Лакове за нокти - 158

• 52 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
В parfimo Еситата са по 7-8 лева.

# 31
Аз пак съм в червено😁

# 32
Момичета, 21 в Лили номер 03 плътно бял ли е? Хубава ли е четката?
В това конкретно Лили няма ни един Бел... Спират ли ги или там просто ги няма?
За цвета не знам обаче... 21 и хубава четка хич не ми стоят в едно изречение Grinning
Не знам точно как да го опиша но хич не са им доизмислени - някакси твърдостта на четката не подхожда на консистенцията на лака, трудно се нанася равномерно. Имам и един дето пък освен тая екстра, четката си е откровено рошава и влачи едни черти по лака. Абе грозна история, ниска им е цената но не си струват нервите според мен.

# 33
W7 Fluorescent pink 2

Даисче, аз ползвам на she 230 за бяло, малко по-бързо се сгъстява, но не прави черти и не прозира

# 34
  • София
Тъкмо се чудех за какво да вляза в ДМ 😂😁 .
Много благодаря, Норче! Ии, страхотен лак!

# 35
Ох  и аз ще реша да се запиша  и бг мама дава грешка във формата на снимката Sad Прекрасни сте момичета,  рядко пиша ...мо постоянно ви чета 😘😘😘

# 36
Ето и обещаните снимки на поръчаните лакове от HM:
Ice Prism и Water Ballet

Dark Rain и Flake It

Всички са Toppper, на мострите на три пласта, и нямам търпение да ги пробвам на нокти на тъмна основа. На пълна цена не бих ги купила Grinning

# 37
Марголота, три от тези и аз поръчах, чудех се и за синия, но имам подобен и се отказах. Какво е топър, за ефект отгоре ли?

# 38
Да, за ефект, брокати са в прозрачна база и самостоятелно трябва доста наслояване за плътен ефект.

# 39
Margolotta, честити да са ти! Страхотни са 🙂

# 40
  • София
Не знам как да коментирам комбинацията. Нещо става на настроението ми Grin

# 41
Първия изпробван лак от серията подаръци:

Много приятна ненатрапчива Зоя с дискретен шимър. Малко течна. Тук е на три тънки пласта. Учудващо за мен, не се разбра с Миракъл топа на Пърфект, някак се замаза и затова я минах с гел топа на Ривърс. Иначе самата Зоя си има доста приличен самостоятелен блясък.
Реалния цвят е по скоро този:
Скрит текст:

Сивеещо-приглушено зеленикав е, а
в бутилчето изглежда сиво-синкав, много неопределен цвят, но пък много приятен.
И номерчето:
Пп Долче, как е половинката ти. Възстанови ли се вече. Стискам палци всичко да е наред. Flowers Four Leaf Clover

# 42

Cosmic criticals 20, предполагам няма нужда да го пиша 😀

# 43

topface номер 039

# 44
Грийни, рисувана ли е декорацията. Много е готина. Heart Eyes
Фифи, супер си му хванала красотата на тоя лак. Heart Eyes Много е хубава тази серия.

Общи условия

Активация на акаунт