Лакове за нокти - 158

• 52 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Dicewithoutnumbers, пия всякакви витамини- цинк, селен, вит.С, вит.D, фолиева киселина, коензим Q10, едни витамини на FLP, и всички са или Natural Factors, или Solgar или едни на Зоя- Viridian. Това е от близо 2 месеца, поради дълъг ковид и разни други оплаквания. Но ноктите си се чупят и огъват и разслояват. Изрязала съм ги почти до дъно и не помага. Може ли да се дължи на ниско желязо? По едно време и желязото ми беше ниско и за него пих таблетки...

Моите всяка зима се разслояват, само на средните и единият безименен. Аз пия витамините вече доста месеци и сега виждам разликата. Ползвам и заздравителя, за който ти пуснах линк в предната тема. Не знам кое точно даде резултат и всичко накуп Simple Smile .
Увеличи дозата на витамините. Аз пия по 2 цинг и по 2 селен. Магнезий 1000 мг. 2500 мг Д3 на капки - четох, че капките се усвояват по-добре, отколкото на таблетки.
Дай им време, ковида знам, че доста поврежда коса, нокти, М се обърква. Успех и бързо възстановяване.

# 16
Емилия Петрова още не съм го изпробвала, защото изразходвам старият 😉 Това са новите ми придобивки от Мейкъп и Орифлейм, но не знам кога ще стигна до тях 😊🥰

# 17
  • София

Orly One Night Stand

# 18
Момичета, трябва да споделя с вас - вижте какво получих като подарък от една безкрайно мила лакова фея - цяла голяма кутия с лакови съкровища:
Скрит текст:

Щастлива съм. Ще пада лакиране. Grinning
Пп И благодаря от сърце за новата тема. Heart

# 19
  • София
Момичета, трябва да споделя с вас - вижте какво получих като подарък от една безкрайно мила лакова фея - цяла голяма кутия с лакови съкровища:
Скрит текст:
Скрит текст:

Щастлива съм. Ще пада лакиране. Grinning
Пп И благодаря от сърце за новата тема. Heart
[/spoiler]     Честито, Джаста Праста! Това наистина е голям подарък! Не смея да пресмятам колко пари са вложени в тези лакови покупки Thinking

# 20
  • София
Разкошна колекция!
СЪс здраве да си я изкалираш Simple Smile

# 21
Чудя се къде сте, а има нова тема... Благодаря за нея 🙂
Джаста, страхотни са, чакаме те да показваш 😉
Аз съм с Бел...

# 22
  • Бургас
Джасти, честито.Браво на тази дама, има уникални хора в нашия форум.

# 23
  • При децата ми
Джаста, страхотен подарък!!:heart_eyes:

Със здраве да си ги ползваш!

Споделям радостта ти, защото преди време и на мен ми подариха цяла кутия с лакове от  мила лакова фея от тази тема!:heart:

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 17:17 от Hrispa76

# 24
  • В полите на Пирин планина
Джасте, със здраве да си ползваш лаковите подаръци!
Страхотни са!

# 25
Благодаря ви, мили момичета, че споделихте радостта ми. Знаех си, че тук в тази тема радостта ми от жеста на тази мила фея ще е двойно по голяма, точно защото е споделена. Heart
Пп Утре мисля да покажа нов маникюр с някой от новите лакове. Stuck Out Tongue Winking Eye Wink

# 26
Джасте , много да те радват новите придобивки!

# 27
  • София
Момичета, 21 в Лили номер 03 плътно бял ли е? Хубава ли е четката?
В това конкретно Лили няма ни един Бел... Спират ли ги или там просто ги няма?

# 28
  • София
Пампита, разкошотия е това червено Heart
Джасте, благородно завид Kissing Heart

# 29
Лаковете на Essie са -25% в Remedium

Общи условия

Активация на акаунт