Изневярата и живота след нея

• 16 276
  • 253
  •   1
Отговори
# 120
С мъжа ми си говорим много напоследък, разнищваме проблемите и от къде е тръгнало всичко. Проблема е че по - рано не намерихме  път един към друг, а до пуснахме, да се отдалечим, приемахме се за даденост.

Това означава ли, че и на теб ти се полага една секс връзка 5 месеца с един или различни мъже? Или, твоето ще си го вземеш следващия път, като се изгубите? Ще го запишеш в тетрадката и действаш - имаш 5 месеца старт преди него за изневери и любови? Якоооо. Модерно семейство.

# 121
Горяла...Колко е горяла? Ще изгори бързо, бързо. Хубаво е като ново, младо и непознато.  Не всяка жена си умира да е любовница цял живот. Ако все пак човечеца се разведе и новата започне да му пере гащите любовта ряяязко си заминава.

# 122
Тя си заминава само сред битовизми. Те не са стигнали дотам още Simple Smile

# 123
  • София
Аз също не вярвам в прекратяването и то най-вече, защото са колеги. Плодът ще стане още по-забранен, ще омагьоса колежката, че точно сега не може да се раздели с жена си, да го поизчака малко и след 1 месец всичко постарому.

# 124
Не съм черногледа,  но хепи енд май само по филмите и приказките има.

# 125
Аз лично виждам трима прецакани човека.

# 126
В действителност не бих простила и дала шанс, ако знам, че преди това мъжът ми не е пробвал да говори с мен, че не му давам достатъчно внимание или, че се държа неприятно. Изневярата си е факт и много трудно се поглъща, винаги ще има подозрение.
Не виждам лошо да пробват, като не става ще се разделят, но на мястото на авторката бих се консултирала с адвокат за разни неща за всеки случай, ако все пак се стигне до последваща изневяра и криене. Сега говорят в емоциите и така около месец, после постарому и току виж пак старата история. Но все пак не познавам двойката, пожелавам успех!

# 127
Виждам няколко грешки на авторката.
1. Как се прощава не изневяра, а цяла връзка? При това сигурно има вече и намесени чувства, щом не е могъл на момента да прекрати връзката с любовницата му.
2. Въобще как в такъв момент си толкова широко скоростна и да мислиш за любовницата, че и да даваш време да приключат отношенията си? Нима тя е мислила за теб като си е лягала с мъжа ти и се е влюбила в него?
3. След такова предателство си била на ясно, че продължават контактите си и въпреки всичко не си имала против да спите в едно легло или да бъдете въобще под един покрив? През деня при нея, вечерта при теб.
Не те съдя, наранена си и си объркана, съвсем нормално, но сама трябва да вземеш решението. Стига ти е мътил главата, какво има толкова да говорите повече и да дъвчите. Сама седни и реши, без никой да то влияе.

# 128
Преди 2 дена питаш колко време да му дадеш за да прекрати връзката, защото се чувствал длъжен и виновен пред другата. А днес изчитайки мненията вече я е прекратил.
Или той лъже теб, или ти виждайки неприятната истина от коментарите лъжеш нас и най вече себе си

# 129
И аз съм скептична за този мъж, понеже вече се е представил като изпечен лъжец и тъкач на много станове. Но щом авторката е доволна, значи целта е постигната.

# 130
  • Berlin
Прекъснал е отношенията само ако е успял да си намери нова работа за 5 дни, което не ми се вярва.
Иначе ще се гледат жално по коридорите в офиса (най-безобидният вариант, също слабо вероятен).

# 131
Авторке, има ли някаква форма на контакт, на комуникация по какъвто и да е повод (а те са колеги и е неизбежно), това ще им държи огънчето. Аз го видях и изпитах на гърба си, същият случай, с колежка. Силни чувства не се изпаряват току така. Евентуално в случай, че мадамата рязко го разочарова с нещо, тогава ще изтрезнее и твоя мъж. Ще те види в нова светлина, така да се каже. Лошото е, че ти си нямаш и грам идея какви са намеренията и доколко е амбицирана другата жена да се сдобие с твоя мъж точно. В пълно неведение си относно реалното положение, гарантирам ти го.

