От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 53 124
  • 489
  •   1
Отговори
# 105
Някой да очаква пратка от GGBG, и да има повече информация относно последните забавяния? Вече имам три различни пратки, с три различни курса, които на статус все още си стоят в склада в Берлин. Опитвам се да се свръжа с тях, но неуспешно.

# 106
  • София
във фейса са писали че някакъв камион се е повредил и ще се забави.

# 107
Във връзка с тази фирма и аз очаквам пратка, но е съвсем нова и не я бързам. Установих, че са я калкулирали като 1+ кг, а съм сигурна, че видях в проследяването по DHL, че пишеше 1 кг. Като я получа ще  проверя

# 108
  • София
Някой да очаква пратка от GGBG, и да има повече информация относно последните забавяния? Вече имам три различни пратки, с три различни курса, които на статус все още си стоят в склада в Берлин. Опитвам се да се свръжа с тях, но неуспешно.

Днес като ходих, за да взема пратки от Англия, получих и от курса от Германия на 18.07. И на мен ми казаха за счупения камион. Казаха, че някои са пристигнали, но не са успели още да ги впишат в профилите; на мен ми я дадоха само защото вече беше на мястото при останалите.

# 109
Май не съм писала до сега. Преди няколко месеца открих темата и вече имам 3-4 поръчки. Поръчвам с Габиели до офисът им във Варна.
Не съм имала проблеми до сега. Всичко идва в рамките на 5-8 работни дни.

# 110
Здравейте! Някой поръчвал ли е от немската Пандора?
Да попитам отново? Някой?

# 111
Не, не съм. Сега това как ти помогна? Въпросът ти е излишен. След този ще последва друг. Задай си основния въпрос, пък дори и никой да не е пазарувал, пак може да помогне.

# 112
Относно Габиели, статуса : Пристигнала в Пловдив означава ли, че мога да си взема пратката?

# 113
Не, не съм. Сега това как ти помогна? Въпросът ти е излишен. След този ще последва друг. Задай си основния въпрос, пък дори и никой да не е пазарувал, пак може да помогне.
Много ми помогна да разбера, че не си пазарувал там, направо ми осмисли деня! Задала съм си "основния въпрос", благодаря. Няма нужда от излишно заяждане.

# 114
  • Бургас
Сладкодъвка аз съм поръчвала от немската Пандора до адрес на превозвач- ползвам Габиели, че имат офис в моя град. От близо година не съм поръчвала!

# 115
Сладкодъвка аз съм поръчвала от немската Пандора до адрес на превозвач- ползвам Габиели, че имат офис в моя град. От близо година не съм поръчвала!
Благодаря, maya_76! Наистина това ми беше "основният въпрос", просто дали някой е поръчвал, защото не бях сигурна, че превозват бижута. Имам регистрация в ГГБГ и Габиели и май и при двата превозвача мернах в условията, че не превозват злато, сребро и накити. Благодаря още веднъж за отговора Flowers Hibiscus

# 116
  • Стара Загора
Започнахте ли да получавате пратките си от курс 497 на Габиели?

# 117
Здравейте,

проблем ли е ако на Rechnungsadresse и Lieferadresse напиша адреса на превозвача или трябваше на Rechnungsadresse да сложа моя български, на който се води и дебитната ми карта?

Да уточня, поръчката е направена с Paypal и като превозвач избрах габиели

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 18:20 от autumnskies

# 118
  • София
Здравейте, някой знае ли къде се намира База Люлин на ГГБГ? Може да се избере като място, от което да си получиш пратката, но никъде не намирам информация къде точно се намира...

# 119
  • София
Здравейте, някой знае ли къде се намира База Люлин на ГГБГ? Може да се избере като място, от което да си получиш пратката, но никъде не намирам информация къде точно се намира...
Офиса в Люлин е затворен вече. Иначе е на бул. Европа 23

Общи условия

Активация на акаунт