Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се свързва поръчката от уебсайта на търговеца с GGBG?
Как мога да получа пратка, ако тя пристигне без идентификация при GGBG?
Какво да правя, ако пакетът ми от GABIElI е върнат в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се свързва поръчката от уебсайта на търговеца с GGBG?
За да установите връзка между поръчка от уебсайта на търговеца и GGBG, трябва да посочите адреса на GGBG в съответната държава като адрес за доставка, като включите вашия номер в системата на GGBG. Освен това, в профила си трябва да изберете дали искате да получите пратката на място в офис на GGBG или тя да бъде доставена с куриер. След това ще получавате имейли, когато пратката пристигне в офис на GGBG в съответната държава, когато е на път и когато е налична за получаване.
-
Как мога да получа пратка, ако тя пристигне без идентификация при GGBG?
-
Какво да правя, ако пакетът ми от GABIElI е върнат в България?
-
Как да се справя с проблема, ако пратката ми от Gabrielli не е пристигнала?
-
Как мога да направя плащане на поръчка от de Bijenkorf, ако не ми позволява да завърша плащането?
Това ми се струва малко нереално, имайки предвид, че на Габиели неразпознатите пратки, които снимат и публикуват, се движат в рамките на 150-200.