Лакове за нокти - 158

• 52 651
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Essence 65 disco fever

# 541
  • София

Ciao Bella и First class на Faby. Top лака почти не размаза печата, явно са подобрили формулата.

# 542
  • Варна
Лаковете са 2 слоя от Catrice 10 Cloudy illusion и 1 слой flormar pretty 007 marshmallow, miyo 07, стикери.

# 543
Моите нокти са до дъно... Счупих кофти палеца на дясната, а освен 6видях,че на цели три пръста ноктите ми се делят, направо откачам... Това не ми се е случвало от години. Сложих една база на Ейвън 7 в едно и скоро мисля да не ползвам брокати и тн, за да е по-щадящо свалянето на лака.
Всички сте много хубави и със страхотни придобивки.
Аз днес нямах никакво време и мацнах набързо един Флормар PL121. Реших за първи път да матирам с топ на ГР и съм доволна 🙂

# 544
Аз пък се побърквам, защото на няколко нокътя ми се цепят/разслояват ноктите- обаче от долната страна на нокътя, а не от "лицевата" част...Пиля, скъсявам, уж съм изпилила разслоеното и после пак! Но миналата седмица пипах доста агресивни препарати, чистих, търках...🤪 Лошото е, че не мога да изпиля с обикновена пила отдолу, а не знам дали ше стане с ел. пилата (но и ме мързи тези дни да се занимавам с нея). Ако беше на повърхността, просто изпилявам и готово...но отдолу някак повече се лющи...🤨
Тина, страхотно е! 😍
Катерина, ще го пробвам и аз матиран този лак. 😍

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 17:44 от dolce miele

# 545
Здравейте, извинявайте че нахлувам в темата, но може ли препоръка за марка база, лак и топлак. Почти нищо не се задържа на ноктите ми повече от 24 часа и почва да се бели.

# 546

Долче, този вид пила може да ти свърши работа за минаване от ,,опаковата страна" ако правилно съм разбрала проблема ти 🙂

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 08:47 от ShameOnYou

# 547
И аз открих сезона на пролетните лакове Grinning

Golden rose е, но е с отлепен етикет и не му виждам номерчето, пък и е от много стара серия.
Декорацията е мацнато със суха четка, малко златни люспички от един Перфект и ваденка.

# 548
  • София
Здравейте, извинявайте че нахлувам в темата, но може ли препоръка за марка база, лак и топлак. Почти нищо не се задържа на ноктите ми повече от 24 часа и почва да се бели.
Аз ползвам заздравител и база на SNB, топ лак на catrice, 40 сек. От него специално съм много доволна! Но колко време ще издържи, зависи от лака - има си просто нетрайни лакове, както и от състоянието на ноктите ми, които в повечето време се делят 😔 и никаква хитринка не сработва за издържливост.

# 549
# 550
# 551
  • София
Прекрасни сте, момичета!
Дано скоро ми се оправят ноктите, така ми се иска да мацна нещо Heart Eyes

# 552
Супер сте, момичета! 🙂
Арабеск, подобен лак имат и Бел.
Шейм, съвсем правилно си ме разбрала. 😉 Но не съм виждала подобни пили (но и обикновено търся определен тип и може би затова, а не че не е имало и други). Твоята откъде е?
Ето такова е положението:
Скрит текст:

Естествено, на снимките всичко изглежда уголемено, но пък, ако не изпиля или скъся скоро, тръгва да се цепи и по-надолу...И тази процедура я правя през ден-два, а не искам вече да скъсявам, искам малко да пораснат...😁
П. С. Иначе да се похваля, че с последното желязо+ добавки съм покачила феритина, косата спря да капе, а ноктите ми започнаха сякаш да растат по по-хубав начин (не чак толкова на ширина като израснат, няма странни и несиметрични подвивания нагоре или надолу).🙂

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 18:15 от dolce miele

# 553

MAVALA 155 bronze green
GR Gel Shine 04
Perfect S115

# 554
Долче, моята беше в един комплект пили от Лидл и е много удобна за заглаждане на подобни неравности. Представлява нещо като камък 🙃

Общи условия

Активация на акаунт