Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 64 558
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Имам акнелийз останал, ако някой търси да ми пише.

# 676
Не. Както казва моя приятелка - л”ореал и гарние са марки само за мазане на пети и лакти Joy
Съставът е ужасен на нощния серум. Алкохол денат, феноксиетанол...
Ретинолът е посредата в състава, демек по-вероятно да не върши работа.

БЛАГОДАРЯ, значи на cerave ретинола ще взема 😆

# 677
Сега от трън, та на глог Grinning

# 678
  • Варна
Аз също не съм ползвала ретинол.Поръчах си ретинал А Game -5 с него ще стартирам от ноември. Четох различни неща за него - от това че е ок за първи продукт и е щадящ до това че се изпъпчвали от него, Надявам се да се спогодим, че и моята кожа е много особена...

# 679
И cerave ли имат ретинол?🙈

# 680

Да, от скоро е в sopharmacy на цената на l'oreal.

# 681
  • Пловдив
Не. Както казва моя приятелка - л”ореал и гарние са марки само за мазане на пети и лакти Joy
Съставът е ужасен на нощния серум. Алкохол денат, феноксиетанол...
Ретинолът е посредата в състава, демек по-вероятно да не върши работа.

БЛАГОДАРЯ, значи на cerave ретинола ще взема 😆

Коментираше се за този на Cerave, че е два вида. Този със синьозелената опаковка бил по-насочен към кожа с несъвършенства - акне, петна от пъпки и т.н. А другия вид, който е в лилава опаковка бил с насоченост превенция на бръчки, ant iage. За жалост този втория не се намира в България, все още.

# 682
  • Варна
Абе не знам за какво го коментират,но за моята 50-годишна кожа се оказа чудесно решение за старт. От около месец го клепам през вечер заедно с крема им в голямата кутия. Хората който знаят какви пари харча за продукти за коса ще умрат от смях Grinning с това мое бюджетно решение,но е факт,че не бях убедена как ще реагира кожата ми на подобен агресор и не смея да се хвърля на скъпотиите.  Харесва ми! Малко изсушава и се наложи да вкарам в действие всички корейски чудесии,центели,пептиди,серамиди на няколко пласта,но ефекта наистина е чудесен. Сочна,бляскава кожа и милиумите,които имат зловредния навик да ми се появяват вчера се усетих,че ги няма.

Скрит текст:

малко ми е малко кафето та не се стресирайте от заспалата физиономия. Това е без кит само крем и слънцезащита.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 10:26 от prinzesata

# 683
  • София

Всички дружно пуснаха Ретинолови продукти, дори Нивея Mr. Green
https://makeup.bg/product/617942/
Аз се чудя на този на Neutrogena.
https://makeup.bg/product/695229/

# 684
  • Plovdiv, Bulgaria
Абе не знам за какво го коментират,но за моята 50-годишна кожа се оказа чудесно решение за старт. От около месец го клепам през вечер заедно с крема им в голямата кутия. Хората който знаят какви пари харча за продукти за коса ще умрат от смях Grinning с това мое бюджетно решение,но е факт,че не бях убедена как ще реагира кожата ми на подобен агресор и не смея да се хвърля на скъпотиите.  Харесва ми! Малко изсушава и се наложи да вкарам в действие всички корейски чудесии,центели,пептиди,серамиди на няколко пласта,но ефекта наистина е чудесен. Сочна,бляскава кожа и милиумите,които имат зловредния навик да ми се появяват вчера се усетих,че ги няма.

Скрит текст:

малко ми е малко кафето та не се стресирайте от заспалата физиономия. Това е без кит само крем и слънцезащита.
Чудесна кожа, наборке! Какво започнахте -ретинола на Cerave ли?

# 685
  • Варна
Шуши❤️благодаря. Да CeRave подпуках. Лигавих се миналата зима с гранактива на Ординари,ама си беше лигавене де. Тая година реших да вкарам пълна рутина. Освежаването вероятно е комплексно защото включих и доста корейски екстри,но като цяло съм с безпроблемна кожа,която ме ми създава ядове.

Наде по-слаб е и от Cerave тоя на Нютроджина 0.1 % ретинол.

# 686
Здравейте момичета,имам нужда от малко помощ. Смятам да въвеждам ретинАл A-GAME 0.05,мога ли преди него да слагам течната хидратация тонер на същата марка и отгоре да запечатвам с Good Cera na Holika? Или да ми препоръчате друг крем
Благодаря предварително

# 687
  • София
Аз това слагам под трет и съм съвсем окей.

На А-game нищо не съм подлагала, отгоре слагах Наобей /един клас са ми с холика-та/.

# 688
  • София
Шуши❤️благодаря. Да CeRave подпуках. Лигавих се миналата зима с гранактива на Ординари,ама си беше лигавене де. Тая година реших да вкарам пълна рутина. Освежаването вероятно е комплексно защото включих и доста корейски екстри,но като цяло съм с безпроблемна кожа,която ме ми създава ядове.

Наде по-слаб е и от Cerave тоя на Нютроджина 0.1 % ретинол.

Не се смей, за нощна маска на ръцете го обмислям. Запознали са да ми се образуват почти незабележими петна на едната длан, та и там мисля на ретионол да мина. Започнах ги с BEAUTY OF JOSEON - Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal.

# 689
  • Варна
Ретиноида на Ординари клепотя на ръцете аз,но малко ме е шубе да не си докарам обратен ефект заради лампата за маникюр. Имах си огромни проблеми/чела си ме/ с оная,която ми гореше ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт