Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 221
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Звучи, като алергична реалция. Може би първо това следва да се види при алерголог.  Коментирано е назад, че радиочестотата спомага за по-бързото източане на ефекта. Не го твърдя от личен опит. Само това съм срещала в темата - някой го беше споменал след консултация с лекар.

# 106
Здравейте дами, следя Ви от доста време и черпя информация Simple Smile
Бих искала да попитам някоя от Вас слагала ли е ботокс в Дерма Про? В нета попаднах на някои доста негативни и притеснителни коментари от преди няколко години, но нищо актуално...

# 107
Мина ми ретуша на пачи крак ,всичко ок ,но имам линии под очите... не се изгладиха и това е . Ужасно ,ужасно ме дразнят ..не знам дали не се вманиачавам аз , но само там гледам и откачам.
Какво ще ме посъветвате- бустер под очите дали ще освежи?

# 108
И аз имам линии под очите, но там ботокс не се слага.Само мезотерапии, лазери някакви и не смятам, че ще се махнат.Те са си мимически.

# 109
На мен много ми хареса ефекта от скинбустера под очи, даже ми се струва, че сега, 3 седмици по-късно, още повече се е разгърнал ефекта.
Кои линии имаш предвид, тези съвсем под окото ли?

# 110
  • в 1001-та нощ
В крайна сметка не сме порцеланови кукли 😊. Тези гънки са жизненост, но не пречи зоната да се обгрижва.

Candy, има какво да се направи, но ... много си млада - вманиачаваш се. Познато ми е - колкото по-близо си до съвършенството, толкова повече те дразнят дребните несъвършенства. Приеми ги 😊

# 111
Ivka,  хванах някаква пакетна промоция, при която 2 процедури са 750лв за цяло лице, иначе като гледам редовната цена е 800лв за 1 процедура. Миналия месец имаше друг пакет - 1 picosure+ някакво почистване май беше. Но тогава правихме нещо друго и оставихме за по-натам pico sure и всъщност по-добре, сегашния пакет е по-добър за мен.

KPP, запушват ми се порите, да, също пъпчици понякога. Кожата ми реагира от най-малкото раздразнение и понеже е светла, веднага си личи. Точно заради тези фактори, истерично старателно си почиствам кожата, ползвам всякакви киселини и химически ексфолианти под формата на серуми, тоници или маски, за да държа нещата под контрол и да не допускам да има запушени пори. После много хидратация и така. В домашни условия за изглаждане на текстурата най-много ми помагат неща с aha/ гликолови киселини, салицилова и bha. Както и ретинол.

Туали, изглеждаш чудесно.

Би ли споделила (може и на лично, тъй като не е по темата) каква грижа полагаш/ кои продукти.

Много добре се развива бустера, започвам да го обмислям.

Док каза ли след колко време ще го правиш пак? Има ли протокол за спазване?

# 112
Докторката каза, че под очите може да сложим пак след 5-6 месеца, тоест лятото чак, което доста ми хареса. Примерно бустерите на бузите се препоръчват доста по-често, през 2-3 месеца. А от тях даже не видях някакъв уау ефект сякаш. Но вероятно пак ще сложа, де 😄

# 113
Аз на бузите съм слагала два пъти , доста сочна станах.Animal Joy Cat

# 114

За Денков - и при нас се обади обиден, след подаден иск. Преди това ни вест, ни кост. За наркотиците - ти го каза. То май си е публична тайна Simple Smile

Олеле, за Шарков мисля ставаше дума.
Този д-р Таук имам някакъв спомен за негативни мнения, но не съм сигурна. Провери си най-добре.

За Денков аз не мога да знам дали ползва наркотици или не, но поведението ми изглежда такова, като на отвеян човек. Плюс това идва на работа, когато си иска и оте*ава пациенти. Ако беше лекар някъде в клиника на заплата нямаше да си позволява такова отношение, но понеже е шефче и се държи с пациентите, които са му клиенти, все едно са му подчинени - те да го чакат и пр. Такова отношение към клиент е немислимо, защото като взимаш маса пари на хората, повече от други места, трябва и отношението да ти е на ниво, да не казваш ще се чуем утре и да забравиш, а да си точен. Не става дума за 2 лева все пак.

Днес ми върнаха капарото. Поне в това са точни, не мога да се оплача. Но иначе не ми хареса несериозността му и това, че няколко пъти ме излъга, че ще се свърже с мен и не го направи. Когато правиш бизнес това е немислимо, защото можеш да загубиш клиентела. Трябва като кажеш нещо да го изпълниш, а не да мотаеш хората дето ти плащат хляба, месото, ко*аина и каквото е там. Много нее*ателно отношение, което не подхожда на сумите, които искат.

Д-р Таук не го знаех. Намерих го в една тема във фейсбук, споделените резултати ми харесаха и нямаше нито едно негативно мнение за него.

При Шарков трябва да чакам до наесен за операция, изглежда при него е претъпкано.

