Приятелство ли е или има нещо повече

• 9 810
  • 237
  •   4
Отговори
# 225
Ние изобщо не знаем какви са отношенията с жена му. ...
Не знаем какви са, но знаем какви не са. Фактът, че търси емоционална близост от авторката и то в такива съкровени моменти като раждането на детето му за мен е нещо много по дълбоко от чисто сексуални мераци към нещо странично. Историята ми прилича съвсем точно на някаква неизживяна стара тръпка към авторката, навремето като тийнове се е хванала с друг, по късно му е родила две деца, след това разведена вече не особено атрактивна за нашия герой, хваща се с друга, но продължава да си го влече към старата приятелка от детството, особено като почват някакви неразбирателства с жена му и неизбежното изнервяне покрай бебето. И така до момента с галенето на косата и спането в едно легло. Това е точно желание за емоционална близост, далеч по сериозно е от просто секс. Сега дали ще има заживели дълго и щастливо, или ще я изч**ка няколко пъти ако му се отдаде възможност и ще се върне при жена си, вече не се наемам да прогнозирам
От всички лоши неща който прочетох.. Всичко от вас е правилно емоционалното ни свързва най-много

# 226
  • София
Всичко от вас е правилно емоционалното ни свързва най-много

Ми взимайте се, какво се обясняваш тука от 6 години. Да беше го прозряла по-рано, щеше да го вземеш и без да разбиваш чуждото семейство, ама толкоз си можеш явно.

# 227

Ми взимайте се, какво се обясняваш тука от 6 години. Да беше го прозряла по-рано, щеше да го вземеш и без да разбиваш чуждото семейство, ама толкоз си можеш явно.
Аз нямам вина за техните разногласия и че той не я иска в момента... Щом прави само секс с други жени може сами да прецените

# 228
  • София

Аз нямам вина за техните разногласия и че той не я иска в момента... Щом прави само секс с други жени може сами да прецените
Кои са тези други жени?
И нали сте само приятели, как сега изведнъж емоционалното ви свързва най-много?

# 229
Като ви свързва най много емоционалното, защо не сте заедно , авторке?
Ти си свободна, той също е бил, защо  не се събрахте, а той направи дете на  друга и сега чука някакви трети и четвърти?

# 230
Защото й се иска да вярва, че е много специална…

# 231
Авторке, не оставяй недовършено почнатото и го покани да разоре нивата. Пришпори кулминация на сюжета. Няма как да има развръзка без кулминация. Само внимавай да не получиш още едно дете в резултат. Барем след сношаване да се случи някакво развитие на отношенията, не да се лигавите като юноши и да се чудите какво да правите, да виси във вакуум положението. Пришпорвай го и да решите ще се вземате ли, ще си гледате ли всеки неговото си семейство. По-добре някакво решение каквото и да е, вместо безкрайни терзания.

# 232

Кои са тези други жени?

Авторката е една от "другите"

# 233

Кои са тези други жени?

Авторката е една от "другите"
Понеже ми каза че не спи с жена си се оказа че има нужди и няколко дни след като бяхме двамата въпросната вечер след това е бил за 2 часа с някаква  за секс....

# 234
Да, те всички женени с любовници “не спят” с жените си и това им е главното оправдание 😄 даже сигурно и в отделни стаи спят.

# 235
Ай въх съх.
Просто ти си флегма и явно не иска да те насилва.
Момъкът, избраникът или там какъвто е пълен бАклюк.
Е нищо де, той те обича и си му приятелка.

# 236
Да, единственото положително качество, което и аз извлякох е, че не е насилник и не притиска. Браво…или…не знам какво да кажа.

# 237
Оле ама той има жена ли, не бях разбрала.
На човек с жена дето се умилква на друга да нямаш вяра, той може и да има интерес ама да си прави нещата по реда им.
Даже доста жалко поведение, дали спи или не с нея, щом иска да изневерява не е свестен човек.

Общи условия

Активация на акаунт