Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 49 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
В сторито с жълтия куфар Гамзе обясняваше на Мави, че те с баща й заминават, но ще дойдат бабанне и деде, а вечерта Мерве и тейзе.
Така, че Мави сигурно я гледат баба й и дядо й в дома на родителите й.
На стори то на Ханде според мен ръката не е на Мави. Тя беше публикувала преди време снимки  с едно по-голямо момиченце.
На видеото на Мерве ръчичката е орисувана с флумастер, а на видеото на Ханде няма и следа от него.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 19:32 от dariVale

# 466
Както и да го умуваме или пресмятане ще излезе истината рано или късно. Важно е нашите да са заедно на празника на влюбените дали с Мави или без нея важното е да са заедно.

# 467
Скрит текст:
Bell И предположенията нека да започнат сега - с кого ще празнува Ханде?
1. С Мави.
2. С Мави и Керем.
3. Не зная.
Нито ми дължат обяснение, нито трябва да ми дават информация, но пък пак ме хвърлиха в разсъждения.
Е, може пък да е игра и пилене на нерви, ама отново минахте в зоната на здрача. Влюбени или разлюбени, ние ви обичаме.
Bell БлагаВест, къде си?

В повечето случаи децата събират възрастните, а не ги разделят... Едва ли причината за раздялата между тях е това....
  Пу-пу... Да съм първа аз... Мави е на гости на леля, на мъничето му липсва чичо Керем, който е любимец на малки /напр. Мая като негова екранна дъщеря/ и големи, защото е много забавен и чаровен... Обаждат се на чичо Керем да пристигне и той го прави със скоростта на светлината... Ах, каква филмова идилия, нали?! А защо пък не и реална такава?!.....
А дали е редно Мави да бъде оставяна на Ханде, след като идва такъв празник за влюбените ....
   Ами, тъкмо Ханде ще има с кого да се утешава, ако предположим, че "влюбеният Ромео" го няма... Между другото  Мави е чудесен повод да го повикат... Било то за помощ, било то, защото Мави иска...Heartpulse
Нали момента на "раздялата" им беше след като гледаха Мави...да не дърпат пак дявола за опашката...

В повечето случаи децата събират възрастните, а не ги разделят... Едва ли причината за раздялата между тях е това, че са гледали заедно Мави....

# 468
Добър вечер, момичета. Simple Smile
Аз уж ви чета внимателно, но ... не ми е ясно. Ханде и Керем заедно ли са или не. Виждам хем увереност, хем съмнения...

# 469
  • София
Добър вечер, момичета. Simple Smile
Аз уж ви чета внимателно, но ... не ми е ясно. Ханде и Керем заедно ли са или не. Виждам хем увереност, хем съмнения...
Кате, Ханде и Керем се сдобриха, но в момента се въздържат от публични публикации. Искат известно време да бъдат оставени на спокойствие, за да си изживяват любовта без излишен натиск. Но фендома не мирясва. Нали сме Тома неверници, непрекъснато дебнем за някакви улики и доказателства. Ще трябва да се примирим с новият им начин на общуване в социалните мрежи. Все пак, това че са известни личности не значи, че и те не са обикновени хора, като всички нас. Сигурно ще се появят заедно в даден момент. Просто трябва малко търпение. Нека сега си изживеят денят на влюбените. Ние и на това сме доволни, нали все пак се сдобриха. До вчера треперехме какво ще стане.

"Еverybody is watching her, but she's looking at you"
          ("Всички гледат нея, но тя гледа теб")

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 21:41 от БлагаВест

# 470
Ново от Мая

Ново от Башак

# 471
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 472
Добро утро и от мен момичета! Пожелавам ви една усмихната неделя.
Керем и Ханде заемат първо и второ място, с уважение, в списъка на най-красиви лица на 2022

Честито на нашите. Заслужават го.
Нашите са номинирани в някаква класация?

Прекрасни

Серкан Болат

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 18:16 от azisiq

# 473
  • София
Качено в Туитър днес. Стара снимка от преди две години. На нея са Керем с Афра и нейният приятел Мерт.

И рускините, като започнаха с техните фантасмагории. Тези жени не ги слуша главата. Такива свободни съчинения, че човек не знае да се смее ли или да им тегли по една...
Питат защо Керем е сам преди деня на влюбените. Ето сега има връзка с тази Афра. Ако Ханде види снимката какво ще си помисли. Едни пък ги изкараха тройка.  Божеее.... Тези са за лечение.  

Четете и не се чудете. Това няма лечение
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 21:28 от БлагаВест

# 474
Bell Едните влюбени в Париж, а другите...намирисва ми на презокеанско пътуване. Ама що си го мисля и аз не знам. Толкова време никой да не ги изненада в гръб? Някакси ми е нереално. И ни подхвърлят само трохички. Bell Bell Алооооооо, жълтата преса, нерде сте? Акиф, вече си в графа "Епопея на забравените" /Вазов да прощава/.
Bell Абе, заедно да сте. Ние ще го преживеем. Все пак фантазията ни работи.

# 475
Някъде са се скрили никой да не ги вижда . Може да правят някъде сами "халвета", необезпокоявани от никой и от нищо.

Ръчички на малката Мави и може на нейната майка да са заедно в Париж

Ето и татко Джанер

Красивата и неотразима Ханде краси щандовете за бижута на марка Ätasay

Лека вечер момичета. Спорна нова седмица и утре се отдайте на любовта и хубавото вино. Бъде опиянени от положителни емоции и много усмивки.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 22:48 от azisiq

# 476
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много любов и положителни емоции Simple Smile

# 477
Добро утро и от мен!
Честити Свети Валентин и Трифон Зарезан - празниците на любовта и виното!
Дано се покажат вече нашите гълъбчета!

# 478
  • София
Честит 14-ти февруари, момичета!
Нека всяка от вас да  обича и  да бъде обичана. Полейте с червено вино празника на любовта и на виното. Кой както го чувства.

"Любовта е всичко, което имаме..."

# 479
  • София
Честит Св.Валентин, момичета! Heart Eyes
Пожелавам ви да имате смелост, решителност и всеотдайност да обичате, да имате късмета и щастието да бъдете обичани! Two Hearts

"Моята любов, моята съдба. Ти си половината, без която не мога да съществувам. Моят свят, моите мисли, мечти,  всичко, което ми е скъпо в света, си ТИ!"   Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Честит Трифон Зарезан!

Общи условия

Активация на акаунт