не му знам името ) са се разделили !

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 16:58 от Phillipine

# 355
Моля , потвърдете ми ,че Пънар Дениз и Къдравия 9 не му знам името ) са се разделили !

Отследвали са се в инста. Ти не си голяма привърженичка на социалните мрежи и не знам, дали това ще ти е достатъчно като потвърждение. Satisfied

Чудно купле (от наградите на Келебека). Satisfied

# 356
Фили, да ти кажа същото се спрях да гледам и аз в поста на Миси. Това в спойлера какво показва - че не се следват ли? Айдее, сега започват да спрягат Пънар и Каан. Няма да са първите Joy

Слънце, дала си отговор на въпросите ни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 357
Aбе хора , аз ги искам заедно Пънар и Каан Stuck Out Tongue Winking Eye . Пънар много я харесвам и от като разбрах ,че е с този актьор ( без причина ми е антипатичен ) се дразнех. После разбрах ,че е доста по възрастен ( явно в Турция е нормално ) и реших ,че тогава и Каан и подхожда Smiley . Той ми е любимец от Кара севда още , а гаджето му е едно невзрачно момиче ( сори ) , но не знам още ли са заедно .
Но съм против големите разлики в ЕГН , Ханде и Керем са супер ( дано Бог ги вразуми ! ) . А аз да си кажа съм леко педофилка Laughing , мъжът ми е 2г3м по-малък Smile , сигурно за това не разбирам 10 и повече г. разлика

П.С - не ползвам Фейса от поне 5 години , но ползвам Контакта и си направих Инстаграм преди 2 г заради турските актьори  Smile

# 358
Bell Момичета, интервюто на Ханде за LandRover.
Скрит текст:
С благодарност за труда на админа от "Магията на турското кино" - ФБ.
Ханде Ерчел за LandRover 🖤
Кои са най-ценните неща в живота за теб?
Семейството ми е едно от най-ценните неща в живота за мен. Например да наблюдавам как израства Мави и разбира се да върша работата, която обичам, със здраве и спокойствие.
Твоята най-голяма страст и най-голямата ти мечта?
Мога да кажа, че най-голямата ми страст е действието. Искам да се потопя в областите, в които надхвърлям границите си, да опитам всичко, което вярвам, че мога да направя. Животът за мен може да се изживее в точно този момент, да скоча с парашут, да усетя адреналина.
Имаш ли ритуал или навик, който всеки намира за странен, но не можеш да се откажеш и обичаш да го правиш?
Когато получа много щастлива новина, първо се опитвам да я осмисля спокойно в себе си. Въпреки че близките ми знаят това, може да си помислят, че не реагирам по никакъв начин, но след като приема новината, споделям радостта си с тях, сякаш я чувам за първи път.
Какво е твоето мото към живота?
Обичай, живей, бъди благодарен. Това е моето мото от дълго време и силно вярвам в него.
Имаш ли забавна история, която ти се е случила, когато шофира за първи път?
Докато шофирах, един ден, когато получих първата си книжка, се озовах в канавка. Колата ми стоеше в канавка по средата на пътя и беше трагикомично дори да изляза от нея.
Знаем, че обичаш да рисуваш. Какъв тип картини обичаш да рисуваш?
Рисуването е като хранене на душата, вие можете да бъдете собственото си лекарство, да дадете на себе си това, от което имате нужда. Обикновено предпочитам абстрактно, за да мога да действам в много широк диапазон и да не си поставям граници.
Филм, който може да гледаш и песен, която можете да слушаш отново и отново?
Гледала съм Хари Потър много пъти и все още го гледам постоянно. Кара ме да се чувствам в съвсем различна вселена, още от детството си. Слушането на "Whilk&Misky - Clap Your Hands" е песента, която ми напомня за моята енергия. Песен, която мога да слушам през цялото време.
Любима страна и любим град за посещение?
Любимата ми страна определено е Индонезия. Това е като еквивалент на рая на земята. Ако е град, определено Ню Йорк, защото е град, в който животът винаги върви на високо темпо.
По-привлекателно е да живееш сред природата или в града?
Въпреки че живея в града, винаги съм избирала места, където мога да се чувствам сред природата. Живяла съм в къщи, където има дървета около мен, където мога да стъпя на земята и да е усетя, да играя с кучетата си или да събирам плодове. Така че определено имам мечта един ден да живея изцяло сред природата.
Кога се чувстваш най-свободна?
Когато става дума за чувство на свобода, първата ми мисъл е да плувам. Това, че съм под водата, когато се гмуркам, ме кара да чувствам, че съм в свят, който не ни принадлежи, но той ме приема и ме включва в своя поток. Невероятно усещане за свобода.
Действаш рационално или интуитивно, когато вземаш важни житейски решения?
Винаги се доверявам на интуицията си, това е моят начин да се чувствам добре. Разбира се, консултирам се с екипа си и с моите близки, които ме познават, при вземането на големи решения, които наистина ще повлияят на живота ми. Тогава се появява и логиката.
Кои са първите 3 неща, които задължително взимаш със себе си, когато можеш да се измъкнеш за един уикенд?
Аз много бързо си оправям багажа и първите 3 неща, които винаги взимам със себе си са удобни панталони, шапка и слушалки.
Можеш ли да опишеш "Defender" с 3 думи?
За мен "Defender" e смелост, увереност и страст.
BellИма кой да ти разказва за Индонезия. Или пък ти е разказвал? Толкова припокриване с това, което казва Керем.

Bell За вас не зная, но аз ще продължа да се вълнувам, пиша и споделям когато мога. И винаги се сещам за Силви Вартан, която казва, че "Славата е траурният венец на щастието." Популярноста, известността и тишината не вървят ръка за ръка.
Bell И моля ви, не ме стряскайте с новини за раздяла. БлагаВест, винаги се радвам когато ме връщаш в коловоза на щастието.
Bell Хубав завършек на деня, момичета. Kiss

# 359
На ръба съм, на предела на границите си Satisfied и нямам никаква енергия да мисля и друго чифте. Иначе не гледам Присъда, но съм останала с впечатлението, че много ги харесват като двойка. Още от Ask 101. Да следя турската преса заради една двойка и покрай тях да си ги наизустил всички. Не е за хвалене. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт