Смешки от форума 38

• 86 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
С нетърпение чакам този юни/юли да мине и последният ми седмокласник, та и аз да пия виното за кеф, а не по принуда😁

# 61
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Скрит текст:
Или нервите ми са здрави, или детето добричко и схватливо, защото учим с кафе/чай. Не съм посягала към по- силно.
Най-вероятно е малко. Изчакай, не се заричай. Wink

Малко е- 2- ри клас.

втори клас, а си на кафе/чай?
а какви майки има във форума!!!!
до трети клас и вода не са пили... Wink

# 62
  • Сф
Констатацията, потребител 1
Цитат
Изневярата не е най-лошото, което може да се случи, има болести, смърт, зависимости, насилие, крайна бедност. Чудо голямо, че ти е верен, ако е гъз.

И отговора, потребител 2

Цитат
Пък може и да не ти е верен, и пак да е гъз Joy
Заключението, потребител 3
Цитат
Абе при всички положение си е гъз и точка Joy

# 63
В темата за новото риалити "Ергенът" се обсъжда участничка, която била мениджърка в АЕЦ
Цитат
Мъжа ми като я видя и вика: ХодИ купи йод, че с тая не се знае знае ли се. Експлоатирала, ама не се знае какво точно. Та, ако нещо гръмне, поне йод да имаме. Joy

# 64
работила съм в АЕЦ. чела съм какво ли не, ама подобна глупост ми идва в повече.

# 65
Един борец за правата на мъжете в бгмамма. И сам войнът е войн. 😄💪

Цитат на: link=topic=1393013.msg44329550#msg44329550 date=1645373413
Цитат на: link=topic=1393013.msg44329481#msg44329481 date=1645372439
В тема за дразнещи мъже си Wink
Дразнещите мъже имат нужда от адвокат в такива теми.
Престъпниците имат право на защита, затова съм се качил на тая камбанария. Борец срещу женския психически тормоз върху беззащитните мъже и техните човешки права. Апостол един вид.

# 66
  • София
В темата за новото риалити "Ергенът" се обсъжда участничка, която била мениджърка в АЕЦ
Цитат
Мъжа ми като я видя и вика: ХодИ купи йод, че с тая не се знае знае ли се. Експлоатирала, ама не се знае какво точно. Та, ако нещо гръмне, поне йод да имаме. Joy
Е, как се е настанила там, не знаем, но е поне 9 години. Разбира се, не инженерните специалности, някакви международни проекти.
"Българският оператор по извеждане от експлоатация ДП РАО, беше представен от Деница Дишкова – експерт „Лицензиране” в управление „Международни проекти”. " - ноември 2013 г.

# 67
Sad ДП РАО не е АЕЦ и АЕЦ не е ДП РАО.
и спирам.

не ми е смешно разни смешници да сеят паника, не ми е смешно други такива да пият йод.
в Америка изказванията на подобни "специалисти" накараха хората да пият белина.

не ми е смешна и смешката.
на който е смешна е свободен да се смее.

# 68
  • София
Зная да чета с разбиране, сега вече може да е в АЕЦ-а.
Това е от 2018 г. - "Новоучредената от Българското ядрено дружество почетна “Грамота за последователен и непрекъснат принос към защитата и популяризирането на мирното
използване на ядрената енергия” бе дадена от заместник-председателя на Младежката асоциация на Дружеството Деница Дишкова на Антон Антов, ръководител на сектор “Реакторно-физични разчети”, отдел “Ядрено гориво” в направление “Експлоатация”. " http://www.old.kznpp.org/uf//pa/2018/PA_03_2018.pdf

# 69
Той не се е засилил да пие йод, като я гледа я осмива, за всеки случай да има ,че тази какви ще натвори  не се знае. То не зависи от нея, но се промотира като специалист.
Добре че са социалните мрежи да схвана какъв ерген и  моми са събрали. Нямам телевизор.

# 70
Предполагам, че реакцията на st. Dobri е срещу пиенето на йод. Имаше такава практика преди години от разни чули-недочули, чели-недочели нашенци. Против радиация се пият специални йодни таблетки, а не йодна тинктура от аптеката.

