От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 53 148
  • 489
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
искам да поръчам няколко обемни неща от Икеа Германия, дали има превозвач, който би взел приемлива сума за превоз до Варна (конкретно ме интересува)?
Намерихте ли, и аз се интересувам.

# 136
Здравейте, някой пазарувал ли е от немския de Bijenkorf? Не ми дава да финализирам плащането нито с карта, нито с пейпал. Пробвах с адресите на Габко и на  ГГБГ, не знам там ли е проблема, че не са домашен адрес.

# 137
  • Варна
Здравейте,
искам да поръчам няколко обемни неща от Икеа Германия, дали има превозвач, който би взел приемлива сума за превоз до Варна (конкретно ме интересува)?
Здравейте, аз си купих от немската икея два шкафа. Използвахме Интерлогистика. Поисках им оферта, описах им брой пакети и килограми, те ми дадоха цена и партньорски адрес за доставка там. За около 10 дена бяха при мен.

# 138
  • София
Здравейте,
Спрях се на Габиели. Очаквам нещата. Дано всичко да мине гладко.

Скрит текст:
Здравейте,
Здравейте, аз си купих от немската икея два шкафа. Използвахме Интерлогистика. Поисках им оферта, описах им брой пакети и килограми, те ми дадоха цена и партньорски адрес за доставка там. За около 10 дена бяха при мен.
Чудесно! Ще го имам предвид.

# 139
  • Варна
За Габиели, дадоха ли отделна цена или ще си платите стандартната цена на килограм?

# 140
  • София
За Габиели, дадоха ли отделна цена или ще си платите стандартната цена на килограм?
Дадоха ми оферта, но не знам колко се различава от стандартната цена.

# 141
  • Варна
Ми Габиели, 3лв/кг. Питам защото аз когато ги питах, не ми дадоха по-ниска цена.
А съм си заплюла диван от икея евентуално та още ми е актуална темата.
Шкафовете бяха 145кг /6 кашона/ с Габиели трябваше да платя по 3лв/кг, 435 лв.
Фактурата ми от Интерлогистика е за 310лв.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 09:34 от Flash*

# 142
  • София
габиели имат цени и за дивани описани, ама двойка 684 лв, тройка 800.
те по толкова си струват само диваните.

# 143
  • София
Аз за врати (високи над 2м) и чекмеджета 8 кашона ще платя 200лв. с габиели, което не е много.

# 144
  • Варна
Да, но мебелите на икея са разглобени, добре пакетирани и дали е диван или нещо друго, реално няма значение. Това са цени за ... дивани които са монолитни.

missence, така е.
Интересно ми е какво е реалното тегло и как се връзва в цената. Защото обемното тегло на пакетите е нищожно и смятат върху реалното.

# 145
  • София
Интерлогистика ми отказаха. Превоз от юридическо до юридическо лице т.е. не правят доставна Германия-България на физически лица по заявка.

# 146
От една австрийска аптека искам да поръчам. Правят доставки до Германия и след това с ggbg, ама ме е страх дали пък ще ги получа. Да не си остана само с плащането.

# 147
От една австрийска аптека искам да поръчам. Правят доставки до Германия и след това с ggbg, ама ме е страх дали пък ще ги получа. Да не си остана само с плащането.
И? Какво се пита в задачата?

# 148
  • Sofia
Е, който го е страх, не поръчва. Simple Smile

# 149
  • Варна
Здравейте искам да закупя едни слушалки от Медия маркт Германия ,доставка до Варна,ако може някой да ми пише ако е правил тази схема,как става и колко ще ми струва

Общи условия

Активация на акаунт