Серкан: Какво ще кажеш, Сириус? Мисля, че ще е тази вечер. Ще дойде тази вечер. Виж, толкова съм сигурен. Знам ги тези неща. Разбра ли? Особено Еда, познавам я много добре, и знам, че тази вечер определено ще дойде и ще почука на вратата ми. Усещам го. Сетивата...За кого ме мислиш. Аз съм Серкан Болат! Еда Йълдъз! Балджа? Балджа?

Балджа: Здравейте. Взех адреса ви от фирмата. Между другото, живея наблизо.
Серкан: Така ли?
Балджа: Прибрах се и реших да намина. Не ви притеснявам, нали?
Серкан: Не. Не, не.
Балджа: Работих по новата PR стратегия. Говорех за тази вечер. Имаше някои чертежи и не можах да изпратя съобщение, и реших да донеса лично досието. Може би ще го прегледате тази вечер, ако имате време.
Серкан: Разбира се. Добре. Ще бъде добре.
Балджа: Ако сте готов до няколко часа, няма да съм заспала, можете да ми се обадите. Ще го обсъдим по телефона.
Серкан: Може. Добре.
Балджа: Тогава го оставете на пазача, сутринта ще дойда и ще взема.
Серкан: Разбира се.

Балджа: Добре. Тогава ще ви се обадя. А! Между другото, не исках да идвам с празни ръце, не е според обичая. За Сириус.
Серкан: Благодаря. Много ще се зарадва.
Балджа: Много се радвам, че избрах правилния подарък. Още нещо, просто не мога да си тръгна...Видях пицарията по пътя, препоръчвате ли това място? Много съм гладна.
Серкан: Виж, казвам да направим така. Ще прегледам досието, ако нямаш работа, тогава влез. Заедно да прегледаме, а после ще поръчаме пица от по-добро място.
Балджа: Няма ли да ви претеснявам?
Серкан: Не. Възможно ли е? Заповядайте.

Селин изглежда като невинна ученичка пред тази стръвница Балджа! Селин добре е преподала урока!
Балджа действа със скоростта на светлината! Никакво отлагане и забавяне! Еда нека да се занимава с договори, правила, забрани и наказания!!

Когато човек е много капризен, любовта заминава.

Джерен: Да, денят на лудостта отново свърши.
Фифи: Според мен денят все още не е свършил, не говори така.
Мело: Ах, черна моя, моля те, говори вече за хубави неща. Няма начин да се отървем от лудостта. Първо, откачено предложение за брак. После лудото разваляне на годежа. После днес бившата приятелка на бившия напусна много драматично града. Наистина не мога да понеса повече.
Джерен: И аз също. И аз няма да понеса.

Еда: Момичета, ще ви питам нещо, но бъдете честни. Мислите ли че се държа нечестно към Серкан?
Фифи: По кой въпрос? Той беше нечестен с теб. Затова минус една точка.
Джерен: Но той също подписа договора, без да го погледне.
Мело: Затова плюс една точка.
Еда: Престани да броиш точките. Балджа вчера, а Селин днес.
Джерен: Спри да говориш за Селин.
Еда: Ами ако съм отишла прекалено далече? Принуждавам ли Серкан да прави промени, които не иска?

Мело: Според мен това което чувстваш е също толкова важно. Ти какво искаш?
Еда: Всъщност, това което искам, не е толкова важно. Все пак и аз не бях напълно честна със Серкан. Знаете, скрих го. Не каза нищо. Само поиска правото на три желания. Първото е внезапно да почукам на вратата му. Чака поне веднъж да го изненадам, но аз и това не направих.
Мело: Когато човек е много капризен, любовта заминава.
Еда: Една минута! Той каза същото!
Мело: Разбирам тези неща. Както и зет ми!

.... внезапно почуках на вратата ти. Да видим дали ще харесаш изненадата ми, Серкан Болат.

Балджа: Притеснявам ви в този час...Надявам се, че ще ми ми простите?
Серкан: Не, моля ви. Моля ви. Ти свърши толкова много работи, планира всичко. Много добре.
Балджа: Мога да кажа, че съм работохолик. Дори...Целият ми живот зависи от работата.
Серкан: И за мен беше същото. Затова те разбирам много добре. После много интелигентна жена влезе в живота ми, показа всичките ми грешки, разбрах всичките си грешки.
Белджа: Не знам. Не мисля така, ако трябва да съм честна. Що се отнася до мен, да бъдеш дисциплиниран на работа не е грешка. Ако не бяхте такъв човек, фирмата нямаше да стигне до такива висоти.

Серкан: Може би, но...като си такъв, човек изпуска всички прекрасни моменти в живота. Все пак, това, че човек се променя не е ли част от живота му?
Балджа: Хубавото е, че човек се учи от грешките си и се поправя. Но това да се опитва, заради друг, да бъде различен от това, което е...За мен е много грешно.

Серкан: Храната пристигна. Ще взема чинии. Веднага се връщам. И вратата ще отворя. Ще дойдеш ли да помогнеш, ако не те затруднява? Ето така...

"Правя, каквото искаше, Серкан Болат. Една вечер внезапно почуках на вратата ти.
Да видим дали ще харесаш изненадата ми".
Серкан: Еда?!?
Балджа: Здравей.

Изненада!!!
Мисиии,
благодаря! Благодаря и на вас, момичета! 
До следващата сряда! В следващият епизод ще посрещаме бабата от Мардин!

Пожелавам здраве, щастие и късмет на всички!

Подгответе се за Денят на Влюбените! Пожелавам ви страхотни приятни изненади и много любов!

Добро утро, прекрасни момичета! 
А коя е любимката в тази агенция, че ми стана любопитно?