От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 53 187
  • 489
  •   1
Отговори
# 270
Дали някой знае, защо курс 1164 на ГГБГ  се бави, а следващия, пък тръгна по-рано?
Заради Великденските празници.
1164 ще го раздават от днес

# 271
За бърза доставка на нещо чупливо кой доставчик ми препоръчате

# 272
Някой да има инфо за 1182 на ГГБГ? Помня, че забавяха информацията в сайта че е пристигнал камиона, въпреки че вече се разтоварва.
Те пращаха имейл когато пратката е налична за взимане в офиса им, нали?
Отдавна не съм ги ползвала и не си спомням каква беше процедурата.

# 273
Миналият четвъртък раздаваха от курс #1180.
Получавате имейли за всяка промяна на статуса

# 274
Не точно:)често отивам за пратки от един курс,а другите вече са готови за взимане ,а нямам мейл.
И аз чакам 1182

# 275
Здравейте, може ли да споделите други сайтове подобни на Заландо, с голям избор на ежедневни раници? Намерих още един, koffer.com, но все пак не открих "моята" раница и търсенето продължава Laughing

# 276
  • София
https://www.schulranzen-onlineshop.de/
Може и в Амазон да погледнеш

# 277
Благодаря! Отказах се и от двата Амазона май, учудващо не се справям там Grin Излизат ми само китайски модели като първи резултати. Може би щото минавам през търсачката, вместо да избера категория от менюто...

# 278
  • София
Да, търсачката на Амазон не е най-добрата. Търси по марка. Така изкарва най-добри резултати. После селектираш по размер, цена...

# 279
  • Където е сърцето
Има ли някой ,който би ми помогнал как да върна продукт на Амазон,след като е доставен в офис на Габиели и все още не е тръгнал за БГ.През сайта направих стъпката,но накрая ми даде някакъв QR код и не знам какво трябва да направя после.

# 280
  • Sofia
Gabieli ли ще го връщат?

# 281
  • Където е сърцето
не знам питам как трябва да се случи връщането? В момента е в офиса на Габиели в Германия,писах им ще видя какво ще ми отговорят.Незнам имат ли такава практика да ми върнат пратката.За това питам вас,че това ми е първо връщане за толкова години.

# 282
Някой може ли да ми каже къде трябва да си напиша персоналния ID номер на Габиели при регистрация на адрес за доставка в Амазон? Пиша си името, след него персоналния номер, давам запази и ми изписва следното: Въведете пълното си име и фамилия, за да избегнете проблеми с доставката. Инициалите или титлите (д-р, фрау, хер и т.н.) не са разрешени.

# 283
  • Пловдив
На реда за имената - след тях.

# 284
И при адреса става.

Общи условия

Активация на акаунт