Родени през м. Февруари 2022 - тема 1

• 27 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Ние и днес ще будуваме с бебето. Не знам вече на какво може да се дължи това. Съвпада с подсечено на дупето и си мисля, че може да е от него, но пък под мивката като я мия даже не гъква...или наистина е в скок и трябва да чакам да мине, но просто е някакъв ад. Детето се мъчи, заспива и се събужда след 5 минути, мрънка защото и се спи...и това е от следобяд до сега, че и ще продължи. Опитвам се да я приспя, просто мрънка и не иска. Само с шишето се унася и заспива и се събужда след малко пак...наистина е тегаво и не знам от какво може да е. Frowning1

# 196
Нина, и ние сме така.. между храненията постоянно будува и не спи по 2-3 часа и все си мисля че аз нещо бъркам и заради мен не спи... а като заспи е много неспокойна бълнува Confused

# 197
Нина, това за бебенцето все едно аз съм го писала. От обяд не мога да се оправя с моя дребосък. По принцип спинка много спокойно, а сега е много изнервен и дори като съм го гушнала се стряска. Не мисля че е от подсичането, понеже ние нямаме проблем с дупето, а се държи по същия начин като твоята девойка.
Дали е скок не знам. Аз започнах да се притеснявам дали му стига кърмата, но като го сложа на гърда той не яде, а само се успокоява.
Дано скоро да отмине, че днес нищо не можах да свърша в къщи.

# 198
А вашите бебенца на колко са. Моята е на 25 дни,дали съвпадат горе долу дните за да го считаме за скок или е нещо друго?

# 199
Нина, това за бебенцето все едно аз съм го писала. От обяд не мога да се оправя с моя дребосък. По принцип спинка много спокойно, а сега е много изнервен и дори като съм го гушнала се стряска. Не мисля че е от подсичането, понеже ние нямаме проблем с дупето, а се държи по същия начин като твоята девойка.
Дали е скок не знам. Аз започнах да се притеснявам дали му стига кърмата, но като го сложа на гърда той не яде, а само се успокоява.
Дано скоро да отмине, че днес нищо не можах да свърша в къщи.
За кърмата - ако пишка достатъчно, му стига. А за къщната работа - кажи на мъжа ти малко да помогне Simple Smile и отгоре-отгоре всичко. Не е чак толкова важно всичко да е идеално подредено, по-съществено е да сте добре с бебето.

# 200
За тези бебенца, които са на АМ - по колко хапват през 3тата седмица? До колкото знам, количеството на кутиите е преувеличено. Спазвате ли го - тоест 120мл на хранене?

# 201
А вашите бебенца на колко са. Моята е на 25 дни,дали съвпадат горе долу дните за да го считаме за скок или е нещо друго?
Мойта е на 13 дена

# 202
За тези бебенца, които са на АМ - по колко хапват през 3тата седмица? До колкото знам, количеството на кутиите е преувеличено. Спазвате ли го - тоест 120мл на хранене?

На Аптамил пише 90 мл до 4та седмица, но моята като беше в 3та седмица вече не и стигаше и едвам избутах до 4та та започнах да и давам по 120мл. Сега сменихме на Фризолак вом и там пък са други милилитрите. Сега е в 6та седмица и според кутията трябва да яде между 120-150мл като предимно и давам 120, но понякога ако е поспала повече и правя допълнително 30 мл. защото не се наяжда

# 203
Мойта е на 13 дена

Нашия е на 19 дни и е същия. Поне два периода през деня има в които будува между две хранения и все е неспокоен - сменяме памперс, дохранваме, оригаме, люшкаме, повръща малко, хълца…и все не заспива или дори да се унесе леко, се разбужда бързо. По около 4 часа прави така, не плаче почти, само мрънка

# 204
Моя е на 21 дни.
За кърмата - ако пишка достатъчно, му стига. А за къщната работа - кажи на мъжа ти малко да помогне Simple Smile и отгоре-отгоре всичко. Не е чак толкова важно всичко да е идеално подредено, по-съществено е да сте добре с бебето.
Пишка и си ака достатъчно. Така че това го изключих. А за къщната работа не си давам зор, ако има време.

# 205
Моят бебок е на 17 дни и яде Hipp combiotik на него пише от 3- тата седмица ,по 90 мл вода +3 лъжички
Правя му 70 вода и 2 л и малко.Някой път го изяжда,някой път не

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 22:38 от kalina@

# 206
Вчера пак будува около 6 часа, после спа 4, през нощта си е ок ама ето в 8 се събуди и до преди малко не заспива, а и се спи...унася се и се събужда и най-много ме учудва, че ползва биберона на шишето за залагалка, а ако и дам такава просто я изплюва...не мога да разбера какво и се случи изведнъж...вече почвам да се чудя да не би да е уручасана нещо.

# 207
Абсолютно същото е и при нас... залъгалка не иска а бибата на шишето иска.. ние вчера пак будувахме от 1 до 5, сега пак е неспокойна

# 208
Миме ако намериш решение моля те сподели го, защото вече не знам какво да измислям.

# 209
При нас будуването е един път на ден, обикновено сутрин от 9 до 12. Днес беше от 6 до 9 сутринта след тояа си яде и спи. През деня гледам да си хапва на 3 часа или 3 и половина, а вечер не го събуждам - ако сам се събуди му давам да яде, ако не - не.
Не забелязвам да е неспокоен по време на будуване, няма и колики, предполагам това се отразява също.
В какво се изразява това неспокойство, момичета? Сигурни ли сте, че не са колики? Нормално е да започнат да будуват лека-полека..

Общи условия

Активация на акаунт