Изневярата и живота след нея

• 16 266
  • 253
  •   1
Отговори
# 135
  • Great Britain
Кауза пердута

# 136
Без да е едно от нещата, с които се гордея, аз съм била любовницата. По същия начин започна  - бяхме колеги. С месеци интересът ни един към друг се увеличаваше,  без да го консумираме. Връзка, до колкото може да се нарече така, реално имахме само месец. Аз напуснах (не заради това), продължихме комуникация, но в един момент той изчезна.
Така и не знам със сигурност защо,  но подозирам, че жена му го е заплашила да си тръгне и да вземе и децата им.
Така че - може. Може горяща връзка с чувства да прекъсне за ден.

П.П. Между другото,  този казваше, че се е оженил,  защото тя е забременяла, иначе не е имал особено желание; твърдеше, че не я обича, но не криеше,  че правят секс. Т.е. "ма ние не спим заедно от 100 години" липсваше. И не е обещавал да я напусне заради мен и т.н.

# 137
  • София
Ето пак потвърждение на моята теория - такива любовни връзки се разпадат за месец, макс три.
Тука има нещо много по-дебело! И по-отдавна.

# 138
По принцип, ако и двамата са обвързани, такава връзка може да продължава с години, ако и двамата искат да си запазят и семейството, и връзката.
Въпросът е ако са си говорили за събиране, тогава не е съвсем ясно този мъж наистина ли го е мислил, или само си е играел игрички. И двата варианта са лоши, само че по различен начин.

# 139
По принцип, ако и двамата са обвързани, такава връзка може да продължава с години, ако и двамата искат да си запазят и семейството, и връзката.

Именно. Много хора са наясно, че е абсурдно да се разделят с половинката си, но играят и на двата стана.

# 140
  • София
История със секс, не е като онлайн история без.

# 141
  • Пловдив
То не е точно игра. Изневярата в повечето пъти е продиктувана от липсата на нещо.

# 142
Липсата не това "нещо" не изчезва. Тя си е винаги там, ако вече се е появила. Дори и тази колежка да иде в небитието, липсата - каквато и да е - надига глава. Колежки и жени - много. И така.

# 143
Липсата не това "нещо" не изчезва. Тя си е винаги там, ако вече се е появила. Дори и тази колежка да иде в небитието, липсата - каквато и да е - надига глава. Колежки и жени - много. И така.
Не е задължително. Ако двамата имат желание да го потърсят това нещо, може и да го намерят и да скрепят отново отношенията си. Малко вероятно е, защото според мен, като залипсва нещо, то обичайно е свързано с отмиране на любовта между двамата, но все пак не е невъзможно.

# 144
Невъзможно е според мен. Човек не може да се промени, понеже ... мъжът му / жена му ще го напусне например. Просто нещата не работат така.

Мисля си и за ежедневието си на омъжена в момента. Реално всеки ден правя каквото мога за себе си, за мъжа си и семейството. Ако един ден на него това не му стига и нещо не му харесва, аз няма да тръгна да скачам през обръч, за да го задържа. Пък той че има липси, аз какво да направя? Каквото мога, правя и живея, повече - здраве.

А да го изслушам майчински да ми надрънка какви липси са го довели до друга връзка, това в тоя живот никога няма да ми се случи. Да ходи да се жалва другаде, при мен няма да намери утеха.

# 145
Другото, което ме потресе в цялата история е наглостта на мъжа да моли за време, за да не нарани любовницата. От къде намери тази смелост да унижи още повече жена си? Все едно, че тя е виновна в случая. Не бих дала шанс на такъв екземпляр. Някой по-нагоре писа, че вижда трима прецакани хора, аз виждам двама - авторката и любовницата (ако се е разделила с мъжа си заради това подобие на мъж). Него грам не мога да го съжаля, особено, когато се е държал студено със съпругата си и е разклаждал огъня с другата в тоалетната. А сега очаква разбиране от нея?! Що за безочие?

# 146
В тоалетната? Joy Разбирам желанието да се омаловажи извънбрачната връзка, ама айде, не се оливайте Joy

# 147
Признаците бяха очевидни, постоянно писане по телефона с който не се разделяше дори в банята, стоене до късно през нощта в друга стая, закъсняване от работа, липса на интерес към семейните задължения.

Никой не си измисля, авторката го е написала в поста си.

# 148
Да, но ти си написала друго. Не знам защо ми цитираш авторката. Банята и тоалетната са различни помещения в много жилища, така че не е едно и също, ако това имаш предвид. Между другото, масово се ходи в тоалетната с телефон, но ако мъжът ми се засили да се къпе и помъкне телефона със себе си, ще съм изключително озадачена.

# 149
Както и много бани и тоалетни в България, а и по света, са в едно помещение Simple Smile. Има ли значение дали е ходил до тоалетна, или се е къпал с телефона като е ясно, че си е писал с другата, докато жена му най-вероятно си е изпълнявала задълженията вкъщи? На любовницата й е пишел: “Беше много секси с това бельо снощи”, а жена му вероятно е готвила през това време, ама не й е казал: “Много вкусно си сготвила!”. Това имах предвид, няма значение стаята, в която е осъществявал контакт с другата.

Общи условия

Активация на акаунт