АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 5) ☀

• 29 503
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Последните дни съм малко по-добре. Издействах си преглед в четвъртък при АГ-то което съм по ЗК да видим дали всичко е наред...,че женската консултация ми е чак на 24-ти.
Вчера за първи път ми се дояде сладко. Позволих си, но от определена сладкарница...и днес пак налетях на това което е останало от вчера.

# 466
Ох, момичета разсмяхте ме с този пастет. Можете да ядете всичко, което ви се яде, все пак не ядете само едно нещо непрекъснато. Много трудно можете да предозиране, който и да е витамин само от храна, освен ако не ядете само тази храна непрекъснато по цял ден всеки ден. За първи път от вас чух, че не трябвало да се яде дроб и пастет докато си бременен. Айде дроб не ми върви през бременността, но предните две бременности редовната ми закуска беше филия с пастет и хайвер или майонеза отгоре и това не е каприз от бременността, аз от край време си хапвам така филиите.

# 467
  • Варна
На мен по едно време постоянно ми се ядеше киви и бая киви изядох за една седмица, а преди изобщо не съм се и сещала да си купя. Отделно ми се прияжда и сладко, а аз сладко твърдо НЕ ям. Не пазя диети, просто не го обичам. Преди много си похапвах рибка, 2-3 пути в седмицата, сега грам не ми се яде. И като страстен пушач веднага като разбрах, че съм бременна ги спрях от раз и не ми се пуши изобщо. Това си е странно за мен Simple Smile

# 468
До момичетата,които все още повръщат - не сте сами Grinning
Сутрешното си остана почти всеки ден,а ако случайно ме пропусне и реша да се похваля ,до края на деня не ме подминава.Понякога и по обяд от определени храни или миризми също все още се проявява.Наистина е доста неприятно.Между 7 и 10 седмица зверски повръщах по 5 6 пъти на ден и си полежах няколко дни в болницата,бях обезводнена,доста зле беше.Така,че внимавайте ,прочетох някъде по-нагоре,някоя от вас беше писала за 7 пъти на ден.Доста е.
Относно КГ и аз нещо се депресирах,че съм качила доста към 5 кг до момента - 16г.с ,но на моята височина от 170 см - 55кг май са си окей и не ми личат особено за сега.
Скоро съм на преглед и се надявам да се види полът,предния път не успяхме Sad

# 469
И аз смятам , че няма проблем малко пастет.
i.skela в скрит текст ще се опитам да напиша какво ми се беше дояло , че знам ли някой може да подразня
Скрит текст:
тарама хайвер и бирени фъстъци.и доста време не ги ядях , защото уж не можело сурова риба и фъстъци , но накрая си хапнах малко
Цигари все още ми се пушат на моменти , но не се изкушавам Simple Smile

# 470
Колко успокоително, че има и други бременни вегетарианки…направо вече се чудя какво да ям.
Ще пробвам с малко пастет, че от всякакви месни неща…толкова много ми се гади.
Sad

# 471
А какъв хайвер ядете аз да питам 😁

# 472
  • София
И аз почти нищо не ям, просто не ми се яде. Сладко за два месеца съм изяла един донът и това беше. Повръща ми се като си помисля за шоколад.
Иначе чат пат ми се прияждат неща, но не е нищо необичайно за мен. Аз съм си голям чревоугодник и почитател на хубавата храна. 😁

# 473
А какъв хайвер ядете аз да питам 😁
Скрит текст:
Аз си купих разбит Тарама хайвер от магазина , защото вярвам , че щом има дълъг срок за годност и е сложен в кутийка би следвало поне да е пастьоризиран , а и все пак се правят проверки.Баща ми понякога прави с хайвер от ловена от него риба , но такъв не бих яла сега. [\ spoiler]

# 474
На мен пилешкото месо ми е гадно и го избягвам. Мн налитам на кисело зеле, но и с предната девойка бях така 🤣 разликата е че тогава го ядях юли месец в жегите, горе долу 2 седмици само това ядох тогава. Сега ми се ядат риби доста често, но аз си обичам риба всякаква и преди си хапвах. Тарама взех от магазина в кутии, които са по 100 грама.
Никога не съм го вярвала, че на бременните адски им се дояжда нещо, но след Ковида, един ден сънувах, че баща ми ми носи личии и после само за това си мислех. Цяла нощ не спах 😁 това никога не съм го харесвала. Докато мм ми донесе ми течаха лигите направо. Изядох близо 1 кг докато си зяпах филма, а сега като си помисля за тях и ми се гади.

# 475
Всяка сутрин закусвам препечена филия с масло и сладко от ягоди. Много често ям от сухите разтворими супи и китайските нудълс, особено люти. Обожавам печени наденици и лук( за нещастие на мъжо) Joy напоследък. Обаче кашкавал и сирене с месеци не можех да близна, също домати и краставици, риба.
Ям кисели плодове и се отвращавам  от шоколад. Ама сега като споменахте пастет и хайвер май ще трябва да се снабдя събота и неделя.JoyJoy

# 476
И аз закусвам препечена филия, но с малко масло, отгоре кашкавал едно парче шунка, но гледам да пише сготвена на пакета (даже и на тигана я минавам за всеки случай), и отгоре едно или две яйца на очи... Любимия сандвич, вече 4 месеца Heart EyesGrinning
И на мен ми казаха без дроб и пастет. Но така или иначе мъжа ми яде 5 неща, и те не са в менюто. Но сега има друг мъж по важен и не си позволявам да съм на неговото еднообразно меню... Картофи със свинско и пилешки карета с краставица, това е за него Grinning
Не мога да го накарам да опита дори, нещо по полезно, малко се ядосвам ама всеки си има глава на раменете. Simple Smile

# 477
Аз ям суши като невиждала, въпреки че не е препоръчително, друго засега не съм забелязала като странност

# 478
Аз ям суши като невиждала, въпреки че не е препоръчително, друго засега не съм забелязала като странност
От сурова риба ли е или е от фалшивите сушита с риба тон и зеленчуци?
Със суровата риба наистина шега не бива. Не е опасно за вас, а за бебето, ако е заразена.

# 479
Искам и на мен да ми се гади от шоколад и сладки неща, момичета Joy Имам аптетит като за трима Scream Налитам доста на царевични пръчици напоследък. Останалото си ми е без промяна май. Аз не пуша от края на 2018. Обаче напоследък ми се допушва. Ехх, какъв кеф беше с нещо за пиене Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт