Настроението ми...
Мозъкът ми: Все ми е едно, не ми пука.
Сърцето ми: Не, не ти е все едно.

Не знам, очаквам тяхната история да има продължение. Колкото и да е наивно, но не стават тези неща от днес за утре, може да си дадат още един шанс...
Не знам, очаквам тяхната история да има продължение. Колкото и да е наивно, но не стават тези неща от днес за утре, може да си дадат още един шанс...
преди време ви обърнах внимание на картината, която рисуваше Ханде точно след като плъзнаха слуховете за раздяла. С нея тя ни каза всичко. Беше оставила момичето по бански на червен фон, а другата половина на картината - там, където трябва да е половинката ѝ - беше оцветила в черно. Какво повече е нужно тук да се коментира? Някои хора се изразяват с думи, други с музика, трети с картини.
душичко сладка! Абсолютно си права! На мен ми е мъчно и за двамата! За несбъднатата и останала недоизживяна любов! За възможните им дечица, на които не е съдено да се родят! Абсолютна загуба за човечеството! За разбитите им на късчета души. Всички знаем колко много боли от любов!
дано си права, миличка! Ще ни се оправи веднага настроението в момента, когато ги зърнем отново заедно! Дано да се сдобрят!
Половината забравихте защо сте в темата. Така си мисля нали, мое мнение.
преди време ви обърнах внимание на картината, която рисуваше Ханде точно след като плъзнаха слуховете за раздяла. С нея тя ни каза всичко. Беше оставила момичето по бански на червен фон, а другата половина на картината - там, където трябва да е половинката ѝ - беше оцветила в черно. Какво повече е нужно тук да се коментира? Някои хора се изразяват с думи, други с музика, трети с картини.
Ханде е решила тя лично да сложи кръст на всичко, за да покаже колко е силна и колко не й пука... Но... както казаха и други, прочитът на нейните действия в момента би могъл да бъде и съвсем различен... Ще се въздържа от споделяне на "различните прочити" на нейното поведение, защото в момента всички правим съчинение по картинки... Пък и вероятно "совите не са това, което са..."
Не споря с никого, не задължавам никого с моето мнение.. Просто споделям мои мисли... 

Препоръчани теми