Приятелство ли е или има нещо повече

• 9 237
  • 213
  •   2
Отговори
# 105
А споко, те никъде не са тръгнали. Човека е само за захранване на егото на авторката.

# 106
Да, двама инфантили, ама ми стана гадно само да го прочета, вместо да го навре в кучи гъз, фино сменяла темата... Money

# 107
  • София
Здравейте мина доста време и оставих всичко както беше не съм се вманиачила  😀 намерих начин да спрем да комуникираме 2 месеца и за това време изясних на себе си че  искам просто едно нормално приятелство.Но той прави някой странни неща който мен ме объркват сърди се когато не вдигам когато не пиша иска да комуникираме а когато аз съм заета или просто не ми се говори не вдигам.Преди няколко дни бях в мола и ми звънна аз не вдигнах и се започна едно писане че не съм истински приятел не може да разчита на мен прибрал се бил аз не съм вдигала чак си сложи самолет на стори в фб и всичко това нарочно защото не се е върнал наистина  дразни се че не му обръщам толкова внимание въпреки че ако е само за едното писане има с кого и да си пише и да си говори не знам защо го прави но не е много ок.Гледам да се държа нормално приятелски но не мисля че проблема е в моите действия ще се радвам ако чуя и други мнения защо го прави..
Пълен лигльо. Обработва те за секс през ваканциите.
Защо прави това, защо прави онова. Познай защо.

# 108
Да, двама инфантили, ама ми стана гадно само да го прочета, вместо да го навре в кучи гъз, фино сменяла темата... Money
няма нужда да се обиждаме

# 109
Можеш ли да обясниш какво искаш от този човек в края на краищата...

# 110
Много странни понятия за "приятелство" имате и двамата. Четох постовете на авторката по няколко пъти, и нищо не разбрах... Моля за разяснение, КАКВО означава според вас да сте приятел с този човек? За какво си говорите, какви теми обсъждате, какви съвместни "приятелски" планове правите - да ходите къде, да правите какво? Темата звучи сякаш сте по на 15 години и двамата. Губите си взаимно времето. А това изказване за децата е черешката на тортата просто. Трябвало е още там да му сложите хикса. Никой на света, не приятел, не гадже, не който и да е, няма право дори да си го помисли това, а пък да ти го каже, съвсем. Малко уважение към себе си и положението си нямате ли?

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 15:52 от АнаИва

# 111
Мъж, който ми каже да си зарежа децата и да ида при него - дотам ще сме.
Децата са неразделна част от майката. Ако някойси мисли,че може да има едното без другото, в голяма грешка е.

# 112
Абе...,има и майки, дето си оставят децата. Не мога да ги нарека точно майки, де...
Авторке,  ох, моля слагай точки, запетаи, не се разбира, мъка е да те чета. За любовника, другите са написали всичко, подкрепям, зарежи го, гледай си твоя мъж.

# 113
На мен ми се струва страшна пародия цялата работа. Един самотник в Англия си пише с една жена и я филмира от скука. Авторке, млада жена си, потърси си сериозен мъж, явно имаш нужда. И съобрази как ще е най-добре за дългосрочното ти бъдеще, децата ти и техния баща. Задачата е с леко повишена трудност, но определено не си струва да си губиш времето в тия “интернет” игрички. Колкото повече му се дърпаш, толкова повече ще те убеждава, че ще вземе тебе и децата в прекрасния си преуспял живот на Острова. Ти толкова повече ще му вярваш и накрая ще е пълен цирк. Според мен с нищо не си заслужила тази простотия, но просто си има такива хора.

# 114
Здравейте на всички имам сериозен проблем и вече не спирам да мисля за един човек който на майтап влезе и в сърцето ми.ще опитам да разкажа на кратко .  Познаваме се от училище бяхме и в съседни класове (наборчета) не сме били много близки но вече минава година в която не спираме да си говорим да си  пишем буквално постоянно в началото си казахмее сме приятели и няма как изобщо да се случи нещо защото аз съм  майка на две деца с баща им сме разделени от почти година.И така минават дни и нощи пишем говорим но ми се струва че Аз имам нещо повече колкото и да не искам защото ми е ясно в какво положение съм  а той е млад мъж работещ може да се каже Успял.Вижнам че компанията ми му е приятна и търси вниманието ми често се случва да прави планове примерно къде ще отидем  като се прибере понеже работи в Чужбина иска да ме запознае с техните или премерно да отидем някъде да се забавляваме.Око не се чуем два дни започва да пита по така дискретно уж на майтап да не би на съм намерила някой или нещо такова.Всичко е сложно а на мен ми се въртят някакви мисли и не знам какво да правя.Моля за съвет по добре ли ще е да спрем да общуваме .
И така има развръзка.. Той се прибра преди почти 2 години.. Малко след това излиза с една жена и бързо направи бебе но не сме спирали комуникация. Аз естествено стоях по настрана защото не искам да се меся в живота на хората.. В един ден през лятото започна да пише и звъни настоятелно от сутринта да ми каже че бебето се родила сутринта и искал да се видим.. Аз се дърпа малко но после се съгласих. Той ме взе от работа и бяхме в тях поседяхме поприказвахме искаше да видя стаята и леглото и така бързичко ме прибра по мое желание.. Минаха 2 месеца и той по настоятелно започна да ме търси и да търси внимание да ми споделя и т. Н аз естестврни му давам съвети като приятел и най вече в личен план да дава шанс и да се справи с семейните им неща защото не се разбират. Но скоро се случи така че бяхме заедно цяла вечер явно и двамата имахме нужда да избягаме от реалността и си прекараме добре починахме говорихме после си легнахме леглото беше голямо и аз си легнах в другия краи Завих се с друго одеало и така.. НО след 2 или 3 минути той искаше да ме гушне това гушкане беше буквално до сутринта личеше си че е спокоен с мен и търси внимание стискаше ме силно милваше ми косата и това са подробности.. Обаче след това той отново си търси вниманието ми въпреки че работи нощем почти не се прибира в тях намира време и за мен... След тази вечер минаха 10 дни и отново се видяхме този път гледахме само филм и поседяхме и ме закара но тези пипанив на косата и търсене на физическа близост си продължават въпреки че аз не давам повод за нищо буквално винаги съм дистанцирана и виждам че нещата малко са извън границите вече..

# 115
  • Варна
И го разказваш защото...
Тъй де, знам защо, ама нали знаеш, че нищо лицеприятно няма да чуеш?

# 116
  • София
Малко си се дърпала.

# 117
  • София
[Н аз естестврни му давам съвети като приятел и най вече в личен план да дава шанс и да се справи с семейните им неща защото не се разбират.

Браво на теб, много си добричка. Колко ранни бракове са били спасени от необвързаната странична дългогодишна "приятелка" и нейните съвети, нямат чет! Жалко, че жена му във сигурност не знае за теб, иначе щеше да ти прати благодарствено писмо, да си го четеш от твоята страна на леглото.

# 118
Въх.
Да си отсипеш. От таквиз приятелки.
Не понасям жени, които се бутат в чужди отношения. Независимо от мъжката или женската страна.

# 119
Ех кво е хубаво да си имаш такава приятелка, да си я галиш по косичката, да ти дава безценни съвети за семейния живот докато се гушкате в леглото.. Язък че моята се заинати още в началото и каза без такива приятелки
Иначе по темата, съвсем скоро галенето по косичката ще се превърне във възвратни- постъпателни движения извършвани предимно в легнало положение. Ама за тва не е виновна авторката, ами мъжът дето си има чувства ( ама не приятелски) към приятелката си от детството, а в същото време прави дете на друга

Общи условия

Активация на акаунт