София, жк Младост - тема 34

• 60 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
При нас още има топла вода. Иначе още в понеделник трябваше да е спряна уж.
А дано все така да си е. Flowers Four Leaf Clover

# 241
# 242
  • София
Препоръчайте офталмолог за дете. Предпочитам в Младост,  но не е задължително.
Благодаря предварително!

# 243
д-р софия якимова

# 244
  • София
Някой поръчвал ли е Анджелос пица(на мястото на Уго).Дали са хубави?

# 245
Някой поръчвал ли е Анджелос пица(на мястото на Уго).Дали са хубави?

Аз попаднах там случайно. Нямаше никой в ресторанта, той е в някакъв хотел реално. Пицата беше супер, италиански стил, не доминос или лъчони. Аз съм доволна.Музиката в ресторанта беше супер, chill out, cafe del mar, даже се изненадах.

# 246
  • гр. София
Мами, има ли библиотека в Младост или някъде из района? Дали ще срещнем нови съвременни книги като за момче 5 клас?

# 247
на Славейков в Столична библиотека ще имате най-голям избор. не знам за Младост, може би за някое читалище ще се включи някоя майка да каже.

# 248
Има библиотека в младост 3, в трафопоста до блок 345, но нямам представа как е като асортимент.

# 249
  • София
Има библиотека в младост 3, в трафопоста до блок 345, но нямам представа как е като асортимент.
Съвременна литература има малко и за деца и за възрастни.Но аз винаги успявам да намеря нещо интересно.Годишният абонамент 15лв.

# 250
Наскоро преоткрих Столична библиотека. Имат филиал в Студентски град, аз там ходя. Записах и децата. За деца годишната такса е 5 лв, за възрастни - 8 лв. Най-готиното е, че може онлайн да си заявиш книга и когато пристигне във филиала, те ти звънят и в срок от 3 дни трябва да си я вземеш. Разбира се, децата много обичат на място да разглеждат и да си избират. Онзи ден библиотекарката спомена, че всеки петък получавали нови книги. Аз съм много доволна и препоръчвам ✌

# 251
  • гр. София
Благодаря, момичета. Ще опитам в Студентски град Simple Smile

# 252
  • софия
добра библиотека има в чит. "николай хайтов" на плиска /зад билла/ - удобно местоположение. доста ученици засичам да я ползват - явно е добре заредена с детска литература.

# 253
Мами, има ли библиотека в Младост или някъде из района? Дали ще срещнем нови съвременни книги като за момче 5 клас?

Читалище "Джон Атанасов" в Младост 3, бл.321. Висок бял блок до 81 СУ.

# 254
5-7 клас дъщеря ми сама искаше да я водя до читалнята
освен съвременната литература, за децата са много атрактивни местоположението, сградата и милите млади хора, които работят там
https://www.chitalnyata.bg/

Общи условия

Активация на акаунт