ГЛАСУВАЙТЕ за златно оперение!

• 11 704
  • 257
  •   1
Отговори
# 240
Монде, Лени, честито,
истинска конкуренция, страхотен финал, за мен и двете сте победителки   bouquet

# 241
Честито!

# 242
Честито на пИчелившите  Grinning  bouquet

# 243
Ай, наздраве на печелившите!

# 244
Не знам, Лени. Хихикаме си тука, ама може и да има червени пътеки, прожектори и овации Joy

И истински златни статуетки...
Ауу...страхотно! Мечртата ми ще се сбъдне:-)
,

# 245
  • До хладилника, който обичам
Добре, време е за следващата номинация.
Надявам се - с по-малко спам и агитации от участващите...заели 8 от 13-те страници... Rolling Eyes
Де Ваня, понеже съм гласувала за теб, надявам се поне на кафе, ако ли не на кебапчиня.

# 246
Последен спам: Монда, много готини картинки имаш в подписа Heart Eyes

# 247
  • При хората, които обичам
Де Ваня, понеже съм гласувала за теб, надявам се поне на кафе, ако ли не на кебапчиня.

Много късно беше снощи да агитирам с един багажник родопски картофи. Ама ти можеш да се възползваш. Сортът е добър Wink Ако не щеш от тях, ще трябва да се охарча за кафе в Дриймс Mr. Green

# 248
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Дайте линк към новия ВОТ!!! Да не се рушкам искам така на готово!!! Mr. Green

Ох, не издържам и аз, ама......    spam2 spam2 spam2

МОНДА, СТРАхотен АВАРАТАР!!!!!!!!!!!!!!!!

# 249
Много късно беше снощи да агитирам с един багажник родопски картофи. Ама ти можеш да се възползваш. Сортът е добър Wink

Дай картофите насам, тази година не съм яла от тях. Пък и друго гласуване предстои Mr. Green

# 250
Много късно беше снощи да агитирам с един багажник родопски картофи. Ама ти можеш да се възползваш. Сортът е добър Wink

Дай картофите насам, тази година не съм яла от тях. Пък и друго гласуване предстои Mr. Green
Ааа, родопски картофи и аз давам, с бонус смилянски фасул, ха сега да видим  Mr. Green

# 251
  • Sf
Нима за всяка номинация ще има отделна тема?

Дупе да му е яко на този, който ще ги пуска...

# 252
Ааа, родопски картофи и аз давам, с бонус смилянски фасул, ха сега да видим  Mr. Green

За винаги ме спечели на своя страна, аз съм подкупна, особено с вкусна храна eat

# 253
  • При хората, които обичам

Винаги съм се чудила: в Смилян фасулът се гледа на етажи, няма друг начин. При един такова Embarassed място, което има там, откъде са тия тонове фасуль? Mr. Green

# 254
Винаги съм се чудила: в Смилян фасулът се гледа на етажи, няма друг начин. При един такова Embarassed място, което има там, откъде са тия тонове фасуль? Mr. Green
Ако питаш за тоя, дето се продава по пътя - внос от Китай е, доколкото знам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт