От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 51 031
  • 468
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, и мен точно това ме интересува в момента, така че който е ползвал такава  услуга, взимане от адрес би ли ме ориентирал за цената горе-долу?

Предполагам зависи от мястото, става дума за колело, което да се вземе от личен адрес.
Ако знаете и други опции и фирми за изпращане директно на колело, но от адрес, ще се радвам на съдействие.
Вземане на пратки от адрес  (минимална такса 25 лв, или £10)   3,60 лв / £1.50 на миля
Допълнителна такса за вземане от (или през) центъра на Лондон    25.00 лв

https://www.ggbg.bg/bg/services/pickup

# 451
От Габиели имам добри впечатления, както вече писах, само искам да добавя, че тежките стоки ми ги чупят. И ме дразни като им задам два въпроса, да ми отговарят на първия след ден и на втория след още един ден. Това, че няма "добро утро" и "извинявайте, че Ви счупихме стоката" е отделна тема.

# 452
Здравейте! Кой превозвач да използвам за поръчка от zalando.de. За първи път искам да поръчам от там.

# 453
Аз ползвам Габиели, защото са ми удобни като локация.
Дояолна съм.

# 454
Сърдечно благодаря! Аз ги ползвах преди за стоки от Англия, но от Германия за първи път ще поръчвам.

# 455
Здравейте, някой пазарувал ли е от iherb.com с превозвач през Германия за България не чрез Hermes a има още една опция за покупки от там за Германия GLS (Нидерландия). Дали с този метод GLS ще пристигне на адреса на превозвача както с Hermes? Някой дали има опит, моля да сподели?

# 456
  • Пловдив
Защо с превозвач? От IHerb.com доставят директно до България.

# 457
  • Sofia
Защо с превозвач? От IHerb.com доставят директно до България.

Не всичко.

Поръчвам до адрес на превозвач, но не съм обърнала внимание кой е куриерът.

# 458
Точно и аз поръчвам до превозвач но до сега само с Хермес та се зачудих за другия превозвач ако някой продукти ги има само чрез него дали ще може с него до превозвач да се поръча?

# 459
Здравейте, някой пазарувал ли е от iherb.com с превозвач през Германия за България не чрез Hermes a има още една опция за покупки от там за Германия GLS (Нидерландия). Дали с този метод GLS ще пристигне на адреса на превозвача както с Hermes? Някой дали има опит, моля да сподели?
Ключовият въпрос е защо си мислиш, че няма да пристигне на адреса на превозвача? Thinking Няма пречка превозвача да получи пратката.

# 460
Здравейте, по габко може ли да с пращат л-ва? Приятел да ми го купи от Германия и да го изпрати на адреса на габко там.

# 461
Здравейте, по габко може ли да с пращат л-ва? Приятел да ми го купи от Германия и да го изпрати на адреса на габко там.

Лекарства ли имате предвид? Ако, да - аз съм поръчвала от онлайн аптеки в Германия и Габко са ми доставяли пратките без проблем. Става въпрос за лекарства без рецепта, но не мисля, че ще е проблем.

# 462
Да, това имам предвид. Много  благодаря!

# 463
Моля ви някой ако е поръчвал от сайта на Ninja.de  да каже дали си е получил пратката🙂 Направих покупка и после прочетох много лоши отзиви, хора не си получават  пратките въобще

# 464
  • Бургас
Поръчвала съм, получавала съм, но беше преди година поне.

Общи условия

Активация на акаунт