Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Къде гледаш снимки?

Не съм против поддръжката, дори напротив - но наистина ли имаш нужда толкова често от тежката артилерия?
Здравей Алена, надявах се точно ти, да се включиш, тъй като ценя мнението ти в тази сфера.
Така, в един от тези форуми видях едно момиче, което беше публикувало снимка след поставени конци, аз изглеждах по същия начин. Многооо зле, и много грозно и неестествено.
затова ми хрумна идеята за линейните конци като мрежа - една дерматоложка с която се консултирах по телефона, ми каза че така се поставят, ако няма прекалено изразена птоза.
Не знам, дали имам нужда от тежката артилерия, но има слабо отпускане на долен контур иначе имам скули, и слабо изразени назолабиални / слагала съм филър преди година в тази област /

# 406
Можете спокойно да се доверите на Ванеска за конците, тя е от най-добрите в Бг и прави обучения.
Правила съм преди 2ги резултата след първоначалното опъване беше съвсем естествен и доста се задържа. Тази година отново ще правя.
Пс. Има отделна тема за мезоконците

# 407
благодаря

# 408
Мина консултацията при д-р Таук и да споделя какво стана.
Малко закъсня, после имаше преглед на жена с операция и така влязох около половин час по-късно, но нищо. Донякъде добре даже, защото ми показваше как на тази жена е правил липосукция с абдоминопластика, бразилски лифтинг на дупето и гърдите. И че сега е минала 1 седмица от такава комплексна операция и жената си е добре, ходи си и всичко е наред. Аз си го представям, че едва ли не човек е на легло и не може да стане и други хора трябва да се грижат за него, та затова и избягвах да се оперирам, но сега нещо ме е треснало и реших да си направя.
Каза, че той прави абдоминопластиката по  някакъв нов начин и зашива кожата на няколко места отвътре, не само дето е рязана, та да не се размества, възстановяването да е по-бързо и безболезнено. Каза, че няма да е нужно някой да ме гледа и при изписването трябва да мога сама да се обслужвам. Записах дата за операция за май месец, ако не сме във война дотогава, пък ще видим как ще е.
Иначе ми подариха роза за 8-ми март и елегантна маска на синджирче. Не знам нея за 8-ми март ли ми я дадоха или затова, че съм им клиентка, но са любезни и самият доктор много подробно обяснява всичко.

# 409
Аз съм слагала линейни, хем бях много по-млада, нямаше видим резултат.

# 410
Аз съм слагала линейни, хем бях много по-млада, нямаше видим резултат.
колко линейни са ви сложили тогава? Пуснах си отпуск за април, и смятам да го съчетая с безоперативна блефаропластика-горни.  Предполагам, ако ми направят и двете неща / едното е в ХИЛ/ вероятно една седмица няма да се показвам навън. Като бобър и петниста хиена.

# 411
90 бр ми сложиха, не бях надута или нещо такова.

# 412
90 бр ми сложиха, не бях надута или нещо такова.
ще обмисля всичко споделено от вас, момичета. Благодаря много за съветите.

# 413
  • в голямото село
Здравейте, малко извън темата, ако има друга такава моля да ме насочите, установих че цялото ми деколте, корем и гръб е осеяно с грапави леко кафеникави петна, много ситни на места, на места по големи. Някой с подобен проблем, направо се ужасих, това старчески петна ли са (приличат на тях), но защо толкова рано?? На 40 съм Sad(( Някакъв хормон ли е причината, моля помагайте, ако тръгна да ги махам кое по напред…
Консултирайте се с дерматолог, аз имах подобен проблем, оказаха се плоски брадавици.

# 414
Maroonka, а филъри и ботокс слагала ли си при Ванеска? Естествени и добри ли да резултатите?

# 415
Да, слагала съм и филъри, и ботокс - при нея са най-естествени резултатите, никога не прекалява, ако й кажете какъв ефект търсите.
Единствено от филър устни преди 2г не бях доволна - визията беше ок, натурални устни, но филъра беше твърд и се усещаше при целувки, а и бързо се разгради - Teosyal с канюла.

# 416
Благодаря!

# 417
Имате ли впечатление от др Нина Цветкова от Хил Клиник?

ще гостува във Варна

# 418
Да, слагала съм и филъри, и ботокс - при нея са най-естествени резултатите, никога не прекалява, ако й кажете какъв ефект търсите.
Единствено от филър устни преди 2г не бях доволна - визията беше ок, натурални устни, но филъра беше твърд и се усещаше при целувки, а и бързо се разгради - Teosyal с канюла.
Teosyal kiss ли е бил филърът?
И аз мислех там да си правя устни, сега ме размисли.

# 419
  • София
Те там не работят ли и с други марки или само с Teosyal kiss? Иначе и аз съм мислела при нея да пробвам, но аз ако ще слагам бих заложила на Juvaderm , просто за тях най-добри отзиви съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт