МАРТ очаквам с нетърпение, за да видя своето творение!

• 12 322
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм ползвала Полижинакс в 3-я месец заради гъби и ми помогна въпреки че моята доки казва че от тях оттърване по време на бременността няма Thinking А относно изследванията за кръв и урина едни в началото сега в 6-я втори си пуснах и ако са наред вече последно в 8-я месец поне така каза докито и плащам само такса от 1 лв.

# 91
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте и от мен. Кръв и урина ми вземаха в четвърти месец и сега в началото на шести месец. Така казва доктора и това е на държавната ЖК. Аз на частно не ходя, ходила съм за сега само 2 пъти за ехограф.

# 92
Честит рожден ден, Галка!!!!

Лека и безпроблемна бременост и скоро /Март/ да гушкаш най сладкото бебче-беберонче, бонбонче!!!

Ужас от тези стрии, мажа се с Мустела дето не е 5 лева и пак гадинките се появяват. #2gunfire
Кажете с какво се мазете, че нямате стрии.
И тези гъбички: Как да разбера дали имам?
Искам да Ви питам - Правихте ли си изследвания 6 месец.
Моя лекар не ми даде да си правя, Цитирам: "Компютъра не показва, че трябва да си правиш изследвания този месец!" До колкото знам се правят - кръв и урина нали така.

Чао и приятен ден!  Hug Hug

# 93
Течение и аз имам почти винаги, но е бяло като мляко и нямам проблеми с него. Като му дойде времето ще ми направят микробиология и ще се види дали има нещо.

За стриите - това си е до кожа според мен. Аз колко пъти съм отслабвала и надебелявала с по 10-15 кг, но нямам освен на гърдите.
А иначе се мажа с домашна мас - и предния път и този, ама по-несериозно  Rolling Eyes

# 94
Здравейте  Simple Smile
Доста сте изписали от вчера WinkНаправо съм бясна на тези лекари !Няма никога да им стигнат парите ! Съжалявам ,че започвам от сутринта с моите кахъри , но се надявам ,че като споделя ще ми поолекне.
Не съм ходила при доки от месец и половина. Чувствам се добре и не виждам смисъл да му плащам 20 лева , въпреки че отивам с направление #2gunfire До сега не съм го занимавала с нещо излишно ,защото съм нямала проблеми. Питам го кога ще правим пак изследвания / защото и аз като Дени знам че в началото на шести месец се правят такива - поне с Валери ми правиха/ , а нашия ми заявява по нататък #Cussing out Направо побеснях  #2gunfire и сега ще се разправям с него!

Хайде сега на по-веселата част - детска стая направихме за второто Wink, за първото нямахме финансова възможност , но така или иначе , Валката ще е в детската стая , а бебето при нас в спалнята.

За гадните стрии - и аз се сдобих с няколко по бедрата и гърдите  от първата бременност Twisted EvilТогава голямо ядене падаше! Поне ,че сега нямам такъв вълчи апетит! До сега съм +6 кг-7 кг.
Най-важното е да е добре бебчо , а килограмите после ще ги свалям Wink

# 95
Галка, Честит Рожден Ден
Желая ти много весел празник, здраве, любов и милион сбъднати мечти. А през Март най-най- хубавия закъснял подарък  Heart Eyes И успех с  днешното меню  Wink

# 96
Здравейте момичета Hug
Привет и на всички нови мамчета - радвам се, че групата се увеличава Peace
Аз да ви кажа съм качила вече 10 кг и на последното ЖК се наложи да изслушам лекция за това как не бива така Whistling Иначе кръв и урина съм давала в трети месец, а оттогава нищо. Другата седмица съм на ЖК и предполагам ще ми кажат да си пусна. Иначе да ви се оплача какви киселини имам - направо ми изгарят хранопровода. Доки ми изписа някакви хапчета, но каза да не ги пия, освен ако е нетърпимо. Та още не съм ги пила, въпреки че това с непоносимостта е много относително понятие newsm78
Между другото имам страхотен световъртеж - на моменти направо си залитам. Знам, че е нормално за бременните, ама вси пак се чудех дали и вие сте така #Crazy

# 97
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Само да кажа за стриите, че това си е до кожа и ген. аз много се мажа, тъй като съм предразположена и имам стрии по дупето още от пубертета- ходих често в чужбина и все качвах по някое друго килце и после ги свалях пак в България. Мажа се с Мустела, Мама и Кокона . За сега по корема нямам и по гърдите нямам, но понеже съм предразположена няма да се учудя ако ми се появят. А иначе на кг съм наддала само 4 кг.

# 98
Добро утро мамчета!
Колко много сте изписали за гадните гъби. Мен ме проверяваха за гъби преди серклажа и излезе че имам "оскъдно количество soor", каквото и да значи. Доктора каза, че са гъбички, които не са страшни и са от бременността (никога преди това не съм имала). Изписа ми Клотримазол - 12 глобули. Мисля че преди да си сложа тези глобули нямах никакво течение, а след това ми се появи, макар и слабо. Чудя се дали да му кажа като ида следващия път или да си затрая. От его пак знам, че накрая вече трябва да се провери за гъби и ако има да се лекуват, за да е чисто влагалището при самото раждане. Иначе отърване няма.
За изследванията, на мен ми пускаха досега в 3 месец, после докато лежах в болницата, но те не са през ЖК, и мисля сега като ида на консултация да си искам изследвания и да настоявам, защото ако чакам доктора сам да се сети, ще ми казва че пак му свършил лимита?!?!?!? и ще ми пусне чак 45 дена преди термина. А знам че се полагат през месец!

# 99
Здравейте и от мен Simple Smile
 Първо исках да напиша името на крема, който похвалих вчера, че аз такава объркана информация дадох. Казва се Korpercreme ( като върху о-то има две точки) mit Kakaobutter und Sheabutter. Фирмата производител е Irisan. Това е за крема.
 Някои попита колко пъти вземат кръв и урина - ами всеки месец, ама защото си платихме за някакъв тъп абонамент към Първа АГ, а стария ми идиот каза, че три пъти за цялата бременност трябвало.
 Иначе и аз да се оплача от сърбеж по влагалището, който вече почти отмина ( слава богу). Моята лекарка ми каза да се мажа с клотримазол, а аз си правех и външни промивки с тантум роза. Сърбежът изчезна, ама аз нямах никакво течение. Обаче сега ще искам да ми вземат контролен секрет на прегледа след две седмици, че хич не искам гадни гъби Close.
 Приятен ден на всички и честито на рожденничката Simple Smile

# 100
Здравейте,момичета
честит рожден ден на рожденничката   bouquet
първо да се похваля вчера бях на 3D на бебончо всичко си му е наред цели 723грама  Grinning видяхме му много ясно нослето,устничките,брадичката.На мама сладура  love001 вече нямам търпение да си го гушна.Станала съм голяма лигла Simple Smile като си гледам тумбака  или когато си го видя на монитора и немог да си спра сълзите,е и много по дребни неща могат да ме развълнуват,абе ревла и половина,но само сълзи на щастие Grinning

за изледванията в края на 3месец кръв и урина,миналия месец по мое желание урина и ваг.секрет заради гъбички.Гино-певарил 10дена за сега е овладяно положението.Така че момичета нахалствайте в ЖК дори урина и секрет трябва да се пускат всеки месец и да се лекуват навреме ако има нещо.

поздрави от слънчева Варна   Hug

# 101
Все се каня да питам как е при вас... От няколко седмици когато хапна се чувствам страшно подута. Не ям много, дори ям по-малко от обикновено, макар че съм гладна, защото като се наям и се подувам. Има чувството че ще изгърмя! Добре ми е и ми е сравнително леко когато не съм яла, но то не може така. А доктора ми ме кара да пия минимум 1.5 литра вода на ден заради кръвното. Че аз ще избухна ако пия толкова. Вие имате ли такива балонести състояния отсега?

# 102
Ехооо!!! Здравейте отново и от нас!!!

Първо честит рожден ден на мама Галка!!!  newsm59 Много радости с твоето мартенско подаръче ти пожелавам!!!  smile3504 Много се кефя, че сме от една порода -  и аз имам birthday в четвъртък   smile3503.

