Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
За ръката дали е на Керем или не, не знам. Но фактът, че този въпросен господин го последва снощи е доста показателен.
Кучетата й го познават (Can) от отдавна (още от преди Sçk и Керем), тъй като той е близък семеен приятел на семейство Ерчел от преди години - бидейки, че е съпруг на дъщерята на Белма, която им е като леля (на Ханде и Гамзе).
И ето нещо и от тази сутрин. Въпросната дъщеря на Белма (Cansu) също последва Керем. 😊☀️✨

# 406
Много е хубава ръката на снимката, прилича на тази на Керем , но като разгледах профила на този Джан и той има хубави ръце, така че вероятно си е неговата. Joy
И в туитър се върти това за дъщерята на Белма, тази сутрин го е последвала, защото вчера феновете я провелили . Joy
От една страна се радвам, че част от феновете са толкова луди, че разследват всичко , за да имаме инфо и ние, от друга страна малко ме плашат техните действия и се радвам, че не съм популярна личност. Joy

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 11:17 от mikipoli

# 407
  • София
Тази ръка определено не е на Керем, а на въпросния Джан. Човекът си е качил стори в личния профил, на което не показва ръката и чиниите, а кучетата, които са под масата и го гледат умолително. Познайте защо - искат нещо от масата. Grinning Wink

# 408
Сега и аз повярвах ,че са се сдобрили - ясно като бял ден ,че  въпросния зет и съпругата му са били на гости у Ханде и там са се запознали с Керем Grinning
Айде честито !
Линде , нама такава оптимистка като теб , браво ! Heart

# 409
Ново стори на Ханде

# 410
И Ханде , като и други знаменитости подкрепят Езги Мола , изнасилвач я съди за обида - ужас !
За съжаление насилието над жени и при нас се засили .Те поне имат своите културни извинения заради религията им , ама ние ...

# 411
Сега и аз повярвах ,че са се сдобрили - ясно като бял ден ,че  въпросния зет и съпругата му са били на гости у Ханде и там са се запознали с Керем Grinning
Айде честито !
Фили, ще ги захаресаш ти социалните мрежи. Виж какви позитивни новини ти носят втори ден. Satisfied Да поздравим Линдето. Снощи не исках да изказвам крайни заключения, но бях много щастлива. От 3 седмици насам си легнах с някакво вътрешно спокойствие.
Да поздравим и Azisiq, че отваря шампанското от седмици. Satisfied

Не знам дали само аз се смея на тези клипчета, но винаги са ми били много забавни. Satisfied

https://twitter.com/ISencalkapimi/status/1491545884680671234

# 412
  • София
Сега и аз повярвах ,че са се сдобрили - ясно като бял ден ,че  въпросния зет и съпругата му са били на гости у Ханде и там са се запознали с Керем Grinning
Айде честито !
Фили            
Този оптимизъм ме е съхранил през годините.  

Славенче,  как са нещата при теб. Надявам се да вървите към оздравяване.  

Чия е ръката не е най-същественото. Макар, че до нея има телефон, та се чудя кой  е снимал. Не е селфи.
Не сме само ние "лудите". Има много по-луди от нас.

# 413
  • София
Права си, че ръката не е най-същественото в случая. Затова няма да се впускам в разследване чия е. И без това този тип разследвания на феновете не са ми по вкуса и в началото ги приемах с усмивка, но вече по-скоро ме дразнят и отегчават. Аз съм човек на логиката (като Серкан Grinning) и в този ред на мисли не откривам такава в това Джан да снима Керем в тази ситуация и да качва стори. Може и да бъркам. Но по-логично ми се струва човекът да си стои на масата, а кучетата да просят храна от него. Може и той да е снимал, може жена му. Ъгълът на снимане е такъв, че с другата ръка съвсем спокойно може и той да е снимал. Wink

И аз поздравявам Линда за оптимизма!

# 414
Айде честито !
Фили, ще ги захаресаш ти социалните мрежи. Виж какви позитивни новини ти носят втори ден. Satisfied Да поздравим Линдето. Снощи не исках да изказвам крайни заключения, но бях много щастлива. От 3 седмици насам си легнах с някакво вътрешно спокойствие.
Да поздравим и Azisiq, че отваря шампанското от седмици. Satisfied

Не знам дали само аз се смея на тези клипчета, но винаги са ми били много забавни. Satisfied

https://twitter.com/ISencalkapimi/status/1491545884680671234

Благодаря ти.
Може да се каже че бях от онези които не вярвах че са се разделили. До последно мислех че са заедно. Радвам се че бях от тези хора.
Даже като се замисля съмнявам се даже им това дали изобщо са били скапани. Повлиях ме се от жълтите клюки  които писаха за тях и от това че не ги виждахме заедно на снимки. Но нова незначеше непременно че са разделени.

# 415
Да де, и аз това попитах преди време   Ханде и Керем дали знаят,  че са се скарали. 🤔
Линде,
Скрит текст:
надявам се че нещата ще си дойдат на място, но много,много бавно и все пак, няма да е същото.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 13:20 от Slawena

# 416
  • София
Да де, и аз това попитах преди време   Ханде и Керем дали знаят,  че са се скарали. 🤔
Линде,
Скрит текст:
надявам се че нещата ще си дойдат на място, но много,много бавно и все пак, няма да е същото.
Славенче, човек понякога предпочита по-малкото зло. Все пак надеждата умира последна. Ние предполагаме, но Бог разполага.  

Ето ги Джан и Джансу, които вече следват Керем.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 14:21 от БлагаВест

# 417
Феновете са забелязали, че има пъзел на масата Joy още един знак Joy

# 418
  • София
Щом двамата семейни приятели са последвали Керем, надали той и Ханде са разделени. Няма логика. Още повече, че го правят след снощи, когато са били на вечеря с Ханде. Явно и Керем е бил на вечерята. Това пак са само предположения, разбира се. Затова не бързам да се радвам. Но е хубав знак. Simple Smile

# 419

Общи условия

Активация на акаунт