Приятелство ли е или има нещо повече

• 8 786
  • 179
  •   10
Отговори
# 90
  • Шотландия
Към авторката - два-три важни въпроса си изясниш, за да намалиш шанса за много болка и несгоди - ти какво търсиш от бъдещата си връзка? Тръпка, любов, семейство? Би ли напуснала България с 2те си деца? Той би ли се върнал в България и кога? Имай предвид,  че вече е почти невъзможно да се съберете в Кралството,  ако не сте женени... За да ви дадат статут на тебе с децата, т.е. право да живеете заедно, ако не сте женени,  трябва да докажете 2-годишна връзка, с документи,  което е доста трудно и при действителна, консумирана връзка... за виза е още по-трудно,  той  трябва трябва да докаже прилични доходи и че ще може да ви издържа тримата. Не казвам,  че е невъзможно, ММ го направи преди много години,  но трябва да е убеден,  че иска да е с теб и само с теб, иначе няма да премине през всичко това.
Ако стане нещо нямам проблем с статут майка ми има и е там.
Което е добре, улеснява някои неща. Но всъщност важното в поста ми бяха въпросите.
Към авторката - два-три важни въпроса си изясниш, за да намалиш шанса за много болка и несгоди - ти какво търсиш от бъдещата си връзка? Тръпка, любов, семейство? Би ли напуснала България с 2те си деца? Той би ли се върнал в България и кога?
Няма нужда да отговаряш сега в темата, ако нямаш отговори, но помисли.

# 91
Здравейте на всички имам сериозен проблем и вече не спирам да мисля за един човек който на майтап влезе и в сърцето ми.ще опитам да разкажа на кратко .  Познаваме се от училище бяхме и в съседни класове (наборчета) не сме били много близки но вече минава година в която не спираме да си говорим да си  пишем буквално постоянно в началото си казахмее сме приятели и няма как изобщо да се случи нещо защото аз съм  майка на две деца с баща им сме разделени от почти година.И така минават дни и нощи пишем говорим но ми се струва че Аз имам нещо повече колкото и да не искам защото ми е ясно в какво положение съм  а той е млад мъж работещ може да се каже Успял.Вижнам че компанията ми му е приятна и търси вниманието ми често се случва да прави планове примерно къде ще отидем  като се прибере понеже работи в Чужбина иска да ме запознае с техните или премерно да отидем някъде да се забавляваме.Око не се чуем два дни започва да пита по така дискретно уж на майтап да не би на съм намерила някой или нещо такова.Всичко е сложно а на мен ми се въртят някакви мисли и не знам какво да правя.Моля за съвет по добре ли ще е да спрем да общуваме .
Здравейте пиша защото от деня в който пидах тук доста неща се промениха.Въпросния Г-н започна да се отпуска и да се шегува за разни неща което доста ме очуди.Няколко пъти дори намекнах да спре  защото все пак и на мен ми става неудобно защото "все пак от началото сме се разбрали да сме просто приятели "  но той каза.Аз само с теб се лигавя така сериозно ти ме караш да говоря глупости... Това отговори не ми стана много ясно защо започна да се отпуска.Може би аз започнах да се държа по различно и резерве към него за да погажа на себе си че не е фактор в моят живот,а той точно от тогава започна да се държи съвсем свободно. НАЙ вече ми е интересен факта че ме коментира с майка си  понеже сме фр в фб и тя знае че сме приятели но днес той и е пратил снимка на която сме двамата в училище и тя реагира  с сърчица : D

# 92
Ти какво каза, че искаш от него? (нещо не разбрах)
1. Да сте приятели
2. Да сте гаджета
3. Да те ухажва, но ти гордо да го отблъскваш.
Кое от трите?

# 93
Тая новина не е нищо. Какво като майка му е лайкнала ? Това не значи непременно, че ще те взимат за булка.

# 94
Значи "Ех, какви сладки бяхте като деца!" Joy Дори може да е "Синко къв беше сладък!!!"

# 95
Anndann, ти май падаш от друга планета?
Хората се отпускат, и дори се влюбват, когато нон-стоп си говорят с някой и им е приятно.
Това че сте се "разбрали" да сте само приятели, не е нещо, което реално може да бъде обещано. Чувствата и емоциите се променят без да питат какви уговорки имаш.

Освен това си личи от далече, че хем те сърби, хем те боли, и вниманието му ти е приятно. Та не знам защо толкова упорито си решила да доказваш, че "не е фактор в живота ти".

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 08:14 от Elunaria

# 96
Здравейте мина доста време и оставих всичко както беше не съм се вманиачила  😀 намерих начин да спрем да комуникираме 2 месеца и за това време изясних на себе си че  искам просто едно нормално приятелство.Но той прави някой странни неща който мен ме объркват сърди се когато не вдигам когато не пиша иска да комуникираме а когато аз съм заета или просто не ми се говори не вдигам.Преди няколко дни бях в мола и ми звънна аз не вдигнах и се започна едно писане че не съм истински приятел не може да разчита на мен прибрал се бил аз не съм вдигала чак си сложи самолет на стори в фб и всичко това нарочно защото не се е върнал наистина  дразни се че не му обръщам толкова внимание въпреки че ако е само за едното писане има с кого и да си пише и да си говори не знам защо го прави но не е много ок.Гледам да се държа нормално приятелски но не мисля че проблема е в моите действия ще се радвам ако чуя и други мнения защо го прави..

# 97
Т.е. за една година не сте мръднали и с милиметър от мястото си.
Единият повтаря, че иска приятелство. Другият не вдява, че е отхвърлен.

# 98
Има случай когато се отпуска и ми казва някой неща но аз гледам да не обръщам внимание като примерно  става въпрос за бащата на децата и аз се оплача че нещо е направил той си позволи да ми каже да ги оставя на баща им и да отида при него  защото баща им няма да се съгласи да ги взема разбира се но аз смених темата защото не искам да задълбочаване такива въпроси повечето пъти се спазва границата но има и изключения когато се изпуска

# 99
  • София
Година баламосваш мъж онлайн, че сте само приятели и викаш - всичко е наред?

# 100
Цяла година му цоцаш от енергията, даваш надежда с вниманието си, и се цупиш, когато "преминавал границата"? Защо просто не го блокираш и да се приключва това мъчение?

# 101
Цяла година му цоцаш от енергията, даваш надежда с вниманието си, и се цупиш, когато "преминавал границата"? Защо просто не го блокираш и да се приключва това мъчение?
Той беше човекът който първи каза че ще сме само приятели

# 102
И като е казал така, мислиш че си оставя константа завинаги ? Очевидно те иска за нещо повече от приятелство, ако си ок, действай, покажи му го, ако ли не- режи и не го залъгвай.

# 103
А секс правихте ли. Ако не сте още, не се залъгвай.

# 104
Мъж, който ми каже да си зарежа децата и да ида при него - дотам ще сме.

Общи условия

Активация на акаунт