Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз виждам промяната при Алена, особено спрямо първото клипче. Вече си личи, че резултата ще е отличен.

# 226
  • в 1001-та нощ
Благодаря Ви. Добавям и една снимка в спойлер - от преди. Чудех се какво точно и как да снимам, как ще се вижда най-добре. Може би ще я използвам за сравнение преди / след, когато всичко приключи и се нормализира. Тези гънки във външните ъгли, като "пачи крак" - не са толкова мимически, а нагъната кожа - хем свлечена, хем повече. И има ситуации - при лека оточност - около цикъл или овулация, когато кожата набъбва - стават още по-месести и видими. Както и кожата под веждата, която в някои дни ми слизаше до миглите.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 11:27 от a.l.e.n.a

# 227
Момичета, благодаря за отзивите.

Аз съм спряла всичко и само хидратирам и то с продукт, който със сигурност знам, че ми влияе благоприятно.
Обаче кожата си стои все едно е изгоряла и е така откакто изкарах ковид.
След Морфеус се подобри малко положението, но пак не е както ми беше кожата преди ковид. С изключително изострена чувствителност е.

Иначе при мен бустерът никога не е давал обем, само много мощна хидратация отвътре и кожата започва буквално да сияе. Става като бебешко дупе. Сега нищо подобно. Може би съвсеем лека хидратация.

Със сигурност ковид ми е повлиял върху хормоните -имах много силен косопад, промени в цикъла, явно и на кожата се отрази.
Според мен ми е нарушен липидния слой, който реално защитава долните под него и кожата няма бариера, затова е така чувствителна.

Въпросът е как да го възстановя този слой...

Алена, аз явно съм имала други разбирания за това какво е блефаропластика. Понеже беше писала за рязане на мускул и мислех, че би трябвало да се получи и лек brow lifting и cat eye ефект. Явно това вече е друга процедура.
В такъв случай, резултатът ти изглежда много добре. Вижда се, че вече няма излишна кожа и самата кожа на окото стои много стегната.

А белезите изчезват ли след време или остават леко да се забелязват?

# 228
  • в 1001-та нощ
Относно пост ковид състоянието - според мен в твоя случай е нужно само търпение. Искаме с магическа пръчка и веднага, но в повечето ситуации - е нужно време. И да не обременяваш кожата с още терапии, мазила и помощ отвън. Остави я да си почине и да дойде на себе си.

Относно блефаропластиката - аз не харесвам формата на очите си, тази, кяото е определила природата. Харесвам бадемови с по-котешка форма. Но, такива са моите, такъв е жребият ми от генетичната лотария и съм го приела. Някакви вариации с грим - да, но толкова. То при мен и костта не позволява друго - ще е смешно и неестествено.

Относно белезите - не зная. Може и да се вижда нещо отблизо, но едва ли ще е фатално и на някой ще му пречи. След време, ако с цел грижа и поддръжка правя волтаична плазма, CO2 и подобни - може би ще се позаличат, но сега веднага няма да предприемам нищо. Лекарката коментира такава грижа след година. Ще попитам утре на свалянето на конците - дали да мажа с нещо забелези.

# 229
Белегът е като конец тънък и се скрива в гънката на клепача, не се вижда, пък с грим на жена съвсем няма да се.

# 230
Много благодаря за обратната връзка. Може ли повече информация за тези ръчни масажи?
Прави се при козметици и масажисти серия от масажи, 20-40лв е в София, има и пакети.

Аз не живея в София, затова ще съм благодарна ако е удобно да ми споделиш името на процедурата, за да знам за какъв тип масажи точно да питам местните масажисти. Например, мога ли да кажа "масаж за премахване на торбички под очите"?

# 231
Елексир, заради това повдигане на мускула, което описа Алена.
За съжаление без него резултатът от блеферопластиката сам по себе си не е траен.
И при мъжът ми и при позната оперирала се по същото време при същият специалист има отново отпускане на кожата. Не е като в изходно положение, но си има пак провисване.
Затвоа ако аз се реша някога ще търся най-добрият от към трайност резултат.
Днес във ФБ видях снимки на жена с фесйлифт правен в България от доктор Кънев мисля.
Много добър резулатат, много по естесвен за мен от лице раздуто с филъри.
Та след 10-12 години, като ми дойде времето това ще е, предпочитам да махам излишата кожа, отколкото да се опитвам да я пълня.
Конци затова не бих сложила, за да нямам странствания, които да пречат на евентуален лифтинг.
Ти беше споделила,че д-р Иванова е предложила на съпругът ти да му фиксира веждите,но той не е искал.

# 232
Това е друго, не е което обясни Алена мисля.
За рязане и скъсяване на мускул не сме разбрали. А може и същото да е, знам ли. 1000 лв помня че трябваше да се доплати.
Ако ни беше обяснено какво точно е и че би се избегнало отново провисване щеше да го направи.
Минало вече. Доктор Иванова му беше казала, че може и в последсвие да се направи, може да и пиша да питам дали за същото лифтиране става дума.

# 233
И на мен др. Иванова нищо не ми обясни какво е правено, до момента не знам дали е махала само кожа, или е имало и мазнина, и скъсяване на мускул…

# 234
Мерси,Жаки!
И пак да питам страница с резултати има ли Желязкова и само в София ли оперира?

# 235
  • в 1001-та нощ
Аз не знам за такава страница, може и да има, но не съм търсила. Оперира в Стара Загора и София. Утре мога да попитам на свалянето на конците.

# 236
Аз не знам за такава страница, може и да има, но не съм търсила. Оперира в Стара Загора и София. Утре мога да попитам на свалянето на конците.
А как й се довери без да видиш работата й?

# 237
  • в 1001-та нощ
Първо гледах видео с нея, след това направих консултация.

# 238
  • при Arctic Monkeys
Обобщавам седмица след процедура за премахване на капиляри/розацея и милиуми по лицето с со2 и yag лазери: минимално подобрение върху капиляри, може би с една идея по-светли, в никакъв случай изчезнали. Малки соларни петънца, стоят си същите. Милиуми, третирани с со2, може би една идея по-нерелефни. Изгаряне в центъра на едната буза, където на едното място имах петънце от стара пъпка, на другото нямам спомен да съм имала нещо. Мехури, спукани в последствие и червено лилави петна на тяхно място. Все още оток и силно зачервяване на друго място под окото. Тва е то.

# 239
  • Варна
karmacoma, предполагам ако се върнеш назад не би се положила? Предполагам като позаздравее, ако ползваш крем срещу белези ще помогне да не ти останат. Пантенола а е добър вариант в момента.

Общи условия

Активация на акаунт