София, жк Младост - тема 34

• 60 103
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Някой водил ли е бебе на плуване в Garitage с тези: https://pluvanesbebe.bg/bg/

# 256
  • София
Здравейте, къде си носите килимите за пране и доволни ли сте от услугата? А каква е цената?

# 257
Аз пък търся фирма за пране на ъглов диван и 2 матрака. Да не е Рефлекс М. Някой с отзиви от Бачорски?

# 258
  • гр. София
Здравейте, къде си носите килимите за пране и доволни ли сте от услугата? А каква е цената?
Похвалиха ми Канев Картев - пране на килими. Скоро ще вземат и моя, после мога да споделя отзив.

# 259
Откриване Кауфланд ж.к. Младост 4 - 23.06 четвъртък от 07:00 ч.

# 260
  • София
Къде точно ще е разположен магазинът? Адресът не ми говори много.....

# 261
# 262
Къде точно ще е разположен магазинът? Адресът не ми говори много.....

Накрая на Младост 4 на Околовръстното между последната спирка на 213 и 76 и магазин Технополис и Комо.

# 263
  • София
Ясно, благодаря!

# 264
  • София-Младост
Търся мнения и впечатления за стоматолог д-р Ирена Гаджева, Младост 2 и Софиядент в Младост 1.

# 265
Здравейте,
И аз съм в търсене на добър стоматолог в Младост 1, по възможност да работи със ЗК и да е с работно време до 20ч, тъй като съм с малко бебе. Ще се радвам да ме ориентирате на какви цени работи (напр. за пломба)
Благодаря!

# 266
Искат да правят спортна зала в двора на 81. училище:

# 267
Че то има ли достатъчно място за спортна зала там? 🤔

# 268
Нямам идея, много набързо говорих с един афектиран съсед, докато ми даваше писмото, ще видя евентуално да ида до общината да видя проекта.

# 269
Финансирането е спечелено 2017 г.  - Размерът е като голям (двоен) спортен салон, но модерно оборудване, за да може да се ползва от повече хора и повече спортове, даже и за концерти.
Нарича се мултифункционална спортна зала по 2 причини:
1. В учебно време да се ползва от училището, а в извън учебно (вечер и почивни дни) да е за свободен спорт (но срещу заплащане - директно или като допълнителна субсидия).
2. Мултифункционална - така се оборудва, че може да се дели на различни игрища (с мрежи) и да става за различни спортове - волей, баскет и др.
3. Подвижни трибуни за зрители - ако ги има, става за състезания, концерти и т.н.
Опитвам се да кача снимка от кадастъра - залата е червеният правоъгълник срещу черквата.
Не знам сега какво и защо променят.

Общи условия

Активация на акаунт