Бихте ли дали пари назаем на онлайн/нов любовник?

• 11 402
  • 269
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тези, които го правят не го смятат за измама. Дори смятат, че другият си го заслужава, че те заслужават не само тези пари, а още повече.

# 76
  • Далечният изток
Анди, темата е точно за вид измама.

# 77
Curе си осигури няколко форумни мацки за онлайн лИбов.
Ама ти само на физически любовници ли броиш на ръка, или може и на онлайн?
Да не се хабят момите.
Аааа имам си принципи. На физическите любовници - физически (истински) пари. На онлайн любовниците - виртуални пари Simple Smile

# 78
  • София
Да, но този, когото ние смятаме за измамник, всъщност за себе си не го смята за измама. В своите очи той не е измамник, а съвсем честно си заработва парите - дава малко от скъпоценното си внимание, оказва благоволение на другия и съответно има право да получи парите му. А ако знае, че мами, тогава смята, че другият си го заслужава - какво да правя като е толкова тъп, за да мисли, че го обичам.

# 79
  • Далечният изток
Ами не, Анди, не следиш темата. Това си е измама, съвсем умишлено организирана от ОПГ за извършване на измами.

# 80
  • Terra incognita
Вярвам, че някои и биткойни няма да откажат Grinning

# 81
  • София
Да, следя я. Измамникът дори когато знае, че е измамник, се самооправдава и вече не се смята за измамник, защото обвинява жертвата и въздига себе си - жертвата сама му се е вързала, тя е тъпа и сама му е дала парите, тя е досадна с очакванията си и си заслужава да й вземе парите.

# 82
  • Далечният изток
Абе това е работа, това е изкарване на пари. Какви оправдания и обвинения...

# 83
https://www.instagram.com/simon__leviev__official/

Ето го въпросният човек, само да не вземе някой да се влюби в него, че скъпо излиза. Към днешна дата, свободно и необезспокоявано си обикаля на воля.

# 84
  • София
Такива, човешки, дори най-наглите се оправдават пред себе си, че постъпват правилно. Дори "това е само работа" пак ги кара да се чувстват дистанцирани от това, което правят.

# 85
  • Далечният изток
Къф тоя?

# 86
https://www.instagram.com/simon__leviev__official/

Ето го въпросният човек, само да не вземе някой да се влюби в него, че скъпо излиза. Към днешна дата, свободно и необезспокоявано си обикаля на воля.

Да, малко е нежен и с пискливо гласче, ама ко да прайш. Joy

# 87
Не е мой тип, но явно си е намерил все пак достатъчно фенки. Дали лично на него или на "парите му", не знам. Със сигурност принцесите са били впечатлени и от това.

# 88
  • Далечният изток
Анди, днес споменах, че съм имала вземане-даване с една група за измами. Това е точно работа за тях. Те днес отиват на работа, вършат си задълженията. Такива човешки чувства и т.н. ги няма там. Нито оправдания. Явно не разбираш изобщо психиката на престъпниците. По криминология имах 6. Защото ми беше интересно и с кеф учех.

# 89
И за жалост винаги ще има наивници.
За този simon дори по фр.тв имаше репортаж, в предаване именно за измами.
Хората искат да чуват хубави думи, да им галят ухото и съответно си плащат. Усещат си грешката по неприятния начин.
Мен, честно,  ме нервират наивните.

Общи условия

Активация на акаунт