Снимките са толкова прекрасни. И тази от рожденият му ден. Не ми влияяш добре.

Спирам, за да не ви депресирам.

Спирам, за да не ви депресирам. 
Хайде сега и аз да се поупражнявам върху „проблема“ Ханде и Керем. Този мач го играя за 2 път, но при другите бе…Но, стоп, да се фокусирам тук. Има проблем само тогава, когато не е разрешим. Болест. Едва ли е това /и дано не е това/. Керем изчезна, но само от социалните медии. Ханде също не е активна. Не лайква дори сестра си. От кумова срама се подпише тук – там и до там. Не може да изчезнеш и да не пуснеш тийзъра на филма с главен герой, който си ти. Партньорката ти го пусна, мениджърът също, всички фен групи. Керем, дължиш им го, дължиш ни го. Вас ви има, защото нас ни има. Но…как боли от любов? Как боли?…Вече ми се струва, че си болен от тази любов. Извън времето си. С Ханде е същото, но тя показва някаква сила на характера. Всички снимки, които качва са стари /освен рекламните/. Не, няма проблем. Аз не съм обидена, не съм разочарована. Просто боли. И нямаш сили за нищо. Само така бих те оправдала. Само така бих повярвала отново във вас. И ако пътят ви не е общ, ако сте разбрали това бих ви пожелала щастие. Сега съм…и аз не зная точно – тъжна, разочарована, притеснена, безсилна…Влюбих се в любовта ви, но мога да преживея и раздялата. Но вие все още не знаете как боли любовта – онази, която сте изпуснали поради хиляди причини и не разбрали какво е смирение и прошка.
Очаквам ви. Вярвам ви, но си обещавам, че този мач няма да го играя за 3 път.
Към всички, които сте част от моя свят вече 2 години – с извинение. Прегръщам ви.

Хайде сега и аз да се поупражнявам върху „проблема“ Ханде и Керем. Този мач го играя за 2 път, но при другите бе…Но, стоп, да се фокусирам тук. Има проблем само тогава, когато не е разрешим. Болест. Едва ли е това /и дано не е това/. Керем изчезна, но само от социалните медии. Ханде също не е активна. Не лайква дори сестра си. От кумова срама се подпише тук – там и до там. Не може да изчезнеш и да не пуснеш тийзъра на филма с главен герой, който си ти. Партньорката ти го пусна, мениджъра също, всички фен групи. Керем, дължиш им го, дължиш ни го. Вас ви има, защото нас ни има. Но…как боли от любов? Как боли?…Вече ми се струва, че си болен от тази любов. Извън времето си. С Ханде е същото, но тя показва някаква сила на характера. Всички снимки, които качва са стари /освен рекламните/. Не, няма проблем. Аз не съм обидена, не съм разочарована. Просто боли. И нямаш сили за нищо. Само така бих те оправдала. Само така бих повярвала отново във вас. И ако пътят ви не е общ, ако сте разбрали това бих ви пожелала щастие. Сега съм…и аз не зная точно – тъжна, разочарована, притеснена, безсилна…Влюбих се в любовта ви, но мога да преживея и раздялата. Но вие все още не знаете как боли любовта – онази, която сте изпуснали поради хиляди причини и не разбрали какво е смирение и прошка.
Очаквам ви. Вярвам ви, но си обещавам, че този мач няма да го играя за 3 път.
Към всички, които сте част от моя свят вече 2 години – с извинение. Прегръщам ви.

прекрасна е новата тема! Благодаря за труда на всички, които правите темите от хубави, по-хубави, подредени и съдържателни!
много ти благодаря за благодарността! Какво ти е мненито за отговорите на Ханде?
БлагаВест , твоят оптимизъм ми вдъхва надежда. Е, не че аз не вярвам, но трябва време. И не е необходимо да ни дават обяснение. Нека любовта победи. Ще се случи. 
Препоръчани теми