# 115
  • София
Дами, искам да ви попитам за вашето мнение/препоръка за лекар/ка от Дерма Акт за ботокс, само че в случая аз ще си правя за хиперхидроза. Досега бях при д-р Трендафилова и съм доволна от резултатите, обаче тази година няма да е на работа и трябва да избера друга лекарка 🙄. От регистратурата ми казаха кои точно се занимават с поставяне на ботокс, но понеже това не е най-стандартната процедура точно, много се колебая. Насочила съм се към д-р Чилингирова, защото съм я виждала в клиниката още преди няколко години и ми се видя много мила и симпатична, но ще се радвам за някакви отзиви, ако някой си е правил такова нещо.
Предварително благодаря!

Аз се нареждам от доволните при д-р Чилингирова. 2020 г. сложих Радиес и ботокс при нея. Тогава по спомен беше по масовата истерия с проблемния ботокс или месец 2 преди това. А при мен се задържа много време наложи се подновяване чак след година.

# 116
Дами, искам да ви попитам за вашето мнение/препоръка за лекар/ка от Дерма Акт за ботокс, само че в случая

Д-р Хаджийска е най-опитният дерматолог (вече официално е), след а вече и на нивото на д-р Трендафилова.
Д-р Чилингирова за мен все още не е достатъчно опитна, за да извърши такава процедура, а и не е специализирала все още (тоест общопрактикуващ лекар е).

Не искам да бъда адвокат на никой, но когато доктор се квалифицира като "общопрактикуващ" трябва да сте по запозната. Д-р Чилингирова е лицево-челюстен хирург или пластичен хирург и аз не съм сигурна,  не е дерматолог. И това я прави доста запозната с анатомията на човешкото тяло. Лично мнение, не пиша това, за да вляза в споровете,  просто информация.
Не е завършила специализацията, тоест - все още е общопрактикуващ лекар, в което няма нищо лошо, но за мен все още няма изграден опит Simple Smile

За Денков - и при нас се обади обиден, след подаден иск. Преди това ни вест, ни кост. За наркотиците - ти го каза. То май си е публична тайна Simple Smile

Олеле, за Шарков мисля ставаше дума.
Този д-р Таук имам някакъв спомен за негативни мнения, но не съм сигурна. Провери си най-добре.

КРР когато нещо не знаете или не разбирате , не пишете глупости . Общо практикуващ лекар или G.P . в България  и по - света е отделна специалност  ( т.е. това ви е личният лекар - да ви поясня ако не сте ме разбрали  ) . А лекар който е без специалност е специализант .....  по  кожни болести ( дерматология  - срок на обучение 4 години ) например , той не обикаля в АГ или в неврологично отделение .
Наясно съм какво е общопрактикуващ лекар. Не ми се водят безсмислени спорове. Обременена съм от тези теми, защото в моя род двустранно поколения назад са обвързани с лекарската професия.

Във визитката на д-р Чилингирова съм срещала преди време, че е общопрактикуващ лекар, може сега да е записала и специализация лицево-челюстна хирургия.
Идеята ми беше, че поставянето на ботокс за хипердиоза, в зони, при които ако нещо се обърка, може да се получи парализа на тялото, дори и смърт, трябва да се извършва от лекар със специализация, едно ниво над обща медицина. Аз лично не бих се доверила.

Иначе лекар, който е без специалност ще е специализант, ако запише специалност. В противен случай от унуверситета излиза medical doctor (доктор по медицина).

Olele2, не знам какво да ти кажа. Междудругото в инстаграм ми излязоха снимки на Денков от плаж в някоя от топлите страни. Явно затова те е оте*авал. Човекът си е на почивка. Но можеха да го кажат, а не да те лъжат, че ей сега ще се обади и не знаят защо днес не е на работа...
Мислила ли си за Турция? Там мисля все повече се специализират в тази област.

# 117

Olele2, не знам какво да ти кажа. Междудругото в инстаграм ми излязоха снимки на Денков от плаж в някоя от топлите страни. Явно затова те е оте*авал. Човекът си е на почивка. Но можеха да го кажат, а не да те лъжат, че ей сега ще се обади и не знаят защо днес не е на работа...
Мислила ли си за Турция? Там мисля все повече се специализират в тази област.

Не ми се прави там операция засега. Ако се налага да ходя на процедури след самата операция ще е трудно. Ако се наложи да се свържа с лекарите след операцията пак ше е трудно. Нали се ходи през няколко дена първия месец поне.

Денков хубаво ходи на плажове и екскурзии, но можеше да не казва, че ще се обади "утре" и това утре да продължи няколко дена. Или да се беше обадил някой, за да предупреди, че докторът сега е зает и ще се обади след 3 дена например, но да знам. А като ментят създават лошо впечатление, непрофесионално, което не отива за цените и нивото, което претендират, че са. Все пак не са някаква гаражна фирмичка, че да се държат като такава. Очаква се ниво от такова "светило".

# 118
  • I want it all and I want it now.
Кьде мога да видя за мнения за Турция. Благодаря.

# 119
Кьде мога да видя за мнения за Турция. Благодаря.
Май няма много споделяни мнения за лекари в Турция. Мисля, че nkv_sz, беше писала за др Таук, че освен в България, оперира в доста престижна клиника в Франция.
Иначе от всеки лекар има доволни и недоволни. KPP също беше във възторг от клиниката на Денкова, а сега е мега недоволна от тях
Иначе, за поставянето на ботокс от лекар, без знамение по калво е специалист, до колкото знам се изисква завършен курс

Общи условия

Активация на акаунт