Смешки от форума 38

• 86 987
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
иде ми да подскажа на "дамата", че в кухината между ушите ѝ се чува само "фиуууууууу" Sad

# 496
иде ми да подскажа на "дамата", че в кухината между ушите ѝ се чува само "фиуууууууу" Sad

Сакън, недей. Дамата е от поколението, което е възпитано от Инстаграм и Фейсбук - всичко трябва да е перфектно и ако не е, трябва да се мрънка до пръсване, че има заговор, който пречи на личностното ти развитие.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 12:37 от Deni-meni

# 497
В коя тема е оборът?
Хубаво е, когато има кой да превежда от майчиния си език.

ПП А, намерих.

# 498
# 499
Самата тема е за смешките, според мен - https://www.bg-mamma.com/?topic=1452013
Никой не ги бил предупредил, разбирате ли...

# 500
  • Сф
Самата тема е за смешките, според мен - https://www.bg-mamma.com/?topic=1452013
Никой не ги бил предупредил, разбирате ли...
Мда, с глас се смея Simple Smile 🤣  Но обезателно прочетете и статията с " трудностите" ....
Писах аз там, но сигурно ще ме изтрият , затова и тук ще си пусна поздрава за авторката на статията. Все пак сме в смешките 🤣😘

# 501
  • France
А стелна крава какво е. Навява ми асоциации за стелт, но надали. Че е трудно, трудно е. Хем мене ме предупредиха.

# 502
  • София
Бременна крава

# 503
А стелна крава какво е. Навява ми асоциации за стелт, но надали. Че е трудно, трудно е. Хем мене ме предупредиха.

miamim го е написала, идва от:
стелна крава = крава с теле = бременна крава

# 504
Има някаква дискриминация в цялата работа. Защо не се предупреждават и мъжете? М?

# 505
Малко като реклама на книгата на Неда Малчева ми звучи цялата тема. Въпреки, че още не съм я поръчала. Още чакам отзиви.

# 506
Има някаква дискриминация в цялата работа. Защо не се предупреждават и мъжете? М?

Предупреждават се, но там подборът на думи е по-различен. Например:
- Животът ти свърши, айдеее!
- Върза те тая, а?
- Прецака се! Ха ха!

+ статията е за стереотипите. Т.е. жените гледат децата, мъжете носят пари. Значи само жената е потърпевша от бременността и раждането.

# 507
На мен ми честитиха с "Добре дошъл при набутаните балъци".

# 508
Цитат
трябва да е транспортабелен до Хага. Иначе ако напиша каква експрес терапия му пожелавам, ще разсърдя модератора.
Не е лесно и в интернет...
Ама верно не е лесно. Не мога да разпозная на какъв език е поста.

# 509
  • София
Този пост е написан с помощта на футуристична версия на българския език. Същата е в корелация с традиционния български език, но в нея са имплементирани някои думи от чуждите езици. В общи линии става дума за ерзац пионерство в сферата на лингвистиката, нещо като уонаби иновация в условия на ограничена креативност и безкраен ентусиазъм, където ентусиазмът безапелационно надделява над лимитациите.

Общи условия

Активация на акаунт