Ако ми оставаше повече време щях да се включвам по-активно, ама и някак си ме боли за нашичките.. незнайно защо мисля повече за Керем,обаче.. как ли се чувства, какво ли му е..
Не пречи да обсъждаме каквото и да било. Всеки пише относно това, което го интересува. Някои са тук заради Керем, други - заради Ханде, трети - заради Ханкер и връзката им, четвърти - заради сериала, пети - заради съвсем друго и така нататък. В този ред на мисли аз споменах моята гледна точка. Магия има право за себе си да не пише активно, щом няма какво да каже. И тук въобще не става дума всички да се качваме на балкона или да се поздравяваме с пост за “добър ден”, колкото да отбием номера. Аз говоря само от свое име - на мен ми писна от темата “заедно ли са, не са ли” и лично аз не смятам повече да обсъждам тази тема, докато не стане ясно в какви отношения са. На мен ми се обсъждат по-съществени неща като нов проект, например. Връзката им толкова сме я циклили - преди беше “заедно ли са”, после беше “по-често да се появяват заедно”, сега отново се питаме “заедно ли са”. Следим под лупа всичко - лайкват ли се, коментират ли си снимките, какво коментират и т.н. Ами омръзна ми, честно. И от седмица вече съм спряла да чета и гледам Инстаграма. Разчитам на новини от вас по тази тема.
въпреки, че Ханденцето си я следя от 2016г. Няма как да забравя опитите си да приспя бебето в 20ч, че да мога да гледам новата серия на "Любовта не разбира от думи" на живо.
И тогава абсолютно нищо не схващах от турския, гледах си картинки, имахме тема в бг мама , но пишехме мн малко хора там и никой не е превеждал така на живо, както Алекс, Али и др. момичета тук. Имаше епизод точно на Бъдни вечер на 24.12.2016г , а ние щяхме да ходим на гости на свекървата, обаче малката се разболя, събуди се с температура сутринта и аз предложих на мъжа ми да отиде да ги види за малко, аз да си остана вкъщи с детето. Естествено с идеята да мога да си гледам сериала на спокойствие, той пък взе, че се съгласи.
И така незабравима Бъдни вечер беше.
Въпреки, че и Керем го бях гледала преди в 2 сериала , не ми беше направил особено впечатление, определено не беше любов от пръв поглед.

Не коментирах, за да те засегна. Просто днес теориите ми дойдоха в повече.
като преспим тази вечер, ще ни се възвърне и оптимизмът утре, до някаква степен. През деня някак си виждам светлина, нощно време блокирвам. 

Ние не сме им любимците. Направо си представям как ти е подскочило сърцето. И на мен ми се случи един-два пъти.

. Пънар много я харесвам и от като разбрах ,че е с този актьор ( без причина ми е антипатичен ) се дразнех. После разбрах ,че е доста по възрастен ( явно в Турция е нормално ) и реших ,че тогава и Каан и подхожда
. Той ми е любимец от Кара севда още , а гаджето му е едно невзрачно момиче ( сори ) , но не знам още ли са заедно .
, мъжът ми е 2г3м по-малък
, сигурно за това не разбирам 10 и повече г. разлика
Момичета, интервюто на Ханде за LandRover.
Има кой да ти разказва за Индонезия. Или пък ти е разказвал? Толкова припокриване с това, което казва Керем. 
За вас не зная, но аз ще продължа да се вълнувам, пиша и споделям когато мога. И винаги се сещам за Силви Вартан, която казва, че "Славата е траурният венец на щастието." Популярноста, известността и тишината не вървят ръка за ръка.
И моля ви, не ме стряскайте с новини за раздяла. БлагаВест, винаги се радвам когато ме връщаш в коловоза на щастието.
Хубав завършек на деня, момичета.
и нямам никаква енергия да мисля и друго чифте. Иначе не гледам Присъда, но съм останала с впечатлението, че много ги харесват като двойка. Още от Ask 101. Да следя турската преса заради една двойка и покрай тях да си ги наизустил всички. Не е за хвалене. 
Препоръчани теми