Моят подарък за рождения ден беше новината, че ще си имаме момиченце!!!   261uu Вчера бяхме на преглед и доки каза, че за сега изглежда да е девойка. Остави си няколко процента колебание за следващия преглед, понеже тестисите на момченцата се смъквали до 28-ма седмица и всъщност може да не са се видяли още (ако изобщо ги има де...) Но на мен ми се струва малко вероятно... Така че, MNG, спокойно можеш да ми сложиш розово щъркелче. Иначе този път съм много доволна от прегледа (при д-р Каменов), беше много внимателен и обяснителен, разгледахме бебчето хубаво, измерихме му главичката, крачетата, броихме пръстчетата... Сега съм по-спокойна като знам, че е здравичко бебончето!

Манго, Пчеличка, Роси, мерси за инфото за продуктите на Palmer's. Така и предполагах, че не се продават в България (понеже със сигурност щях да знам...  smile3521), но все пак да питам... Иначе имам на кого да си поръчам, но не искам да ангажирам никого с моите прищевки, така че ще си мацам Мустела и това е...

За POLIGINAX-а и аз знам, че го изписват на бременни - някъде из форума съм срещала доста мами, които се лекуват от тия гадове с него... но не е ли редно да ти вземат влагалищен секрет първо... То почти всяка жена си има някакво течение, което се засилва дори само ако поизстинеш малко... А при гъбичките май трябва да е придружено със сърбеж и парене... и разни други екстри... но незнам... Защо не се консултираш с още някой доктор? Още едно мнение по въпроса няма да е излишно... Поне така бих направила аз...

Дано да ви заразя днес със моето настроение, защото съм много щастлива!!! Весел ден!!!

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 14:53 от Ann-G

# 103
Добър ви ден,мили мами.
Първо едно голяяяямо честито на нашата рожденничка!!!Пожелавам ти весела бременност,любов,здраве и леко раждане!    bdbaloni А най-хубавия подарък всички знаем че ще бъде при теб март месецhappy bd

Относно гъбите,аз имам течение,което се усили от бременността.Преди да забременея се лекувах от гъби,но така и не разбрах дали съм ги изчистила.До сега не са ми взимали секрет,което ме навежда на мисълта че ще настоявам в петък(догава съм на ЖК) да ми вземат.Направо се притесних с тия гъби да не стане нещо с бебко...
За стрийте се мажа с кремче против тях на AVON,на корема плякам някакъв мазен пак на същата фирма.Но да си призная-не съм от най-редовните и може после горчиво да съжалявам.

Еллица Мила,до сега не съм се чувствала подута,освен веднъж когато така преядох с мусака,че направо ми идеше да умра.Изядох две големи чиний с няколко филий хляб.На следващия ден не хапнах чак до вечерта. newsm62

Имам един много важен въпрос.Първо само да дам леко инфо.След като забременях отслабнах с 4 килограма(бях 64 и станах 60).Сега постепенно съм стигнала отново до 64.И да питам-счита се че до тук съм качила 4 килограма,нали?Защото някой ме заблуждаваше,че се считало напълняването от 64 нагоре,демек до сега не съм качила нищо??? newsm78

f_5pm ,Мила и аз съм като теб...най-малките хубави неща ме карат да се разплаквам като малко дете.Нали уж трябвало хормоните да се стабилизират към началото на 6 месец?

# 104
Здравейте и от мен!
Все се каня да питам как е при вас... От няколко седмици когато хапна се чувствам страшно подута. Не ям много, дори ям по-малко от обикновено, макар че съм гладна, защото като се наям и се подувам. Има чувството че ще изгърмя! Добре ми е и ми е сравнително леко когато не съм яла, но то не може така. А доктора ми ме кара да пия минимум 1.5 литра вода на ден заради кръвното. Че аз ще избухна ако пия толкова. Вие имате ли такива балонести състояния отсега?
Еллица, аз съм от 3 дни така. Отдавам го на съботно-неделните празници, които прекарахме на маса. Вчера почти не ядох,но ужастно тежка се чувствах. Днес бях добре до преди закуска. Сега съм пак така - като едно китче се чувствам hahaha А, да не говорим за кантара  Shocked. Утре съм на консултация - да видим каква лекция ще ми държат и колко ще покажат + килограмите.
Също имам усещането, че корема ми "фръкна" за 4 дни - вече доста се закръгли.  preggo

Галка, честит рожден ден! newsm67

На новите мамчета -  welcome Радвам се на увеличаващата се бройка на мартенските мамчета Hug

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 12:33 от Sade

Общи условия

Активация на акаунт