Израелския сериал Фауда Fauda

• 44 671
  • 853
  •   1
Отговори
# 810
Трети сезон на Техеран го има в един сайт за онлайн стрийминг bstsrs точка in. Субтитрите са ужасни, почти нищо не се разбира.

# 811

https://www.jpost.com/israel-news/culture/article-866011

Fauda's fifth season will film in Budapest instead of Marseille due to security concerns. The new season will air in 2026.

Снимането продължава!

# 812
Половин Европа стана арабска вече...хората не могат един филм да снимат..Аман! Как е възможно това уж Европа, а няма сигурност за хората, пълно с трафиканти и престъпници 2-3 поколение, които не можеш да изгониш, въпреки че социално не са интегрирани.

# 813
Филмът е много чувствителен, с дълбоко вникване в корените на конфликта и видян през лични/ семейни съдби... Последните събития усложняват много нещата.

Дано Нетфликс не забавят разпространението му (както Apple TV на Техеран 3)....

# 814
  • София
Дано наистина продължат снимките и сезонът се излъчи през 2026а, както се пише. За мен сериалът е страшно добър, може би един от най-добрите, които съм гледала последните години, но и не представя, поне според мен, евреите в особено добра светлина. Техеран - също, така че може да са спокойни от стрийминг платформите и да си пускат новите сезони (дано някой от епъл тв или нефликс чете тази тема Wink )

# 815
В момента снимат в Будапеща.

# 816
  • Пловдив
Tanya Valcheva , дали да не си организираме една екскурзия до Будашеща Simple Smile

# 817
Става, много е хубаво там. Да се видим с момчетата 🥰

# 818
Само двете ли ще ходите? 🤪

# 819
  • София
И аз мога да дойда Grinning Другата седмица заминавам за Виена, но колко му е да скокна и до Будапеща Grinning

# 820
И аз мога да дойда Grinning Другата седмица заминавам за Виена, но колко му е да скокна и до Будапеща Grinning

Ама нали виждаш, че никой не ни кани?😆

# 821
  • Пловдив

Предложението ми  не беше само към  нея Wink

# 822

Хахахах ама как бе, къде без вас!

# 823
Може ли някъде да се гледа целия сезон Халифат с бг субтитри?

# 824

Общи условия

Активация на акаунт