Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 072
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Не съм сигурна, че Мими и Мая са високи, колкото пишат в сайта и описанието на дрехите им.
Аз съм 173 см и абсолютно винаги на връхните дрехи са ми къси ръкавите , както и самите връхни дрехи не ми покриват кръста. В допълнение опъват на гърба, защото правят кройките горе изключително тесни ( по своите мерки).
И аз имах опасения, че са по-ниски от колкото се представят, но пък коженият клин ми е леко дълъг, 4-5-6см, така че май не лъжат. Аз съм 159см може и 160, не знам. Never overlook me панталона също ми е леко дълъг, и ако няма боти върху него, има леко грозно нагърчване и ще го отрежа малко.

# 661
Не виждам логика да лъжат за височината си! Все едно да излъжат, че носят ХС и С, то е видимо за тези слаби тела. Вече за ръкавите .. може бройките, които обличат и снимат те, да са по техни размери. Макар че не вярвам ..
по-скоро в последно време нещо не могат да си уеднаквят размерите, което не мисля, че е толкова трудно!

# 662
Не виждам логика да лъжат за височината си! Все едно да излъжат, че носят ХС и С, то е видимо за тези слаби тела. Вече за ръкавите .. може бройките, които обличат и снимат те, да са по техни размери. Макар че не вярвам ..
по-скоро в последно време нещо не могат да си уеднаквят размерите, което не мисля, че е толкова трудно!
Аз нали споделих, че един и същи размер палта са с различна дължина на ръкавите и различна ширина в гърба...много тъпо. Вече ще почвам да поръчвам по 3-4 артикула, докато ми стане правилния 🤣

# 663
Да, да имат някакъв проблем явно в комуникацията с шивачите! 🤣

# 664
Така като гледам май са спрели да дават промо кодове... нямам съобщение във вайбър .

# 665
Така като гледам май са спрели да дават промо кодове... нямам съобщение във вайбър .
Или са спрели нацяло, или си им писала някой отзив 😅 моите кодове спряха, когато им оставих по-скоро негативен отзив на сайта, защото блузка за 70лв беше с лоша материя. Не знам съвпаднало ли е със спирането на кодовете или персонално на мен са ги спряли.

# 666
Или са спрели нацяло, или си им писала някой отзив 😅 моите кодове спряха, когато им оставих по-скоро негативен отзив на сайта, защото блузка за 70лв беше с лоша материя. Не знам съвпаднало ли е със спирането на кодовете или персонално на мен са ги спряли.

Аз отзиви не им пиша...
Освен 2 пъти и то бяха положителни . Така че със сигурност не е това.

# 667
Те и на мен преди ми пращаха , но от доста време не получавам нищо , преди по пощата пращаха , после по Вайбър ...

# 668

Ако е код за РД. На мен ми изкочи 7 дни преди рождения ден в спосорирана реклама във фейсбук и беше валиден 7 дни. Нито по имейл, нито по Вайбър са ми пращали

# 669
Момичетата говорят за кодовете за 10%, които според мен са спрени, защото много започнаха да се коментират във фб. Доста често имаше коментари как да си оставиш артикули в кошницата и те после ще ти пратят код. Мими го е прочела и айде .. СТОП на кодовете! Sweat Smile Общо взето тази група само за беля я направиха! Sweat Smile

# 670
Хубаво нещо са кодовете за отстъпка . То все едно си с карта за 10 процента .
Те и с намалението , нещата са си доста скъпи .

# 671
Аз се чудя как още другата група не са превзели 😄 откакто Мими не приема нови членове, другата бързо се разраства.

# 672
Аз се чудя как още другата група не са превзели 😄 откакто Мими не приема нови членове, другата бързо се разраства.
Мими е администратор и на двете групи.

# 673
Мими е администратор и на двете групи.
Не бях забелязала, жалко...
И вече коментарите за новата колекция са изчезнали..

# 674
Какво са писали за новата колекция ?

Общи условия

Активация на акаунт