Скрит текст:
Във връзка с нарасналите опасения сред българското население и разпространяване на информация за самоволно приемане на йодни препарати с цел профилактика е необходимо да се подчертае, колко опасно може да бъде това. Йодна профилактика се извършва чрез приемане на таблетки, най-често калиев йодид (KI), съдържащи нерадиоактивен йод. По този начин предварително се насища (“блокира”) щитовидната жлеза с йод и се предотвратява попадането на радиоактивен йод в нея при дишане или поглъщане на вещества (храна, мляко, вода), замърсени с радиоактивен йод в резултат на ядрена или радиационна авария. Препоръките за начало на прием на калиев йодид в различните страни варира от около10 часа преди преминаване на радиационния облак до 1-2 часа след инцидента. Един грам стабилен йод е максималното количество, което е допустимо да приеме човек в продължение на 10 дни при провеждане на йодна профилактика. Таблетки се вземат след консултация с лекар при заболявания като нарушение на функциите на щитовидната жлеза, бронхиална астма, бъбречна недостатъчност, имунна недостстъчност. Децата под 1-годишна възраст, бременните жени, кърмачките и хората, страдащи от нарушение на функциите на щитовидната жлеза трябва да вземат йодните таблетки под лекарски контрол. Йодните таблетки предпазват само щитовидната жлеза от попадане на радиоактивен йод в нея, но не защитават от други радиоактивни вещества, които могат да бъдат отделени при ядрена или радиационна авария.
https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/zdravos … onno-zamrsyavane/

# 71
Зная да чета с разбиране, сега вече може да е в АЕЦ-а.
Това е от 2018 г. - "Новоучредената от Българското ядрено дружество почетна “Грамота за последователен и непрекъснат принос към защитата и популяризирането на мирното
използване на ядрената енергия” бе дадена от заместник-председателя на Младежката асоциация на Дружеството Деница Дишкова на Антон Антов, ръководител на сектор “Реакторно-физични разчети”, отдел “Ядрено гориво” в направление “Експлоатация”. " http://www.old.kznpp.org/uf//pa/2018/PA_03_2018.pdf
"Българско ядрено дружество" е юридическо лице по смисъла на Закона за юридическите лица с нестопанска цел и няма нищо общо с АЕЦ и ДП РАО...
Скрит текст:
Та цитираното по-горе няма нищо общо с четенето с разбиране на информация от сайта на АЕЦ, а и е леко наопаки кой кого и за какво е наградил...
Предполагам, че реакцията на st. Dobri е срещу пиенето на йод. Имаше такава практика преди години от разни чули-недочули, чели-недочели нашенци. Против радиация се пият специални йодни таблетки, а не йодна тинктура от аптеката.

Скрит текст:
Във връзка с нарасналите опасения сред българското население и разпространяване на информация за самоволно приемане на йодни препарати с цел профилактика е необходимо да се подчертае, колко опасно може да бъде това. Йодна профилактика се извършва чрез приемане на таблетки, най-често калиев йодид (KI), съдържащи нерадиоактивен йод. По този начин предварително се насища (“блокира”) щитовидната жлеза с йод и се предотвратява попадането на радиоактивен йод в нея при дишане или поглъщане на вещества (храна, мляко, вода), замърсени с радиоактивен йод в резултат на ядрена или радиационна авария. Препоръките за начало на прием на калиев йодид в различните страни варира от около10 часа преди преминаване на радиационния облак до 1-2 часа след инцидента. Един грам стабилен йод е максималното количество, което е допустимо да приеме човек в продължение на 10 дни при провеждане на йодна профилактика. Таблетки се вземат след консултация с лекар при заболявания като нарушение на функциите на щитовидната жлеза, бронхиална астма, бъбречна недостатъчност, имунна недостстъчност. Децата под 1-годишна възраст, бременните жени, кърмачките и хората, страдащи от нарушение на функциите на щитовидната жлеза трябва да вземат йодните таблетки под лекарски контрол. Йодните таблетки предпазват само щитовидната жлеза от попадане на радиоактивен йод в нея, но не защитават от други радиоактивни вещества, които могат да бъдат отделени при ядрена или радиационна авария.
https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/zdravos … onno-zamrsyavane/
Hands Plus1

Смешката меко казано не е смешка, а свързването на експерт "Лицензиране" в ДП РАО с "експлоатациа на АЕЦ" е меко казано абсурдно.

# 72
  • София
Да потретя - била е експерт в РАО през 2013 г., оттогава доста вода е изтекла. Хората стават началници/министри за една нощ, и то от редови експерти.
АЕЦ звучи разпознаваемо за аудиторията, каквато и да е истината.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 10:39 от Cuckoo

# 73
Аз нищо не разбрах. Това някакво ново телевизионно недоразумение ли е? Да не си го причинявам, може би?

# 74
  • София
Аз нищо не разбрах. Това някакво ново телевизионно недоразумение ли е? Да не си го причинявам, може би?
"Ергенът" по бтв. Не гледах първия епизод, обаче тук има вече втора тема и там е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт