Професионални серии за коса- тема 154

• 65 224
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Много ти благодаря 🤗
Използвам обикновен сешоар на Singer и четки на 10 години 😅
Обаче съм ѝ хванала цаката явно, никога нямам такъв ефект на фризьор. Там ме мият с Alterna. От старите серии не съм доволна нито от бамбука, нито от хайвера. От новите като че ли Caviar Seasilk Volume е добре, но пак не ми докарва такъв обем.

# 706
Лиско, наистина супер резултат и както винаги съм казвала в темата: техниката е всичко... с готини продукти само може да се улесниш малко, но нямаш ли здрави и сръчни ръце, забрави за прическа със сешоар вкъщи.

# 707
  • Някъде там
lisko3, няма за какво,Пиша това, което виждам Simple Smile.
По принцип много си харесвах косата сплескана и без обем, но след ковид миналата година,започнах да правя обем и да се харесвам.
Вчера си поръчах и така хвалената четка за обем на ревлон,доста четох,гледах много видеа и се спрях тази покритие от титан.
До 10 дни би трябвало да ми я доставят.

# 708
  • София
Здравейте!
Искам да ви питам дали някой има четка за коса с естествен косъм от глиган?
Преди няколко дни си купих ,но трудно се сресвам(косата ми е много гъста)направо повърхностно реши,а как се наелектризира направо ужас....

# 709
  • София
Димяни, да и при мен беше абсолютно същото с такава четка, когато пробвах преди години. Не се разбрахме и отиде в коша. Може би зависи каква е, сигурно има и добри, но моята не беше от тях 😀

# 710
  • Варна
Моята глиганска четка си има и бодлички не е само косми.

# 711
lisko3, няма за какво,Пиша това, което виждам Simple Smile.
По принцип много си харесвах косата сплескана и без обем, но след ковид миналата година,започнах да правя обем и да се харесвам.
Вчера си поръчах и така хвалената четка за обем на ревлон,доста четох,гледах много видеа и се спрях тази покритие от титан.
До 10 дни би трябвало да ми я доставят.

Дано да ти е добре. Аз подарих моята, защото не успяваше да ми заглади новоизрастващите и още къси косми и те щръкваха (косата ми е чуплива по принцип). Не захвана ли добре кичура и да издърпам здраво с четка, насочвайки струята по посока на косъма, няма заглаждане 😅😅😅

# 712
  • София
Да,може би има и хубави четки.Тази е на Титания,нищо особенно ,но личи,че е с естествен косъм.Купих я евтино ,беше намалена на 50%,но определено не е за моята коса.

# 713
  • Някъде там
lisko3, благодаря за отзива, ще видя как ще се справям с тази четка.
Искам да попитам за отзиви за този продукт :

# 714
Здравейте, момичета. Искам да споделя моят опит с крема за коса на Ми Аманте, изключително доволна съм, прави косата ми мека, не омазнява, моята коса е тънка и просто никой друг продукт не ми я е правил толкова мека на допир и толкова добре хидратирана. За шампоан в момента използвам безсулфатния на Маракеш. Искам да попитам някоя от вас дали е ползвала шампоана с кератин или този за обем на Ми Аманте, понеже ми се иска да комбинирам с крема, а за шампоаните не четох много добри отзиви 🤔

# 715
Най-обикновен е шампоанът, за разлика от крема, на който и аз съм голям фен.

Пробвали ли сте козметиката на коса Gisou?

# 716
Да, имала съм олиото с мед. Нищо особено, керастаското повече ми харесва.

# 717
Искрица,
Аз го харесвам и е добър продукт. Подходящ е повече за маши и преси, но боравя със сешоар и ми върши работа. Нямам забележки. Успява и да задържи стайлинга, въпреки че се води с лека фиксация.

# 718
  • Някъде там
Искрица,
Аз го харесвам и е добър продукт. Подходящ е повече за маши и преси, но боравя със сешоар и ми върши работа. Нямам забележки. Успява и да задържи стайлинга, въпреки че се води с лека фиксация.
Аня,благодаря за мнеието.
Искам да си го взема с новата четка Simple Smile

# 719
  • София
И аз харесвам крема Mi amante, но сега имах и тестер от маската и изобщо не ми харесва, косата стоеше по-твърда, заплетена и не беше пригладена. Все едно само с шампоан се измих без маска.

Общи условия

Активация на акаунт