Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...33

• 104 325
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Почти всяка жена си има история за богат ухажор, който ѝ е обещавал да ѝ даде всичко което пожелае, но тя не се е съгласила!

Зад повечето успели жени стоят мъже, които изобщо не подозират един за друг.

Ако жена ви е съкровище, по закон имате право на не повече от 25% от нея.

Ако успеете да докоснете душата на една жена, възможно е да Ви позволи да докоснете и други неща.

Ако харесваш една жена, ѝ подаряваш цвете. А ако искаш да си конкретен в посланието си, цветето трябва да е мушкато.

- Тате, как ще разбера, че съм срещнал подходящата жена?
- Тя ще ти каже, сине.

Странно нещо са изборите в живота... Години наред си търсиш жена, избираш, избираш и накрая някоя смотла те забърше.

Когато една жена ти каже, че ти си "Най-добрият", със сигурност си участник в състезание.

- Скъпи, трябва да кажеш на сина ни да не се жени за тая коза!
- Нищо няма да кажа, мен някой предупреди ли ме?

# 211
  • София
  "Да ви се оплача. Майка съм на прекрасно момче. Всяка сутрин му правя чудесна закуска, но той не желае да я яде. Правя му и фрешове, но и тях не докосва. Предполагам поради тази причина трудно ходи и по голяма нужда. Опитах се да му дам разхлабително, но и това се посрещна с възклицания и викове. Гледам да му давам свобода - понякога го оставям сам да си избере дрехите (намесвам се само ако навън е много студено, а той иска да излезе само по една блузка и тънко яке).  Ето, онзи ден се разболя, вдигна температура, едни сополи, едно чудо. Дадох му нурофен, цяла нощ лежах на пода до леглото му да му меря температурата и да му сменям изпотените дрехи със сухи. Постоянно вървя след него да му духам носа, да му давам сиропа от бъз и витамините. На вечеря пак не поиска да яде. Направих му чудна пилешка яхнийка, а той само я близна и до там. Почти не говори.... и това ме тревожи. Постоянно му купувам нови неща, за да го зарадвам - пак всичко се посреща с цупене. Това опониране за всичко много ме наранява, но най-тежко ми стана, когато на всичките тези грижи и угаждане, една вечер докато го галех по главата за заспиване, се обърна и ми каза: "Мамо, с жена ми мислим да се изнесем". И онази уруспия, снахата лежи до него и ме гледа самодоволно. Права беше баба ми, като казваше едно време, че майчинството е неблагодарна работа".

# 212
# 213
  • тук, на мястото си

# 214
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 215
Слабостта на силния пол е слабият пол.

В съвременното семейство мъжът винаги е гърмян заек, жената – хитра лисица, а децата им – гарги рошави.

В съвременното семейство мъжът винаги е гърмян заек, жената – хитра лисица, а децата им – гарги рошави. 

Шепот в киното:
- Защо си такъв студен днес?
- Тихо, тихо, всичко е нормално, напипа ескимото!

# 216
# 217
  • тук, на мястото си

# 218
- Скъпи, добре ли съм се гримирала?
- Не, още се виждаш.

За касиерките в супермаркетите има специален кръг на ада, в който от десет казана работят само два.

Ако пощальона носи поща, какво тогава носи куриера?

На нормалните хора им излиза ечемик. На веганите - лимец!

Дежавуйна - когато на майка ти брат ѝ се жени повторно за предишната си съпруга.

# 219
# 220
# 221
Дано да не участваме във война, че с това чалга поколение, като им извикат – „Ръцете горе“, и ще почнат да пляскат и да мятат салфетки

Едно време „Зареди се със салфетки“ означаваше, че ще ти пуснат тъжен филм, а сега – че ще те водят на чалга.

Учтив СМС от възпитан мъж към разпасаната му жена:
– На майка те моля, прибери се у дома!

Медицинска сестра се кара на болния:
– Стига си гледал телевизия! Лягай във леглото!
– Ами ако ни хванат?

– Ha кoлкo гoдини cтaвaш, Пeнкe?
– Aми кoгaтo ce oмъжиx зa Гoшo, aз бяx нa 20, a тoй нa 40 гoдини. Знaчи бяx двa пъти пo-млaдa oт нeгo. Ceгa тoй e нa 70 гoдини, знaчи aз cъм нa 35!

Животът е егати кръговрата:
– Разчувстваш се, па се напиеш! Напиеш се, па се разчувстваш!

# 222
В мола мъж на средна възраст заговаря пищна млада блондинка:
- Извинете, жена ми изчезна някъде...
- Е, каква връзка имам аз?
- Щом ме види, че говоря с вас... а ето я и нея!!!

# 223
  • тук, на мястото си

# 224

Общи условия

Активация на акаунт