Израелския сериал Фауда Fauda

• 44 731
  • 853
  •   1
Отговори
# 735
Оле аз го забравих, много искам да го гледам. Този понеделник е почнал, нали? Колко епизода е сезона?

# 736
Оле аз го забравих, много искам да го гледам. Този понеделник е почнал, нали? Колко епизода е сезона?

И аз щях да почвам да го гледам, ей голям съм заплес! От 17.02 в 22 часа.

# 737
  • с трима мъже :)

12 епизода пише.
Иначе снощи даваха еп.4
Нямате ли връщане на ТВ назад? Той в понеделник почна (сега, тази седмица).

Те вечер дават една серия, и на другия ден я повтарят точно преди да почне следващата (нова) серия Simple Smile

# 738
Да, слава Богу още може да върнем. Пуснах първи аз, Ала Дака участва, който беше Башир. И Стийв. Както и Пантерата.
Християнски и мюсюлмански квартал. Но още не го схващам нещо.

# 739
Да, слава Богу още може да върнем. Пуснах първи аз, Ала Дака участва, който беше Башир. И Стийв. Както и Пантерата.
Християнски и мюсюлмански квартал. Но още не го схващам нещо.

И Абу Самара, както и Рафаел от четвърти сезон на Фауда, но го дадоха за малко Grinning Много обичам да ги гледам в различни роли.

# 740
Скоро започват снимките на 5 сезоооооооон🥳

# 741
Мдааа, те тоя април явно и Фауда и Прислужницата ще излязат.
Чакаме го Simple Smile

# 742
Дорон и Стийв рипостнаха тези снимки, което означава, че участват. Но другите ни... Идън ясен, обаче и Нурит не, а тя е доста активна, Ели не... и капитан Аюб е на съвсем друга вълна.
Да не би екипът да се разваля, няма да е същото и предпочитам да си бяха приключили до 4 сезон.
Техеран някой изгледа ли, да му спойлна финала?

# 743
Техеран има ли го някъде качен целия сезон с хубаво качество, аз го свалях от пиратите (линк, който ползвам напоследък), но спряха да качват епизодите, отделно бяха и с лоши субтитри.

# 744
И аз питам къде гледате Техеран. Дори не съм разбрала, че излезе. Знаех, че е готов и изчаква.
А за Йерусалим какво ще кажете?

# 745
Писах за Йерусалим в другата тема.

# 746
  • Пловдив
42-годишната актриса Рона Лий Шимон обяви бременността си

https://www.vesty.co.il/main/article/hjb5gsdtjx

Все забравям да пусна и това :
Израелският Джеймс Бонд: Звездата от "Фауда" спасява семейството от обстреляния Шдерот

https://www.vesty.co.il/main/article/h1vaitgza?fbclid=IwY2xjawI2 … AAX2Prtw1MsdBey4g

# 747
Техеран има ли го някъде ...

Халифат е доста пъти по-хубав от Техеран.
СТрах съм брала, докато го гледах. Но не зная дали има БГ субс за него. Аз го гледах с английски.
Много добър филм, много.

# 748
Много се радвам за Рона/Нурит. Още едно Фауда бебе, Инбар Лави/Русо и тя. Иначе и Нив Султан от Техеран е бременна. Всички са бременни 🥰 🐣  . За жалост това значи, че няма да участва със сигурност. Ок тя и Саги, но защо Ели и Аюб, както подозирам? Последният страшно надебеля, но какво пречи да си е капитан в офис, той не е бил почти никога на терен и без това. Дори когато му отвличаха Абу Самара за разпит му го занесоха на място 😂.
Почти живеят като в сериала тези хора, но една малка разлика Нурит не искаше бебето, заради работата, а Рона забременя, въпреки че сега е война и изглежда най-кофти времето, но животът продължава, това ме радва.

Яра/ Рийф и в дясно Нив.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 16:12 от Tanya Valcheva

# 749
  • Пловдив
БНТ 1 на: 15.03.2025, 21:00
Сбогом, господин Хафман
https://bnt.bg/news/sbogom-gospodin-hafman-335646news.html

Пускам инфо тук, ако някой се интересува .

Общи условия

Активация на акаунт