СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 6

• 31 959
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Задачите от Регалия би трябвало да са достъпни вече. Може да ги отворите.

# 631
  • София
Задачите от Регалия би трябвало да са достъпни вече. Може да ги отворите.
Благодаря!

# 632
Аз още не ги виждам в сайта на Регалия , нямам и мейл. За БЕЛ бяха пратили мейл, че е наличен ключа за отговорите и самите условия.

# 633
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз ще помоля да ми изпратите ПИ по БЕЛ и МАТ с отговорите или направо в седмокласната поща, за да може и следващите набори да се възползват от тях.
sedmoklasnici_2011@abv.bg

# 634
  • София
Нинче, ще трябва да го направи някой с повече познания. Аз се опитах по БЕЛ да го копирам и пейстна в лърда, но е с всички пояснения на верен отговор и брой точки, хайде това с повече дел и ще го изтрия, но отпред на отговорите стои "тикчето" за отбелязване на верен отговор и съответно отговора даден от моето дете - ей това не знам как да го махна.
Аз също още не виждам задачите от математиката.

# 635
Моят син е онлайн тази седмица. Съответно часовете ще са по 30 минути, междучасията по 20, за да се синхронизира с тези випуски, които са присъствено в училище. Голямо дремане ще е. Че е и следобед. Точно тогава слънцето пече в стаята му и за да вижда нещо на монитора, трябва да затъмнява сериозно с щорите. И така вместо да влиза слънце в стаята, той ще стои на тъмно като вампирче. Ама каквото, такова. Казах му поне да използва междучасията у да си научи уроците за утре, поне вечерта да е свободен да си играе.
Игри до полунощ не толерирам. Компютърът се гаси най-късно в 22ч, с изключение на петък и събота. Тогава може и малко повече, но пак не по-късно от 22:30, много рядко 23ч. След това е свободен да чете книга, ако ще и до сутринта. Той чете обаче максимум час и заспива.

# 636
  • София
Момичета, една приятелка търси справочник за кандидатстване за 7 клас. Ама аз нещо не откривам за тази година в нета. Някой може ли да ми изпрати за минала година, че да има представа жената за какво иде реч и да се ориентира малко за кандидатстването. Предварително Ви благодаря!

# 637
  • София
Аз ще помоля да ми изпратите ПИ по БЕЛ и МАТ с отговорите или направо в седмокласната поща, за да може и следващите набори да се възползват от тях.
sedmoklasnici_2011@abv.bg

Ще имам време да ги забеля към края на седмицата. И тогава ще ги пратя/кача в пощата. Ако някой има време да зачиства по-скоро - пращам с отговорите на синко.

# 638
  • София
Момичета, една приятелка търси справочник за кандидатстване за 7 клас. Ама аз нещо не откривам за тази година в нета. Някой може ли да ми изпрати за минала година, че да има представа жената за какво иде реч и да се ориентира малко за кандидатстването. Предварително Ви благодаря!
Да влезе на сайта на РУО, в прием за 8 клас и да гледа паралелки, балообрзуване, балове за прием, всичко, което й хрумне. Да сортира и да се панира, както намери за добре. Изобщо никаква работа не върши справочника.

# 639
Качвате ли някъде направените пробни изпити от Вашите деца?

# 640
  • около Варна
Моята седмокласничка е с положителен тест, докато излезе класът им в карантина и тя се тръшна с температура. Госпожата им по математика и тя отсъства, пуска им работни листи върху изучените уроци. Днес се борихме с едни вертикални прави и ъглите им. Дано да минава леко, пък уроците няма да избягат.
Ако може някой да ми изпрати данни за седмокласната поща.

# 641
  • София
Червено гърло при наборката, кашлица при малката. Буквално за една нощ. Личната ги погледна, не било страшно. Обикновен вирус. Да видим.

# 642
  • София
Болните дечица да се оправят бъзо и леко!
Момичета, много съм тъжна днес. Малкото скиорче се преби преди старта на състезанието на тренировъчното трасе, където се оказа, че има необработено поле с големи ледени буци. Усука коляно, не й се откачи ската и се получи нещо като тирбушон.😩 Едва си сгъва и опъва крака, с една торба лед на коляното седи. В сряда сме на ЯМР и умирам от ужас.😥. Никога не е имала травми, а сега от нищото…
Отказа категорично да се прибере с мен в София. Искала утре да гледа съотборниците си и да ги подкрепя на втория старт и да се върне с тях. Щяла да намери начин да си вдигне крака да не отича. Да съм я оставела да има поне малко щастие в нещастието й…Да е заобиколена от приятели. Лудо и опърничаво дете😩.
Преди малко й се обадих. Целият отбор се беше наредил върху леглото й и се забавляваха й я разсмиваха. Редуваха се да й сменят и торбичките с лед. Прекрасни деца! 😍 Само това да не се беше случило.
Дано да не е сериозно!🙏

# 643
  • София
Леле многотъжно, че не може да се състезава, но дано поне травмата да не е сериозна!
И на болничките - бързо оздравяване!

# 644
Скиорче, много неприятно, стискам палци за добри новини на ЯМР. Моята дъщеря два пъти се контузи баш преди състезания и стигнахме до тая философия, че това е малкото зло и може пък по този начин да сме избегнали нещо по-сериозно. Тя също държеше да ходи на състезанията за подкрепа, много ми харесва това в спорта, че от малки се учат да мислят като част от екип и са много задружни.

Общи условия

Активация на акаунт