Няма лошо, че си решила да дадеш шанс, пробвай, дано се оправдаят усилията ти да запазиш семейството. И твоят човек да го заслужава.

# 132
Авторке, има ли някаква форма на контакт, на комуникация по какъвто и да е повод (а те са колеги и е неизбежно), това ще им държи огънчето. Аз го видях и изпитах на гърба си, същият случай, с колежка. Силни чувства не се изпаряват току така. Евентуално в случай, че мадамата рязко го разочарова с нещо, тогава ще изтрезнее и твоя мъж. Ще те види в нова светлина, така да се каже. Лошото е, че ти си нямаш и грам идея какви са намеренията и доколко е амбицирана другата жена да се сдобие с твоя мъж точно. В пълно неведение си относно реалното положение, гарантирам ти го.

Няма лошо, че си решила да дадеш шанс, пробвай, дано се оправдаят усилията ти да запазиш семейството. И твоят човек да го заслужава.
Наистина авторката си няма представа какви са точно намеренията на любовницата. Най-малкото, че тя вече е разведена и няма какво да я спре.
Имам такова познато семейство, което мина през същото. Мъжа беше също толкова нагъл, а жената готова на всичко, за да си го върне. Любовницата се разведе и мъжа хукна след нея, щяха да заживеят заедно, правиха планове за деца и сватба.
През деня беше при любовницата, вечер се прибираше при семейството си и така няколко месеца подред. И двете драпаха за него, той си беше най-добре, едната му готви и пере, другата му дава секс. И така до момента вече, в който тръгнаха да заживяват заедно и да правят финансово разпределение. Тогава любовницата разбра, че мъжа след развода с жена си ще остане на улицата. Така приключиха техните отношения, жената си прибра с отворени обятия мъжа, много щастлива. Условието на мъжа да се прибере вкъщи беше да живеят като приятели, жената и на това е щастлива и години наред си живеят така. Та всякакви семейства съм виждала и не се учудвам.

# 133

+1

Не мога да повярвам, че има такива жени, които прощават толкова лесно, пък и дават време на влюбените гълъбчета да прекратят авантюрата си. Чак ми е плашеща такава либералност. Човек трябва да има някакво уважение към себе си. Авторката не е безгръбначно. И силно ме съмнява мъжът да е бил на сто процента искрен, когато го е притиснала в ъгъла за разговор. Аз не бих простила това мотаене, не бих обвинявала и себе си. Ако човек обича, ще те обича дори и когато не си на себе си и минаваш през трудности. Ама нали сега модерно да се казва “Всеки сам си преценя”. Щом авторката я устройва да живее под пара дали/кога мъжа пак ще кривне, нека да му дава шанс(ове).

# 134
Малцина са тези, които след дългогодишен брак и изневяра вземат веднага решение. Авторката е още в шок. Нормално е да прави анализи, самоанализи. И шанс да даде.
Тепърва предстои осъзнаването, огорчението, предполагам съмненията и сринатото доверие.
Тежък път им предстои.
Няколко познати семейства в годините минаха през това. Паралелна връзка и уж прошка. Така и не си простиха. Само едно преодоля. И ги сплоти, и изгради. Уви след 10г се повтори. Накрая жената пак омекна и избра да продължат заедно. Много, много ми е близка, но изборът си е неин.
Съвет може да дадем, да изслушаме също, но решенията всеки си ги прави сам. Сам си носи и последствията!
Успех авторке..Дано прочетеното в коментарите не е валидно за вас.
П.С. Как ще върнеш нормалността, когато те всеки ден ще се виждат на работното място? Вярваш ли, че няма да водят същите разговори, които провеждате в къщи?!

Общи условия

Активация на акаунт