Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 085
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
149 лв ми излиза на мен.. за това парче плат?! Ще пропусна.. 😊🤦🏻♀
За тези пари една качествена рокля или блейзър предпочитам..

# 646
Те нека да са насочени към заможните певици, но то няма какво да те грабне. Всичко е старата песен на нов глас! Аз ще поръчвам от старите, които харесвам, а още не съм поръчала, че и по-евтини. 🤣 Някоя от вас има ли мад лов екипа, наситени ли са цветовете? А поста за въпросните панталонки ми излиза сега, че е от преди 10часа, но има само 2 коментара, които не зареждат, а снощи бяха повече!
те са насочени към клиентки с възможности все пак , основно певици определено .

# 647
Krystall, аз имам Mad love сета(панталон и топ), много си го харесвам, страхотен е! Материята изглежда classy, което пък прави цветовете супер наситени! Имам го от повече от година и миналата есен го 'съсипах' от носене, не е мръднал от толкова третиране. Копчетата дори изглеждат като детайл много красиви.
Само имай предвид, че не е за по-топло време, защото панталонът отвътре е ватиран.

# 648
А къде изчезнаха снощните 5 нови модела,които качиха,вие виждате ли ги?

# 649
И аз мисля да поръчам от старите колекции блузки и тениски. Новата колекция нещо не ме грабна... Кроп топове, чарлстони, спортни панталони с висока талия и прекалено къси якета и поли нещо не са моето...

# 650
Теди, питам защото бях поръчала полото, обаче не ми допадна и го върнах, а имам якето и то е много яко. Ако можеш да ми изпратиш вътрешността на панталона да я видя?
Точно това за панталона също ме спира, но пък като го няма в летен вариант /а само тоя Luxury принт пускат в 100 цвята .. зеленото е хубаво, но да беше само кант, а то цялото долнище в принт, ужас/.
П.С. Berussa, новите модели са най-отдолу.

# 651
И на мен пак нищо не ми хареса...а ми се щеше да си купя нещо 😃

# 652
Там са , в бестселъри излизат най-отпред , но в нови - не са отпред .

# 653
Krystall, да, полото е много различно, сигурно защото материята е тип плетиво и цветовете не могат да са толкова наситени. Панталонът и горнището са по-скоро като якето. Снимах, дано добиеш представа, на втората снимка е полото от ляво наложено до панталона.🙂

# 654
Krystall, да, полото е много различно, сигурно защото материята е тип плетиво и цветовете не могат да са толкова наситени. Панталонът и горнището са по-скоро като якето. Снимах, дано добиеш представа, на втората снимка е полото от ляво наложено до панталона.🙂

А знаете ли дали горнището на Mad Love от комлекта (не полото) и то е ватирано от вътре? 🙂

# 655
Теди, благодаря ти!
Дарк, в сайта пише мека вътрешна част и за горнището
https://alessa.bg/mad-love-sportno-gornishche

# 656
Точно така, и горнището е с меката подплата. Идеални са сега за пролетта🙂

Аз само якенцето нямам от принта. Много го искам и него, все му се чудя, но все ме спира това, че с моите 172см ще ми е смешно късо..

# 657
Точно така, и горнището е с меката подплата. Идеални са сега за пролетта🙂

Аз само якенцето нямам от принта. Много го искам и него, все му се чудя, но все ме спира това, че с моите 172см ще ми е смешно късо..
Е нали Мая е 169? 3см не биха се отразили според мен на начина по който ти стои. Даже ще е супер. 😊 Чак ти завиждам, много харесвам високи жени, аз ква съм тапа, якетата ми покриват половината задник и седи странно.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 12:15 от Море

# 658
Аз съм 166-7, но си е късо яке определено. Моят размер е ХС, а Мая е с С.

# 659
  • Пловдив
Не съм сигурна, че Мими и Мая са високи, колкото пишат в сайта и описанието на дрехите им.
Аз съм 173 см и абсолютно винаги на връхните дрехи са ми къси ръкавите , както и самите връхни дрехи не ми покриват кръста. В допълнение опъват на гърба, защото правят кройките горе изключително тесни ( по своите мерки).

Общи условия

Активация на акаунт