Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Кьде мога да видя за мнения за Турция. Благодаря.
Май няма много споделяни мнения за лекари в Турция. Мисля, че nkv_sz, беше писала за др Таук, че освен в България, оперира в доста престижна клиника в Франция.
Иначе от всеки лекар има доволни и недоволни. KPP също беше във възторг от клиниката на Денкова, а сега е мега недоволна от тях
Иначе, за поставянето на ботокс от лекар, без знамение по калво е специалист, до колкото знам се изисква завършен курс

За др . Таук ще мога да разкажа по - обстойно , оперира моя приятелка и днес ( моя грешка утре ще свалят конците )  ще бъда с нея на свалянето на конците . Направи горна , долна блефаропластика и мид- фейс лифтинг . Това си е нейният избор , моят ще бъде друг ако преодолея страхът от операция по - принцип .

КРР понякога е добре човек да замълчи , защото в стремежа си да покаже ниво на компетентност .....отново пише глупости , когато си завършил своето образование излизаш с ОКС магистър по специалност Медицина и ПК - лекар.
И да нека ви напомня аз не влизам в спор с вас , аз констатирам а не коментирам .

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 10:14 от nkv_sz

# 121
Здравейте търся мнения за Варна. При колебание къде? Skin line, Естетик клуб, д-р Марковски, около тези три варианта или друго..

# 122
Yasmina, за какво точно се интересуваш?

Niki, моля пиши за др. Таук, той посещава кабинета на мои приятели във Варна и е тук почти всеки месец, има много дами, които го очакват и часовете бързо свършват.

Аз не съм го посещавала, бях попитала цена за консултация 50/100 лв , и ако в момента на срещата правите процедура - се приспада от цената.

Но не ми харесва, че никъде не упомена с кои марки работи. Филърите му знам само че са stylage.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 12:12 от alethea

# 123
alethea утре ще напиша подробно , какъв е резултата . Ще се опитам да бъда обективна защото съм твърде професионално обременена .

blue 75 аз също се страхувам и трудно бих се подложила на операция .

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 09:34 от nkv_sz

# 124
За др . Таук ще мога да разкажа по - обстойно , оперира моя приятелка и днес ( моя грешка утре ще свалят конците )  ще бъда с нея на свалянето на конците . Направи горна , долна блефаропластика и мид- фейс лифтинг . Това си е нейният избор , моят ще бъде друг ако преодолея страхът от операция по - принцип .

КРР понякога е добре човек да замълчи , защото в стремежа си да покаже ниво на компетентност .....отново пише глупости .
И да нека ви напомня аз не влизам в спор с вас , аз констатирам а не коментирам .
Ще съм ти много благодарна, ако пишеш! Аз също събирам смелост за лифтинг, макар, че не знам кога ще се реша.

# 125
  • в 1001-та нощ
nkv_sz, и аз очаквам с голям интерес разказа Simple Smile Утре е моята операция, дано всичко мине гладко. Може би няма да мога да чета и пиша няколко дни, но по план в неделя трябва да сваля превръзката и ще се включвам (с четене и писане Simple Smile  )

# 126
Здравейте! Бих искала да се допитам до вашето мнение за следния проблем: през юли м.г. правих инжекционна мезотерапия, в следствие на която под едното ми око се образува торбичка, която вече 7 месеца не е изчезнала. Спадна малко с времето, но не се маха изцяло. Държа да подчератя, че аз никога не съм имала торбички под очите, както и преди бях правила инжекнционни мезотерапии, но не съм имала подобни странични ефекти.

Сега се чудя с какво да я премахна. Ходих на консултация в "Дерма Вита", където ми препоръчаха HIFU не само за торбичката, но и за цялото лице. Честно казано, аз не смятам, че имам някакъв проблем с овала/контура на лицето, напротив - хората си мислят, че съм с 10 г. по-млада от реалната си възраст. Въпреки това искам да започна някаква превенция и ми се стори добра идея. Но после прочетох доста негативни мнения за процедурата тук и сега не знам какво да правя. Вие какво бихте ме посъветвали за премахване на въпросната торбичка? Има ли някаква процедура, която да е дала подобен ефект при някого? Или може би да не я пипам изобщо и тя ще изчезне сама?

Благодаря ви!

Здравейте отново,
Реших да се консултирам и на други места по въпроса с торбичката под окото и ми препоръчаха д-р Кожухарова от Хил Клиник. Имате ли отзиви за нея? Благодаря!

# 127
nkv_sz, и аз очаквам с голям интерес разказа Simple Smile Утре е моята операция, дано всичко мине гладко. Може би няма да мога да чета и пиша няколко дни, но по план в неделя трябва да сваля превръзката и ще се включвам (с четене и писане Simple Smile  )

Успех ви пожелавам 🥰 , кой ще ви оперира ?
И предполагам знаете че трябва да спите на високо първите нощи , може да приемате Сераза за отоците и аз бих добавила и Колхицин ( действа добре на малките кр.съдове и има противовъзпалително действие ) .

# 128
  • в 1001-та нощ
nkv_sz, много благодаря за пожеланията и препоръките Simple Smile Операцията ще бъде извършена от д-р Димитрина Желязкова, която е офлатмолог, но извършва и такива операции от 10г. Случайно ми попадна видео с нея, в което обяснява за възможните усложнения и много ми допадна. При мен няма кой знае какъв сериозен проблем. Има малко кожа за изрязване, което може да се пренебрегне. По дразнещо е спускането на кожата под веждата, която прихлюпва клепача - особено във външния ъгъл на окото, където се образуват едни къдрички.

На консултацията, тя ми обясни, че мускулът, който вдига веждата - с времето се отпуска и измества от края към средата на окото (над окото), поради което и във външния ъгъл се опразува този "дефект". Ще направи малко изрязване на кожа, като класическата горна блефаропластика и скъсяване на мускула, за да се отвори окото.

Следя темата за блефаропластика, често се пише, че се прави операция, но след няколко години, "като че ли ефектът го няма". Предполагам, че такова е усещането, защото въпреки изрязаната кожа - този мускул не отваря окото. Предполагам, че и лифтинг на чело би свършил работа, но да не изпадам в крайности от сега Simple Smile

Изписа ми Арника преди операцията и Сераза за след нея, които вече съм купила. За Колхицин сега чувам, ще го взема днес. Чудех се за отоците има ли какво друго да взимам, че за хомеопатията има ограничения, не съм сигурна, че поради тях ще действа нормално при мен.

# 129
  • Варна
Някой знае ли кой доктор ходи в Хелена фейс Варна  /ако е доктор /.

# 130
Алена, успех утре и бързо възстановяване 👍

# 131
Кьде мога да видя за мнения за Турция. Благодаря.
Май няма много споделяни мнения за лекари в Турция. Мисля, че nkv_sz, беше писала за др Таук, че освен в България, оперира в доста престижна клиника в Франция.
Иначе от всеки лекар има доволни и недоволни. KPP също беше във възторг от клиниката на Денкова, а сега е мега недоволна от тях
Иначе, за поставянето на ботокс от лекар, без знамение по калво е специалист, до колкото знам се изисква завършен курс
Била съм във възторг от Денкова ли? Не си спомням такова нещо. Освен, ако съм споделила позитивно мнение за Juvederm Volite, но след това установих, че е нищо повече от маркетинг и има същото действие като Saypha Rich, на двойна цена.
Момичета, а какво ви е мнението за Scupltra? Една приятеlка иска да прави, а помня че май е имало негатiвни коментари тук. Може и да се бъркам.

# 132
  • при Arctic Monkeys
Някой знае ли кой доктор ходи в Хелена фейс Варна  /ако е доктор /.
Моля ти се, стой надалеч от тези некадърници!!!

# 133
  • Sofia
Скрит текст:
Здравейте! Бих искала да се допитам до вашето мнение за следния проблем: през юли м.г. правих инжекционна мезотерапия, в следствие на която под едното ми око се образува торбичка, която вече 7 месеца не е изчезнала. Спадна малко с времето, но не се маха изцяло. Държа да подчератя, че аз никога не съм имала торбички под очите, както и преди бях правила инжекнционни мезотерапии, но не съм имала подобни странични ефекти.

Сега се чудя с какво да я премахна. Ходих на консултация в "Дерма Вита", където ми препоръчаха HIFU не само за торбичката, но и за цялото лице. Честно казано, аз не смятам, че имам някакъв проблем с овала/контура на лицето, напротив - хората си мислят, че съм с 10 г. по-млада от реалната си възраст. Въпреки това искам да започна някаква превенция и ми се стори добра идея. Но после прочетох доста негативни мнения за процедурата тук и сега не знам какво да правя. Вие какво бихте ме посъветвали за премахване на въпросната торбичка? Има ли някаква процедура, която да е дала подобен ефект при някого? Или може би да не я пипам изобщо и тя ще изчезне сама?

Благодаря ви!

Здравейте отново,
Реших да се консултирам и на други места по въпроса с торбичката под окото и ми препоръчаха д-р Кожухарова от Хил Клиник. Имате ли отзиви за нея? Благодаря!
При мен с HiFU не се махна, но се подобри значително. Сега ми казаха, че с ръчни масажи ще стане, но още не съм започнала.  Точно на ръба на ябълчната кост, под окото е.

# 134
Аленка, всичко да е наред! Стискам палци и за нула време да се възстановиш!

Общи условия

Активация на акаунт